Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip liūdna

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Nereikia čia Nostradamuso pranašysčių pranašauti . Europos pabaiga dar nesiartina ir nėra viskas taip baisu, kaip kai kurie įsivaizduoja. Tiesiog buvo įvykdyti keli blogi sprendimai ir pasukta link ekstremaliai politiškai korektiškos politikos. Dabar jau apie tai kalba ir kai kurie politikai (Merkel, Cameron'as), kas, mano požiūriu, yra gerai.

    O didžiausia klaida ta, kad buvo pernelyg akcentuojamas multikultūriškumomo gėris ir svarba. T.y. multikultūriškumas = neginčyjamas gėris, o jokie šalutiniai poveikiai negalimi! Jei nesutinki - esi rasistas.

    O reikėjo pradėti nuo kitko. Multikultūriškumas nėra blogai su sąlyga, kad į šalį atvažiavę imigrantai nuoširdžiai gerbs esmines tos kultūros/civilizacijos vertybes ir socialinius principus. Apie tai beveik nebuvo kalbama... užtat dabar tenka iš musulmonų girdėti, kad dėl išprievartavimų kalčiausios yra moterys, kurios "tinkamai nesirengia" (t.y. nedėvi burkos ir kitų skudurų). Žodžiu, esminis dalykas - aiški valstybės ir visuomenės pozicija, kad atvykėliai iš kitų kultūrų turi bekompromisiškai prisitaikyti prie čionykštės kultūros kertinių principų. To iki šiol nebuvo, bet yra ženklų, kad galbūt bus judama ta linkme.

    Comment


      Parašė Gator
      Kiek suprantu jie gi laisvai po to galejo grizt kaip ES pilieciai, buvo kalba, kad pasiims tuos 300eur ar kiek, parvaziuos i rumunijas ir atgal i prancuzija.
      Kazin kiek tie cigonai baisus palyginus su arabais, ar tik ne John rase koks siukslynas Marselyje (savaime aisku kieno "deka")
      Turim savo Kirtimus. Manai žmonės džiaugiasi? Tai John ilgai iešot ir nereikėjo. Pačiame Londone, kvartaluose, kur veisiasi visi juodaodžiai, arabai, pakistaniečiai, indai - ne ką geriau.

      Čia iš mano kelionės į Londoną:





      Kiek šlamšto ant stogų


      Dar daugiau šiukšlių


      Aišku negaliu lyginti su Marseliu, nes nesu jame buvęs.
      Paskutinis taisė bebop; 2011.02.16, 11:14.
      Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

      Comment


        Rusijos Šiaurės Kaukaze kovotojai nužudė tris slidininkus

        Šitė kovotojai matyt su slidininkas kovoja, na jo, slidininkai ginklo neturi.............
        "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
        Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

        Adam Mickiewicz

        Comment


          As tiesa sakant velionio net ir nenorejau krustelt, nors aisku apie ji irgi turiu atskira nuomone. Taciau mane kur kas labiau juokino, o gal netgi gedino visa ta "sistema" daranti si cirka... Viska taip is pasalies stebint darosi geda prisiminus kaip i ana pasauli buvo palideti kiti iskilus musu menininkai, kuriu dalis net buvo priversti tuos savo gyvenimelius ir pabaigti gyvenimo uzribyje... Tiesiog liudna, geda, nejauku ir tiek.
          Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

          Comment


            Labai teisingas straipsnis.

            V.Radžvilas: Lietuva tyliai gęsta
            Paskutinis taisė Tomizmas; 2016.05.26, 17:50.
            Snowflakes will attack U <3

            Comment


              Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
              Labai teisingas straipsnis. Stebiuosi tokį pamatęs Delfyje, o ne Bernardinuose ar Patriotuose. Kartais ir mainstream media parašo tiesos.

              V.Radžvilas: Lietuva tyliai gęsta
              Nesąmonė. Viskas blogai, blogai, blogai, bet jokio problemų sprendimo nepasiūlo. Kodėl? Nes čia tipinis sovietinis mąstymas. Viskas turi būti padėta ant lėkštutės ir dar su garnyru. Nebus jau taip, nebus. O gal ir bus. Tik šiandien to nėra. O gyvenam - šiandienoje, todėl ir mokykimės gyventi pagal naujas taisykles.

