Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurovizija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Nesuprantu kai kurių žmonių tokio pasibjaurėjimo žydės pasirodymu.
    Kaip vieni gali žavėtis, taip kiti gali bjaurėtis . O bet tačiau apsimestinis korektiškumas jau nelabai ir leidžia vadinti daiktų tikraisiais vardais: pageidaujama, kad visi apie Izraelio atstovę kalbėtų tik palankiai ir sakytų, kokia ji graži. Nes priešingu atveju yra patyčios ir neapykantos kalba.

    Kodėl niekas nešneka apie švedų ar airių sąmokslą konkurse?
    Nu kam tas apsimestinis naivumas išrinktąją tautą lyginant su kažkokiais švedais.

    Comment


      Kalbant apie "laimės profesionalai" akivaizdus vienas dalykas - profesionalų ir eilinių žiūrovų nuomonė yra labai, LABAI skirtingi dalykai. Pavyzdžiui, kai profesionalai davė daug balsų Austrijai ir Vokietijai, man tai buvo kažkas pritrenkiančio, kaip jau minėjau, nes tose dainose aš nemačiau NIEKO, už ką jas reikėtų aukštai vertinti. Man tai buvo absoliučiai blankūs, pilki, neįsimenantys kūriniai, kurie per vieną ausį įėjo, pro kitą išėjo.

      Kai pradėjo balsuoti žiūrovai, tada reitingas pasidarė suprantamesnis ir įtikinamesnis - tikrai žymiai labiau panašus į tą, kurį buvau sau susistatęs galvoje.

      Panašiai buvo pernai su Rumunija. Jie buvo mano favoritai, ir žiūrovai jiems davė vieną iš pirmų vietų, tuo tarpu komisijos ši daina taip stipriai nesužavėjo. Prisimenat šitą smagų kūrinuką iš pernai metų? Klausiau jį daugybę kartų per šiuos metus, tikrai labai catchy, pakelia nuotaiką, pozityvi dainelė. Laimėtojo portugalo dainą prisiverčiau perklausyti gal kokį maksimum 1 kartą.



      Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
      O bet tačiau apsimestinis korektiškumas jau nelabai ir leidžia vadinti daiktų tikraisiais vardais: pageidaujama, kad visi apie Izraelio atstovę kalbėtų tik palankiai ir sakytų, kokia ji graži.
      Man tai ji tikrai nėra graži, bet būtent tai ir suteikia dainai charizmos ir išskirtinumo. dainuotų standartinė podiumų gražuolė - būtų ne tas efektas.

      Lady Gaga irgi nėra grožio idealas ir dauguma jos tikrai nelaiko gražia, bet tai nesutrukdė jai savo laiku būti pirmose vietose.

      Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
      Nu kam tas apsimestinis naivumas išrinktąją tautą lyginant su kažkokiais švedais.
      Pop muzikos pasaulyje švedai tikrai nėra "kažkokie ten". Jų prodiuseriai kuria dainas pasaulinėms žvaigždėms. Iš tikrųjų labai nustebau, kad švedai šiemet sugebėjo nusiųsti tokią silpną dainą.
      Paskutinis taisė Tomizmas; 2018.05.15, 17:15.
      Snowflakes will attack U <3

      Comment


        Kai Euroviziją prieš kelis metus laimėjo švedė, niekam nekilo abejonių, kodėl laimėjo. Ir niekas Švedijos nekaltino jokiais sąmokslais. Šiemet nesuprantančių, kodėl laimėjo Izraelis, gana daug ir sąmokslai prie Izraelio labai limpa
        Paskutinis taisė senasnamas; 2018.05.15, 17:28.

        Comment


          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
          Kai Euroviziją prieš kelis metus laimėjo švedė, niekam nekilo abejonių, kodėl laimėjo. Ir niekas Švedijos nekaltino jokiais sąmokslais. Šiemet nesuprantančių, kodėl laimėjo Izraelis, gana daug ir sąmokslai prie Izraelio labai limpa
          Laimėjo dėl tos pačios priežasties, dėl kurios 2006 metais paėmė 6 vietą LT United (aukščiausia Lietuvos vieta) ir būtų ėmę dar aukštesnę, jei ne Lordi (irgi pasirodymas su prikolu). ir LD United, ir Lordi, ir šių metų nugalėtojos atveju - humoras. Žmonėms patinka pasijuokti, nemanau kad tai yra naujiena. Keista yra diskutuoti apie tai "o kodėl juokinga, kodėl patiko" - kai žmonės pamato ką nors juokingo, jie neklausia "ar čia turi būti juokinga, ar man jau juoktis, ar dar ne". Jie juokiasi, ir balsuoja už tai, kas juos pralinksmino, suteikė gerų lengvų emocijų.

