belieka palinketi sekmingos ekplotacijos ir saugaus vairavimo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
as vis dar turiu savo SwiftaParašė HAMMER Rodyti pranešimąAkvilę užgrauš pavydas kai kolonkėj susitiksim
993cc
taigi....
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Tai dabar pasipasakok ar kažką apie auto sportą jau galvojiParašė Akvile Rodyti pranešimąas vis dar turiu savo Swifta
993cc
taigi.... 
Tik va bėda, kad trasoj nespėtume dabar Tavęs nufotkint
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
eksploatacija prasides kai bus baigti visi darbeliaiParašė FlagMan Rodyti pranešimąbelieka palinketi sekmingos ekplotacijos ir saugaus vairavimo
tiek isores, tiek vidaus
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Siaip jei atvirai, tai mano brolis su draugais uzsiima auto tiuningu. Dabar nutare uzsiimti tuo siek tiek rimciau, o gal ir visai rimtai... taigi pirmas nissano isvaziavimas - jei spesim viska - bus tuning showParašė HAMMER Rodyti pranešimąTai dabar pasipasakok ar kažką apie auto sportą jau galvoji
Tik va bėda, kad trasoj nespėtume dabar Tavęs nufotkint 
leisiu nusifotkint

o autosportui man kazkaip drasos truksta
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Na bet tokiu atveju ar stock'ą nebuvo geriau pikrti? Nes dabar variklio skyrius daugiau nei dvigubai vertę pakėlėParašė Akvile Rodyti pranešimąSiaip jei atvirai, tai mano brolis su draugais uzsiima auto tiuningu. Dabar nutare uzsiimti tuo siek tiek rimciau, o gal ir visai rimtai... taigi pirmas nissano isvaziavimas - jei spesim viska - bus tuning show
leisiu nusifotkint

Beje dar pažystamas mano norėjo šio Nissan'o turbiną įsigyt, tačiau nepardavė pardavėjas
Na bet kaip yra taip yra ir tikiuosi išvysim Tave kur nors driftinant
Beje labai tikiuosi, kad visą style'ingo procesą įamžinsi ir laiks nuo laiko duosi pasigrožėt. Nors visgi dauguma iki galo linkę nerodyt pakitimų
Bet kaip sunku man bus ištvert tą laiką
O po užbaigiamųjų darbų be jokių kalbų pagaliau padarysim auto-meet'ą
Retromobile 2007
Comment
-
Buvo tokia mintis.... kad gal padaryt foto reportaza apie sitos masinytes pokycius.... bet pasitarem su berniukais, ir nutarerm, kad nieko nebus.... visi matys tik galutini variantaParašė HAMMER Rodyti pranešimąNa bet tokiu atveju ar stock'ą nebuvo geriau pikrti? Nes dabar variklio skyrius daugiau nei dvigubai vertę pakėlė
Beje dar pažystamas mano norėjo šio Nissan'o turbiną įsigyt, tačiau nepardavė pardavėjas
Na bet kaip yra taip yra ir tikiuosi išvysim Tave kur nors driftinant
Beje labai tikiuosi, kad visą style'ingo procesą įamžinsi ir laiks nuo laiko duosi pasigrožėt. Nors visgi dauguma iki galo linkę nerodyt pakitimų
Bet kaip sunku man bus ištvert tą laiką
O po užbaigiamųjų darbų be jokių kalbų pagaliau padarysim auto-meet'ą 
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Tai net nebus varianto: "įamžinam procesą ir pateikiam su galutiniu variantu?"????Parašė Akvile Rodyti pranešimąBuvo tokia mintis.... kad gal padaryt foto reportaza apie sitos masinytes pokycius.... bet pasitarem su berniukais, ir nutarerm, kad nieko nebus.... visi matys tik galutini varianta
Retromobile 2007
Comment
-
gal ir busParašė HAMMER Rodyti pranešimąTai net nebus varianto: "įamžinam procesą ir pateikiam su galutiniu variantu?"????
negaliu prizadeti
bet siaip fotografuoju vis kaip viskas vyksta
Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Na tuomet niekur nepabėgsi ir būsi įkyriai verčiama darbams pasibaigus parodyt viskąParašė Akvile Rodyti pranešimągal ir bus
negaliu prizadeti
bet siaip fotografuoju vis kaip viskas vyksta 
Kada maždaug planuojama pabaiga? ~ birželį jei į Tuning šou planuojat?
Retromobile 2007
Comment
-
Esminis darbas cia bus priekines paneles bei vaziuokles permetimas nuo europietiskos?Parašė Akvile Rodyti pranešimąSiaip jei atvirai, tai mano brolis su draugais uzsiima auto tiuningu. Dabar nutare uzsiimti tuo siek tiek rimciau, o gal ir visai rimtai... taigi pirmas nissano isvaziavimas - jei spesim viska - bus tuning show
leisiu nusifotkint

O tai ka su tokia daryt jei ne autosport atmetam?Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
kalbant apie dyzelį, visa esmė yra sukimo momentasParašė HAMMER Rodyti pranešimąKą kalbėt apie mano TD su 90

Neslėpsiu - pavydas, bet deja "baltas" pavydas, kaip ir pati raketaParašė spirit Rodyti pranešimąŽiūriu, čia pavydas visus užgraužė
Comment
-
Va todėl, kad žmonės linkę sumokėti 35k Lt už 370 AG senobinę raketą ant ratų, karas keliuose tik intensyvės, naftos kainos kils, o Balio konferencija neišgelbės planetos nuo katastrofos..Parašė Akvile Rodyti pranešimąna nera labai pigus....
aisku 200K nereikejo, bet..... dar reikejo ir pasidereti nemazai.... na ir dienos sviesa jis isvys dar ne taip greitai
dabar 2 kartus per diena vaziuoju ziuret kaip berniukai dirba, ka daro, kiek padare
tikiuosi pavasari jis jau isvys dienos sviesa 
masinyte tikra nera nauja - 1996m. Turi 2l varikliuka (jei neklystu) ir apie 370AG.
FlagMan, o tu irgi i ji ziurejai??
o gal?
Vienas klausimas - o nafig reikia taip išsiskirti? Ir jei į lenktynes neisi, kam tų arklių tiek, kai Vilniuje daugiau laiko stovi kamštyje, o ne važiuoji?..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
1. Akvilė iš KaunoParašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąIr jei į lenktynes neisi, kam tų arklių tiek, kai Vilniuje daugiau laiko stovi kamštyje, o ne važiuoji?..
2. Visada malonu žinoti, kad gali bet kada paspausti ir nulėkti su vėjeliu
Nors čia jau aišku kitas variantas visai su tokia mašina
Comment
-
Siek tiek keiciant tema...
gali buti, kad kazkaip panasiai atridys BMW 5 nuo 2009... dizainas tikrai ispudingas

Lexus IS (kazkodel skirtingas, nei pirmasis)

Dabartinis BMW 5 atrodytu visiskai gerai, jei ne tos siaubingos lempos, kurios man primena kazka panasaus i visokiu Hyundai'u ar Kia nesekmingus dizaino paiesku bandymus
Paskutinis taisė John; 2007.12.17, 11:29.
Comment
Comment