Kai pamačiau rezultatus, pagalvojau, kad gerai, jog ir nespėjau užsiregistruoti

O su šitais "šipukais" viskas, atleiskit už kalambūrą, kaip per ledą
O kedų negaila, nes jie jau nudėvėti, rašiau gi, kad varžtukus susukau tik po to, kai naujus kedus pavasariui/vasarai įsigijau.
O su šitais "šipukais" viskas, atleiskit už kalambūrą, kaip per ledą
O kedų negaila, nes jie jau nudėvėti, rašiau gi, kad varžtukus susukau tik po to, kai naujus kedus pavasariui/vasarai įsigijau.

Iš tiesų, geri bėgimo bateliai yra būtinas ir privalomas dalykas, padedantis išvengti visokių skausmų ir rimtesnių traumų. Nepagailėkit tų kelių šimtų geriems batams, tikrai nesigailėsit.
. Bėgioti, kai oro temperatūra sukasi apie 20 ir daugiau laipsnių šilumos, tikras vargas. Vasarą išbėgu tik kai būna šlapia arba atvėsę. Nelabai matau bėgiojimo žiemą trūkumų, nebent kad būna slidu (bet ir tai ne visada ir ne visur) ir bėgimo pradžioje šaltoka. Man gana keistai atrodo, kad bėgikų padaugėja būtent kai atšyla oras.
. Bėgioti, kai oro temperatūra sukasi apie 20 ir daugiau laipsnių šilumos, tikras vargas. Vasarą išbėgu tik kai būna šlapia arba atvėsę. Nelabai matau bėgiojimo žiemą trūkumų, nebent kad būna slidu (bet ir tai ne visada ir ne visur) ir bėgimo pradžioje šaltoka. Man gana keistai atrodo, kad bėgikų padaugėja būtent kai atšyla oras.
Ir šiaip baaaaaaisiai atsibodo bėgiot su 5 sluoksnių rūbais, kepure ir pirštinėmis, labai laukiu šilumos.
posūkiuose teko stot ir eit vietoj bėgimo, nes visi netilpo, keliose vietose gavosi "bottle-neck'ai". Ir dar nepatiko, kad Nike bėgime 10 km rungtis yra lygiai 10 km, o ne ketvirtis maratono, tad negaliu palygint nike rezultatų su Trakų ar Vilniaus maratono. Ir dar Nike'as medalio nedavė (už 10 km įveiktą rungtį), užtat marškinėlius davė labai neblogus. Ir dar vienas pliusas Nike'ui už tai, kad laiką matuojanti mikroschema buvo ant numerio, nereikėjo su batraiščiais vargt.
Comment