          Portugalas laimėjo, nes tie patys pasijuokti mėgstantys žmonės dažnai mėgsta ir sentimentalumą. Žmonės apskritai mėgsta emocijas, tokia prigimtis. Juk ir reklamos dažnai yra orientuotos daugiau į emocijas, o ne į tos ar anos prekės savybes.

          Čia neseniai buvo išsivysčiusi kalba apie tai, kad eurovizinės dainos po kelių mėnesių būna pamirštos. Na, nepasakyčiau kad visos (nors blankių ir neužkabinančių tikrai yra daugiau).

          Gūdūs 2002, Graikija. KosTmosas ilgam susirado vietą mano grojaraštyje.



          Ką jau kalbėti apie Ruslaną!!!



          Bent jau mano kuklia nuomone, čia yra geriausia Eurovizijos daina EVER ir labai gaila, kad jie nelaimėjo (nors vieta buvo aukšta). Daug kartų ją perdainavo kas tik netingėjo.



          Šitos dainos tikrai dar niekas nepamiršo.



          Šita irgi labai daug skambėjo visur.



          Geriausias šou Eurovizijos istorijoje, ir labai stipri daina, irgi kokius metus skambėjo daug pas ką mašinose, telefonuose, per radiją (laimėtojos dainos po konkurso daugiau negirdėjau).



          Šiemet šita daina nepraėjo į finalą, deja, bet tikrai klausysiu dar ne kartą. Prie jos irgi prisidėjo švedai, ir tas labai jaučiasi pagal stilių.

          Paskutinis taisė Tomizmas; 2018.05.15, 17:54.
          Snowflakes will attack U <3

          Comment


            Lordi atveju "humoro" nedaug buvo. Su šiumetine būtų panašu tik tuo atveju, jei ji jau būtų išleidus kelis tokius pat kvaksinčius albumus. LT United atveju išvis atvirkštinis atvejis - konkrečios patyčios iš Eurovizijos, jos žiūrovų ir dalyvių O šiemet nesuprasi kiek humoras, kiek politika. Matyt pusę gavo už tai, pusę už tai ir gavosi pirma vieta

            Comment


              Žiūrėjot vakar Lietuvos finalą? Kaip visada - nu jau tokią išrinko eilinę, standartišką, nuobodžią dainą, kaip visada - "saugus variantas". O kad tie saugūs variantai masėje dainų paskęsta savo neoriginalumu ir lieka nepastebėti - į tai kažkodėl nesugebama pasižiūrėti iš šalies. LT United buvo vienintelė išimtis su originalia idėja ir nesaugiu variantu, kuris garantavo 6 vietą. Įtariu, kad jeigu pernai laimėjusi Izraelio atstovė dalyvautų Lietuvoje, tai nenueitų iki finalo. Kur jau, taigi negalima scenoje kadakuoti!

              Buvo vakar puiki daina "Mažulė", kurią eiliniai žiūrovai tikrai pastebėtų - originali, linksma, catchy, tinkanti šokiams:



              O ką išrinko. Saugus variantas kaip visada, ir rezultatas matyt bus kaip visada.

              Snowflakes will attack U <3

              Comment


                Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                Žiūrėjot vakar Lietuvos finalą? Kaip visada - nu jau tokią išrinko eilinę, standartišką, nuobodžią dainą, kaip visada - "saugus variantas". O kad tie saugūs variantai masėje dainų paskęsta savo neoriginalumu ir lieka nepastebėti - į tai kažkodėl nesugebama pasižiūrėti iš šalies.
                Būtent. Išsirenkame tokią dainą, kurios patys neklausome, tiesiog bandome "atrasti formulę" ir parinkti dainą kokia, mūsų nuomonę, tinka šiam konkursui. Gal pagaliau reikėtų išsirinkti tą dainą, kuri patiems patinka ir sukelia kažkokių emocijų, nesvarbu, kad ji tik linksmas "prikolas".
                Kadangi nežiūrėjau nei vienos atrankos laidos, tai nugalėtojo dainą išgirdau tik šiandien beskaitydamas naujienas. Ir šiaip net neperklausiau visos iki galo, nes visiškai nekabina. O "Mažulė" tai jau girdėta n kartų įvairiose vietose

                Comment


                  Kazka panasaus inculto buvo 2010m. sukure, - nepateko. O sitas primena Donny Montelo stiliu - solo, jaunas, grazus, slavu gejams pats tas, nors dainose charzimos ar kokybes ir nerasta. Ne veltui su nulinem dainom, kuriu dar iki siol neperklausiau iki galo paeme tokias aukstas vietas. Dabar isrinktas variantas gerokai saugesnis patekt i finala nei AKD

                  Comment


                    Pirma vieta Alenas Delonas, antra vieta Liudmila Zykina

                    Comment


                      Na, daina graži, balsas geras. Tai tokią dainą siųsti nėra gėda. Problema, kad lyrinės dainos retai laimi. Bet pasirodymas stiprus.