              Comment


                Parašė LC. Rodyti pranešimą
                Nesąmonė. Viskas blogai, blogai, blogai, bet jokio problemų sprendimo nepasiūlo. Kodėl? Nes čia tipinis sovietinis mąstymas. Viskas turi būti padėta ant lėkštutės ir dar su garnyru. Nebus jau taip, nebus. O gal ir bus. Tik šiandien to nėra. O gyvenam - šiandienoje, todėl ir mokykimės gyventi pagal naujas taisykles.
                Ale tikra tiesa. Va, kad ir tu dabar, tik piktiniesi ir moralizuoji. Tikrai, kad liūdna

                Comment


                  Parašė qwe Rodyti pranešimą
                  Ale tikra tiesa. Va, kad ir tu dabar, tik piktiniesi ir moralizuoji. Tikrai, kad liūdna
                  Aš komentuoju.

                  Comment


                    Viskas yra šūdai, išskyrus myžalus. Ir čia labai tinka "iliustracija" iš to paties straipsnio:

                    Comment


                      Yra tiesos Radžvilo kalboje, bet dėl studentų bėgimo ir užsieniečių atvažiavimo jis truputį nusikalba. Tai, kad į užienį studijuoti važiuoja daug studentų, nebūtinai yra koks nors rodiklis. Na nebent toks, kad jie gali ES studijuoti kaip vietiniai studentai t.y. jie neturi mokėti didelių užsienio studentams skiriamų mokesčių už studijas, jie gali gauti valstybės paramą ir pan.

                      Pavyzdžiui, vidutiniuose ar net prastesniuose UK univeritetuose labai daug studentų iš Honkongo ir Kinijos. Ir visai ne todėl, kad jų šalyje bloga studijų kokybė (gerų ir neti labai erų universitetų ten netrūksta), bet tiesiog todėl, kad namie nesugebėjo įstoti į norimą gerą universitetą ar specialybę, kuomet tokioje šalyje, kaip UK, visada įstos, kur panorėję, nes moka didelius pinigus, kas reiškia, kad užsieniečiai čia labai laukiami. Todėl nereiktų nurašyti visos sistemos remiantis vien tik tokiu nelabai konkrečiu kriterijumi, nes galima susidaryti labai klaidingą nuomonę.

                      Vienas dalykas, kuris man kelia nuostabą, tai studijų finansavimo mechanizmas. Studijų finansavimas neturėtų būti atiduotas bankams. Tuo užsiimti turėtų koks nors valstybinis fondas ar organizacija, kas užtikrintų, kad bus vaikomasi ne pelno, bet tiesiog užtikrinama stabili ir patikima finansavimo sistema, suteiksianti galimybę studijuoti tiems, kas patys negali susimokėti už mokslą.

                      Comment


                        Klestintis verslininkas, Druskininkų sniego arenos statytojas, palūžo ir nukreipė į save ginklą

                        Turtingas, žinomas, turintis šeimą, daug pažįstamų ir draugų. Tačiau visa tai nepadėjo 57 metų alytiškiui Algirdui Stasiukynui nepalūžti. Klestinčiu laikomas verslininkas nukreipė ginklą į save.
                        "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
                        Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

                        Adam Mickiewicz

                        Comment




                          44 proc. Lietuvos gyventojų sutiktų dirbti už neoficialų atlyginimą. Tai paaiškėjo tyrimų bendrovei „Rait“ atlikus Lietuvos gyventojų apklausą.
                          Apklausos metu Lietuvos gyventojų buvo klausiama, ar jie sutiktų dirbti, jeigu darbdavys jiems pasiūlytų neoficialų atlyginimą „vokelyje“.
                          Penktadalis (20 proc.) Lietuvos gyventojų pasiruošę dirbti bet kokiomis sąlygomis, net jeigu ir visas atlyginimas būtų neoficialus, mokamas „vokelyje“. Ketvirtadalis (24 proc.) Lietuvos gyventojų teigė, kad sutiktų dirbti jeigu tik dalis atlyginimo būtų „vokelyje“, o kita oficiali.
                          Bedarbiai bei žmonės, turintys vidurinį išsimokslinimą, labiau sutiktų dirbti už neoficialų atlyginimą. 41 proc. Lietuvos gyventojų nesutiktų dirbti už neoficialų atlyginimą. Taip manančiųjų daugiausiai tarp pensinio amžiaus Lietuvos gyventojų. 15 proc. Lietuvos gyventojų neatsakė į šį klausimą.
                          Tyrimas atskleidė, kad 21 proc. Lietuvos gyventojų yra tekę gauti visą ar dalį atlyginimo „vokelyje“. Analizuojant dirbančiųjų Lietuvos gyventojų atsakymus, paaiškėjo, kad 27 proc. dirbančiųjų yra kada nors gavę neoficialų atlyginimą. Apklausa parodė, kad lyginant su kitomis gyventojų grupėmis vyrai bei Vilniaus, Kauno, Klaipėdos miestų gyventojai statistiškai reikšmingai dažniau nurodė, kad jiems yra tekę visą ar dalį atlyginimo gauti „vokelyje“. <..>
                          Per pastaruosius 12 mėnesių (2010 metais) neoficialiai, visą ar dalį atlyginimo „vokelyje“ dažniau gavo jauni 15-24 metų asmenys. Tokį sąlyginai didelį atlyginimo „vokelyje“ paplitimą tarp šios amžiaus grupės asmenų galėjo lemti didelis jaunimo nedarbo mastas.
                          Apklausa atlikta š.m. sausio 13 - 23 dienomis, apklausta 1007 15 – 74 m. nuolatinių Lietuvos gyventojų.

