Skaitau skaitau ir nesuprantu kas čia per Mitsubishis Galiausiai dašuto apie ką Tu Buferius, slenksčius ir t.t. dar nemoku Tiksliau nesiryžau bandyt šiandien net Dar šiek tiek saviškę nuleist galėtum Arba ratus didink, tik, kad nesigautų kiaušinis kaip pas mane
Neatsigaunu C'škės savininko pokalbis su kursioke:
[16:05:54] Darius sako: masina savo
[16:05:56] Darius sako: patuningavau!
[16:06:24] Fragile sako: super
[16:06:31] Fragile sako: nerealiai
[16:06:33] Fragile sako: gerai
[16:06:39] Darius sako: (rofl)
[16:08:08] Fragile sako: bet kada maciau ja paskutini kart
[16:08:14] Fragile sako: nebuvo tokiu ratlankiu
[16:08:30] Darius sako: atostogos tam ir yra
[16:08:38] Fragile sako: (y)
[16:08:49] Fragile sako: ir veidrodelis
[16:08:50] Fragile sako: ane?
Vienas iš mano darbų:
Orig:
Leon RS:
Jei bus tema Chop'inimo tai įdėsiu daugiau
O dėl sunkumo tai per savo chop'inimo patirtį pastebėjau, kad jeigu jau nemoki gerai chopint tai labai kažko ir neišmoksi..taprasme yra tokių kurie pradeda nuo labai prastų chopų, bet greitai gauna įgudžių ir chopai vis tobulesni, o yra tokių kurie beveik netobulėja..
O dėl sunkumo tai per savo chop'inimo patirtį pastebėjau, kad jeigu jau nemoki gerai chopint tai labai kažko ir neišmoksi..taprasme yra tokių kurie pradeda nuo labai prastų chopų, bet greitai gauna įgudžių ir chopai vis tobulesni, o yra tokių kurie beveik netobulėja..
Wow. Kol neperskaiciau, tai buvau patikejes, kad tai tikra. Labai gerai atlikta.
nu gal ir nelabai i tema, bet turiu klausimeli apie automobili
gavosi taip, kad atsisakiau savo darbinio mazylio Suzuki ir pirkau (man) nauja auto.... Zodziu dabar ir i darba, ir i soda as vazineju su Skoda Octavia ir susidejau i ja Xenon'us... Vakar nakti sustabde mane dedes pareigunai ir sako: nera pas tave zibintu plovimo itaisu, tai negali buti Xenon'u... as aisq juos uztikrinau, kad taip pirkau, taip tech. apziura praejau ir t.t. nu tai pabare kad labai jau ryskiai sviete ir liepe nuvaziuot pasitikrint ar gerai sureguliuotos lempos...
Klausimas Nr. 1
Kur galima tas lempas susireguliuot ir kiek tai kainuoja
Klausimas Nr. 2
Ar tikrai jei nera ant lempu valytuvu negaliu vazinetis su Xenon'ais????
nu gal ir nelabai i tema, bet turiu klausimeli apie automobili
gavosi taip, kad atsisakiau savo darbinio mazylio Suzuki ir pirkau (man) nauja auto.... Zodziu dabar ir i darba, ir i soda as vazineju su Skoda Octavia ir susidejau i ja Xenon'us... Vakar nakti sustabde mane dedes pareigunai ir sako: nera pas tave zibintu plovimo itaisu, tai negali buti Xenon'u... as aisq juos uztikrinau, kad taip pirkau, taip tech. apziura praejau ir t.t. nu tai pabare kad labai jau ryskiai sviete ir liepe nuvaziuot pasitikrint ar gerai sureguliuotos lempos...
Klausimas Nr. 1
Kur galima tas lempas susireguliuot ir kiek tai kainuoja
Klausimas Nr. 2
Ar tikrai jei nera ant lempu valytuvu negaliu vazinetis su Xenon'ais????
Paklausciau brolio.... bet jis isvykes......
Pirma kartą girdžiu, ir nelabai supranu logikos. Pas mane plovimas yra, bet valytuvu tikrai ne. Čia kažkokia atgyvena.
Reikalavimas xenonams yra automatinis aukščio reguliavimas, nes tipo jie ir taip stipriai šviečia, tai kad nepiknaudžiautų. Bet čia reikalavimas gamintojams, jei modelyje nėra tokio dalyko, tai niekas kibti neturėtų.
Pirma kartą girdžiu, ir nelabai supranu logikos. Pas mane plovimas yra, bet valytuvu tikrai ne. Čia kažkokia atgyvena.
Reikalavimas xenonams yra automatinis aukščio reguliavimas, nes tipo jie ir taip stipriai šviečia, tai kad nepiknaudžiautų. Bet čia reikalavimas gamintojams, jei modelyje nėra tokio dalyko, tai niekas kibti neturėtų.
Aciu o tai tie dedes prigasdino, kad jei dar karta mane sustabdys, tai sius masina ekspertizei ir pan... as aisku nuosirdziai pasigincijau dar, bet galvoju del visa ko pasiaiskinsiu.... Kaunas ne toks ir didelis, nemaza tikimybe ant tu paciu "uzsokti"
Comment