                      Comment


                        Šiais metai buvo lyg tai, kas retai pasitaiko, t.y. komisijos balsavimas identiškai sutapo su žiūrovų balsais. Tai visi delfi lygio "muzikologai" negalės skiesti apie tai, kad komisija nupirkta ir t.t.

                        Comment


                          Uz si nesusipratima balsavo irgi vieningai
                          Triumfavo „Fusedmarc“, laimėjusi daugiausiai ir žiūrovų, ir komisijos balsų. Iš viso nacionalinės atrankos finale varžėsi septyni dalyviai.

                          Skaityti daugiau: http://kauno.diena.lt/naujienos/lais...ietuvai-801587

                          Comment


                            Žiūrėjau visas atrankas. Monikos Marijos kūrinys iškart išsiskyrė iš pilkumos ir įstrigo (nežiūriu kitų TV, tai nebuvau matęs). Buvo ramu, kad jau yra tikrai geras pretendentas. Tuo tarpu laimėjęs kūrinys praėjo per akis/ausis kaip ir daugelis kitų, net neatėjo galvon kad tai vertas finalo.
                            Taip pat stebino komisijos požiūris – "privalumas kad šiuolaikiška". Taip pateko Juna, nes "atitinka laikmetį". Prioritetas atitikti laikmetį?
                            Modričiai. Nesusipratimas – išsidirbinėjimas su formule balkanai+gėjai? Tvarkoj, papokštaut galima, bet kokiu būdu atsidūrė finale taip ir nesupratau.
                            Jurgis ir Erica. Čia jau mane nukryžiuosit, bet man tai profesionalus kaimo klubo kūrinys. Arba pasidainuot geroj kompanijoj. Nu gal ne kaimo, bet kokiam Vilniaus senamiesčio klube penktadienio vakarą įmonės vakarėlis – puiku, bet ne Eurovizijos arenoj su tokiu primityvu.
                            Allen Chiko. Pradžioje nekažką, gal kartais ir sunku suprasti mums posovietams. Bet priešpaskutinėje atrankoje vaizdas buvo geras, išsiskriantis, ir kūrinys neblogas. Manau kur kas geriau ir išskirtiniau už laimėtoją. Tikrai gera ekstravagancija.
                            Tuo tarpu laimėtojas yra įprastas glamūrinis eilinis standartų standartas iš AVON katalogiuko: jauno-vidutinio amžiaus mačo su barzdele.

                            Liūdna, bet teko suabejoti LRT objektyvumu, ar ne tyčia buvo slepiami rezultatų pasikeitimai?

                            Paskutinįkart žiūrovų lentelė parodyta 1:22
                            MonikaM 14808
                            Jurgis ir Erica 9793
                            Jurijus 3865
                            Balsavimas stabdytas 2:08
                            Jurijus 24694
                            MonikaM 20977
                            Giržadas teisinasi, neva buvo stebėtojai. Ne klastojime čia esmė, bet galimybe pasinaudoti informacijos slėpimu.
                            Paskutinis taisė Rimas_OK; 2019.02.24, 14:49.

                            Comment


                              Galima būtų pakalbėti daug apie tas intrigas, visokių Monikų Marijų protegavimus per LNK grupės kanalus (kas buvo šiaip labai negražu, bet Zilnys neveltui pasakė tą frazę skelbdamas rezultatus, nes visi suvokia, kas darosi) ir t.t., bet didžiausia bėda yra visuomenės muzikinis išsilavinimas. Labai sunku klausytis nesąmonių ir skaityti absurdiškus komentarus, kai žmonės a) neskiria natų; b) neįsivazduoja kaip yra rašomos dainos, kaip yra kuriama muzika; c) kas yra dainavimas ir balso valdymas; e) negeba atskirti pasirodymo, choreografijos ir jį vertinti atskirai nuo atliekamo kūrinio. Jeigu neklystų, muzika apskritai yra sritis, kuri iš visų menų silpniausiai suvokiama, nes muzikos teorija, atlikimas yra sudėtingas reikalas. Teko skaityti kažkur komentarą, kad maždaug "va, kažkokia ten atlikėja buvo šauni, o čia jai tiek mažai davė", bet žmonės net nesugeba išgirsti, kad ji nepataikė kelis kartus į natas, kad nesugebėjo balso suvaldyti, o vertina gi "patinka / nepatinka". Galima daug čia plėstis, bet svarbu paminėti tai, kad "Eurovizija" yra sunkiai prognozuojamas konkursas ir niekada nežinai, kas laimės, koks trendas bus populiarus, kokios žiūrovų nuostatos, o pataikti į viduriuką yra labai sunku, nes visgi žmonės vertina labai subjektyiai (patinka/nepatinka). Ar pamenate 2017 m. visuose prognozėse pirmavo „Occidentali’s Karma“, atliekama Francesco Gabbani, o užėmė tik 6 vietą, o Sorbalis nebuvo tarp lyderių, tai tokių atveju būna vos ne kas met.
                              Vienintelis geras ir svarbus dalykas Lietuvos atrankose yra tai, kad pastaruosius 2 metus varžosi daug gerų atlikėjų, kurie sukuria puikių kurinių, iš kurių finalininkų net sunku pasirinkti, nes deleguoti galma būtų bent kokius 4 visiškai neapsijuokant ir pasirodant solidžiai. Šito reiškinio anksčiau nebuvo, nes tekdavo rinktis iš gan prastų geriausią ir tikėtis nebūtų prie galo. Tai demonstruoja pop muzikos lygio kilimą (dainų, muzikos, choreografijos prasme).
                              Šių metų atrankos finale buvo bent 4 verti Eurovizijos scenos savo sugebėjimu išpildyti pasirodymą. Laimėjo stiprus kandidatas. Sėkmės jam.
                              Paskutinis taisė R.D.; 2019.02.24, 15:07.

