Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Gal daug kam sunku suvokti, kad kai kažkas "Dievo vardu" žudo indėnus ar plaka botagais juodaodžius, ar "nepadoria prasme lenda" prie vaikų, tai jis tik prisidengia religija savo juodiems darbams, bet elgiasi absoliučiai prieš jos mokymą.
Parašė Tomas
Rodyti pranešimą

Tiesiog pats paieškų procesas, kai esi apie 30 metų, tampa toks, kad esi pagrinde atakuojamas vienišų su vaikais. Be abejo, 19 - 25 metų amžiaus grupėje dauguma neturi vaikų, kitos ir apskritai santykių (mokslai, įsitvirtinimas darbe ir t. t.) bet ne visada tokio amžiaus merginos domisi tais kurie pasiekę 30 metų ribą, o pačiam su 20-mete irgi būtų kažkaip jau ne tas suvokimas ir interesai. O vienišos su vaikais (aišku, jokiu būdu nesakau kad visos, ar dauguma - tiesiog, kažkokia dalis jų) vos pamačiusios laisvą, ir iš pažiūros tvarkingą (kas savaime sako kad uždirba, neprasigėręs, ne chuliganas), pradeda net labai rodyti dėmesį. Būna pavienių atvejų, kad pakankamai įkyriai.
Kažkada buvau apšalęs, kai po tokio pasakymo buvau pradėtas maišyti su purvais taip, kaip niekada gyvenime. Negi aš PRIVALAU kažką svetimiems vaikams?
Komentuoti: