Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

"Greitasis maistas" Lietuvoje ir kitur

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• TrippleA
    replied
    Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

asortimento prasme mūsų McD irgi yra kaimo valgykla, lyginant su kitų šalių McD.
    Tai, kad McD maistas beveik visur vienodas, iskyrus kai kurias salis kaip Indija, Arabu salys ir pan., kur del labai dominuojanciu tradiciju standartinis meniu neimanomas.

Komentuoti:

• Stadionas
    replied
    Parašė toleranceofculture Rodyti pranešimą

Čia abu atsakymai ne į temą. Bet kaina svarbi tik perkantiems pigiausius patiekalus. Man asmeniškai Hesburger irgi skaniau nei McD. Taip pat Hesburger turi didesnį tinklą. Kaip sakant dėl skonio nesiginčijama. Bet pasakyk Suomiui kad Hesburger maistais iš šiukšliadėžių tai tikrai nemanau kad su tavim sutiks . Čia pas mus Lietuvoje nusistovėjo tokia nuomuonė, dėl kažkiek blogesnės kokybės kai kuriuose restoranuose.
    asortimento prasme mūsų McD irgi yra kaimo valgykla, lyginant su kitų šalių McD.

Komentuoti:

• toleranceofculture
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą

Tu rimtai? Hesburgeris yra skirtas žmonėms, kurie bando sutaupyti 2 centus, nes Hesburgeris yra tiek pigesnis už McD. Kokybė ar dar kas nors jiems negroja visiškai. Jie turbūt ir iš šiukšliadėžių valgo maistą.
    Čia abu atsakymai ne į temą. Bet kaina svarbi tik perkantiems pigiausius patiekalus. Man asmeniškai Hesburger irgi skaniau nei McD. Taip pat Hesburger turi didesnį tinklą. Kaip sakant dėl skonio nesiginčijama. Bet pasakyk Suomiui kad Hesburger maistais iš šiukšliadėžių tai tikrai nemanau kad su tavim sutiks . Čia pas mus Lietuvoje nusistovėjo tokia nuomuonė, dėl kažkiek blogesnės kokybės kai kuriuose restoranuose.

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied

Tu rimtai? Hesburgeris yra skirtas žmonėms, kurie bando sutaupyti 2 centus, nes Hesburgeris yra tiek pigesnis už McD. Kokybė ar dar kas nors jiems negroja visiškai. Jie turbūt ir iš šiukšliadėžių valgo maistą.
    Hesburgerio maistas man atrodo žymiai natūralesnės išvaizdos ir skonio. Kažkada nuvažiavau dėl įvairumo į McDonaldą ir pasijaučiau kaip valgydamas kažką LABAI apdoroto.

Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
    Man tai labai kliūva kokia nyki to prekybos centro logo iškaba. Pasistatė pilką, nuobodų gargarą, tai bent galėjo iškabą iškalbingesnę užsikabinti. Apsiniaukusią dieną išvis viskas susimakaluoja su dangum ir atsiduoda tokiu slogučiu. Ir pats logo, bendrai paėmus, visiškai neprimena kanoninio prekybos centro logo, kuris paprastai būna ryškus, spalvingas, kontrastingas ir įsimenamas.
    Lietuvoj viskas turi derėti prie cepelinų spalvos dangaus ir medžių, kurie pusę metų be lapų. Tinka visi pilkumo, rudumo ir kiti blankūs atspalviai. Užtenka pažiūrėti, kaip dauguma daugiabučių renovuota. Pas mūs če nelenkija!!!!!111

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
    Tai Burger King jau Akropolyje yra. Lenkijoje kažkada ragavau jų maisto (rimtai be prezervatyvų?), nė kiek nesužavėjo. Aš ne prieš greitą maistą, bet Hesburgerio produkcija man atrodo ir valgosi priimtiniausiai.

Komentuoti:

• lukass
    replied
    Alytaus savivaldybė norėtų mieste atidaryti „McDonald‘s“ restoraną
    Praėjusią savaitę su „McDonald‘s“ restoranų tinklą valdančios įmonės Lietuvoje atstovais susitikusi Alytaus miesto savivaldybės vadovybė norėtų mieste atidaryti šio tinklo restoraną.

Kaip BNS teigė miesto mero Nerijaus Cesiulio atstovė Agnė Čeplinskienė, susitikimą inicijavo savivaldybė, tikimasi į miestą pritraukti naujų investicijų...

Komentuoti:

• lukass
    replied
    Greitojo maisto restoranas „Burger King“ atėjo į Lietuvą
    Tarptautinio greitojo maisto restoranų „Burger King“ franšizės valdytoja, didžiausia Estijos laivininkystės bendrovė „Tallink Grupp“, įsteigė įmonę Lietuvoje...

Komentuoti:

• lukass
    replied
    „McDonald’s” pradeda teikti „maistas į namus“ paslaugą
    „McDelivery” veiklos pradžia yra ne tik reikšminga akimirka „McDonald’s” lankytojams, bet žymi ir svarbų etapą Lietuvos maisto pristatymo industrijoje. Trumpiausias pristatymo laikas nuo užsakymo priėmimo iki atvežimo prie namų ar biuro durų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje brėžia naujus maisto pristatymo kokybės standartus.

„McDonald’s” maistą į namus tieks bendradarbiaudami su oficialiu partneriu – maisto pristatymo kompanija „Foodout”....
    Skaityti daugiau: https://www.madeinvilnius.lt/verslas...amus-paslauga/ .

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Kalbant apie kebabus tai dažniausiai juos perku "Spartuko kebabuose" prie IKI Minsko arba "Brolio kebabuose" prie stoties.Abiejuose mėsos būna bene daugau nei kopūstų ir viskas neplaukioja padažo jūroje.

Komentuoti:

• Arunasx
    replied
    Paragavau pirmą kartą Efeso dogano kebabą prie IKI Minskas Žirmūnuose. Nesu ekspertas, bet tikrai geras. Nėra pripilta kokio majonezo. Aštrumas toks teisingas.
    https://www.google.lt/maps/dir/''/ef...6!2d54.6977219

Komentuoti:

• andyour
    replied
    Jie žaidžia ant didelių mėsos kiekių, tai ko reikia statistiniam lietuviui. Prieš kelis metus buvau, tai teko tortiliją valgyti. Tortilija buvo nesvietiškai pigi su viduje įsuktos net pusė sveikos viščiuko krūtinėlės. Čia buvo visa esmė, nors ir nelabai skani, o visą kitą toje tortilijoje buvo simboliška ir labai labai šiaip sau.

Komentuoti:

• John
    replied
    Grįžtant prie senos temos, ar tik man pasirodė, kad KFC Vilniuje yra praktiškai nevalgomas (lyginant su bet kur kitur, kur teko valgyti)? Na tiesiog siaubingai prastos kokybės ir atitinkamo skonio? Keista, kad jie vis dar tebėra rinkoje. Ar žmonės tiesiog tenkinasi tokia prasta kokybe?

Komentuoti:

• Garbanius
    replied
    Parašė D.P Rodyti pranešimą
    Šiuo metu berods Totorių gatvėje yra turkų valdovama "kebabinė, kurioje dažniausiai renkasi patys vietos turkai. Tikri kebabai. Pats ten buvau su turkais. Sakė, panašūs. Ar skanu? Man - taip.

Vilniuje burgerių netrūksta. Super. Norisi falafel kioskelių, norisi belgian fries, gerų hot-doginių. Ir to, ir to jau yra, tik kol kas tai gerų vietų meniu dalis, o ne tipiškas street food'as. Gerai,kad laikai keičiasi.
    Dar geri yra Naugarduko g. priešais pasų poskyrį, irgi turkai renkasi.

Komentuoti:

• toleranceofculture
    replied
    Kaip sakoma dėl skonio nesiginčijima, bet gal padarykit balsavimą kur skaniausi mėsainiai ir išsispręs problema?

Komentuoti:

• D.P
    replied
    Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
    Tekdavo su turkais Lietuvoje pabendrauti ir vis nedaeidavo paklaust kaip jie vietinius kebabus vertina. Nu, bet daržovės, lavašas, kažkokia mėsa ir kažkoks padažas nėra jau taip blogai, kad ir kaip tai vadintumėm
    Šiuo metu berods Totorių gatvėje yra turkų valdovama "kebabinė, kurioje dažniausiai renkasi patys vietos turkai. Tikri kebabai. Pats ten buvau su turkais. Sakė, panašūs. Ar skanu? Man - taip.

Vilniuje burgerių netrūksta. Super. Norisi falafel kioskelių, norisi belgian fries, gerų hot-doginių. Ir to, ir to jau yra, tik kol kas tai gerų vietų meniu dalis, o ne tipiškas street food'as. Gerai,kad laikai keičiasi.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė dsanto Rodyti pranešimą
    Tikrą kebabą sudaro duona / lavašas, aviena / vištiena, salotos, pomidorai, agurkai, svogūnai, truputis pasirenkamo padažo. Lietuvoje parodija, o ne kebabas.
    Tai Lietuvoje tas pats ir dedama, tik kopūstai taupumo sumetimais viską gadina.

Komentuoti:

• pauliaK
    replied
    Paskutiniai 66-i pranešimai iš Nordikos temos perkelti čia, bus labiau į temą .

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė Suolas Rodyti pranešimą
    Na niekaip nesuprantu, kaip McD popierius gali būti geriau už Hesbugerį. Šiaip už McD popierines bandeles prasčiau nieko nesu regėjęs.. Palaikymo matyt nesulauksiu, bet aš 100% už Hesburger. Ar bent už Kfc, ten burgeriai ir nepalyginamai geresni už McD.

O šiaip geriausi fast-foodiniai burgeriai yra Japonijoje (iš tų, kur valgiau). "Mėsainis" iš krevečių - jėga!
    Mėgsti majonezą?

Komentuoti:

• fredis
    replied
    Parašė Suolas Rodyti pranešimą
    Na niekaip nesuprantu, kaip McD popierius gali būti geriau už Hesbugerį. Šiaip už McD popierines bandeles prasčiau nieko nesu regėjęs.. Palaikymo matyt nesulauksiu, bet aš 100% už Hesburger. Ar bent už Kfc, ten burgeriai ir nepalyginamai geresni už McD.

O šiaip geriausi fast-foodiniai burgeriai yra Japonijoje (iš tų, kur valgiau). "Mėsainis" iš krevečių - jėga!
    Man jau skarndis nebeleidžia valgyti šio junk-food, bet kai valgydavau, tai McD visad buvo daug geriau. Ir kai jie visada pilni, nekaip Hesas. O vienas didelis Macas Palangoj būtų sėkmingas, kaip ir Macas Kryžkalnyje prie Orleno

Komentuoti:

• Suolas
    replied
    Vat tas man ir nepatinka, nes Hesburgeris yra pernelyg cheap ir per mažai cool.

Šiaip aš jiems linkiu užsilenkti, nes man Hesburgeris asocijuojasi su pigia kebabine, kur renkasi visokie treninguočiai ir varguoliai.

Komentuoti:

Working...
X