                          www.delfi.lt

                          Comment


                            Etnografiniai kaimai – prie mirties slenksčio

                            Liūdna ir pikta. Taip kalbėjo garsiajame Varėnos rajono Zervynų kaime architektas paveldosaugininkas Edmundas Misiulis. Pasak jo, tai, kas liko iš Zervynų - pasityčiojimas iš liaudies architektūros, nors neseniai Kultūros ministerija šį kaimą paskelbė valstybės saugomu kultūros paveldo objektu.
                            "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
                            Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

                            Adam Mickiewicz

                            Comment


                              Kelmės rajone išgertuvių metu įvykdyta žmogžudystė

                              http://www.delfi.lt/news/daily/crime....d?id=43056941

                              Rytą po nelaimės kaime beveik nebuvo su kuo pasikalbėti – visi sutikti suaugę žmonės buvo arba jau girti, arba dar neišsiblaivę po vakarykštės dienos.
                              Tinka ir į ,,šiaip liūdna''...
                              Paskutinis taisė Lettered; 2011.03.12, 21:49.
                              Flickr

                              Comment


                                Ne į tą temą pataikei
                                You might surprise yourself.

                                Miestai.net FB

                                Comment




                                  Ypatingai liūdna, o kartais ir pikta, jog žmones monipulioja minią pasitelkdami dievu ir interpretuodami jį kaip tik nori. Ko gero daugelis žmonių iš šio įrašo neturės savo likimo, o judės rėmais, kuriuos galima pavadinti "pseudodieviškais".
                                  Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

                                  Comment


                                    Niekaip nesuprantu. Kaip turi būti nučiuožęs stogas, kad šitaip pasielgt?

                                    Iš gyvenimo savo noru pasitraukė ilgametis laidų vedėjas A.Dautartas

                                    http://pramogos.delfi.lt/people/is-g....d?id=43407809

                                    Comment


                                      Gaila. Prisimenu, kaip vaikystėje žiūrėdavau jo vedamas laidas. Manau kad čia pirmoji, nepavykus, santuoka padarė daugiausiai įtakos.
                                      You might surprise yourself.

                                      Miestai.net FB

                                      Comment


                                        Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                        Gaila. Prisimenu, kaip vaikystėje žiūrėdavau jo vedamas laidas. Manau kad čia pirmoji, nepavykus, santuoka padarė daugiausiai įtakos.
                                        Pirmoji santuoka jau seniai praiety buvo manau, turėjo dabar žmoną, su kuria kaip rašo ant sparnų buvo. Nors iš kitos pusės kažkuriam straipsnį užsimena apie konfliktą su žmona prieš šį sprendimą. Ir jei neklystu yra buvę kalbų apie jo skolas laidose kuriose po skyrybų nuolat mirgėdavo.
                                        Mano nuotraukos @Fotki.com

                                        Auto Show Millennium 2007
                                        Retromobile 2007
                                        "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                        Kauno Marių Regioninis Parkas

                                        Comment


                                          Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                                          Pirmoji santuoka jau seniai praiety buvo manau, turėjo dabar žmoną, su kuria kaip rašo ant sparnų buvo. Nors iš kitos pusės kažkuriam straipsnį užsimena apie konfliktą su žmona prieš šį sprendimą. Ir jei neklystu yra buvę kalbų apie jo skolas laidose kuriose po skyrybų nuolat mirgėdavo.
                                          Į tokius dalykus geriau negilintis, žinoma skaudu, tačiau žmongus pasiryžta tokiam žingsniui ne dėl dėmesio, o tam, kad gautų ramybę, kurios nevalia drumsti.
                                          Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X