                              Comment


                                Atidaviau balsą Alen Chicco, dar kelis balsus AKD, gaila, kad jiem pritrūko palaikymo... Na o renkantis tarp dviejų nuobodybių tai turbūt Jurijus geriau, nes “uuuu” dalis visai gražiai skamba, o “Light On” iš vis niekuo neišsiskiria. Tai dar nesu labai stipriai nusivylęs rezultatu.

                                Comment


                                  Na va. Penkios nuomones - 4 skirtingi atlikejai.

                                  Comment


                                    Eurovizijoje nereikia didelių menų ir labai nugludinto pataikymo į natas. Didžioji dalis žiūrovų yra eiliniai mirtingieji, kurie to nesupranta ir jiems to nereikia. Reikia lengvai įsimenamos pop dainos, pageidautina kad būtų "danceable", ir šou. Tegul ir ne pirma, bet aukšta vieta garantuota. Per tiek metų sunku buvo tai suprasti?
                                    Snowflakes will attack U <3

                                    Comment


                                      Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                                      Eurovizijoje nereikia didelių menų ir labai nugludinto pataikymo į natas. Didžioji dalis žiūrovų yra eiliniai mirtingieji, kurie to nesupranta ir jiems to nereikia. Reikia lengvai įsimenamos pop dainos, pageidautina kad būtų "danceable", ir šou. Tegul ir ne pirma, bet aukšta vieta garantuota. Per tiek metų sunku buvo tai suprasti?
                                      Lengvai isimenama pop daina su karstom sokejom dazniausiai kaip cipsu pakeliai keliauja i siuksliu deze Man geras pavyzdys yra Jamala. Ta daina buvo tiesiog stipri, labai laiku ir labai i tema ziurint is politines puses. Pralaimeti ji tiesiog negalejo.


                                      Comment


                                        Parašė R.D. Rodyti pranešimą
                                        Galima būtų pakalbėti daug apie tas intrigas, visokių Monikų Marijų protegavimus per LNK grupės kanalus (kas buvo šiaip labai negražu, bet Zilnys neveltui pasakė tą frazę skelbdamas rezultatus, nes visi suvokia, kas darosi) ir t.t., bet didžiausia bėda yra visuomenės muzikinis išsilavinimas. (...)
                                        Šių metų atrankos finale buvo bent 4 verti Eurovizijos scenos savo sugebėjimu išpildyti pasirodymą. Laimėjo stiprus kandidatas. Sėkmės jam.
                                        Kažkaip susidarė įspūdis, kad M.Marija per anksti patikėjo visa kampanija ir įžanginio TV klipo prieš finalą žodžiais apie "dar vieną pergalę".
                                        Tik atvažiavo pasiimti savo prizo, net neištraukdama aukštų natų.
                                        Miela ir gabi mergina, dar spės atsigauti ir nugalėti

                                        Abi dainos "formatas", bet M.Marijos - visiškas švediškas CopyPaste.
                                        Klaipėdos Jurijaus kūrinys irgi ne stebuklas, bet neblogas priedainis ir daina leidžia labiau parodyti jo balso galimybes.
                                        Turbūt nebus gėda Eurovizijoje .
                                        Paskutinis taisė Romas; 2019.02.24, 20:05.

                                        Comment


                                          Komentarai oficialiame eurovision psl stebetinai geri
                                          https://www.youtube.com/watch?v=ut-0TaybLRE

                                          Comment

                                          Working...
                                          X