Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAš tai palaukčiau 11 m. ir pirkčiau ex-demo Golf mk9.
Be to mk8 zada i bazine komplektacija det MHEV bus visi nauji varikliai tiek benzinai tiek dyzeliaiPaskutinis taisė Darius555; 2018.04.08, 18:40.
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimą
Jei staigiai reikia tada perki.Jei gali laukt lauki kai iseis mk8 dabartinio kaina staigiai saus zemyn.
Be to mk8 zada i bazine komplektacija det MHEV bus visi nauji varikliai tiek benzinai tiek dyzeliai
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Kada prasidės Mk.8 pardavimai? Ir kokie numatomi varikliai? Škoda turės analogiškus?
Is benzinu bus naujas 1.5TFSI - dabar jau montuoja i A3 nuo 2018 metu
Visiskai naujas 2.0tdi iki 176kw bus. Dabar isejo su nauja Audi A6.Bus VW Golf GTD bet tik nuo 2020metu. Su mazesniu skaicium kw bus nuo 2019
Del 1.6tdi dar neaisku ar ji palix ar paleis 1.5tdi
Ir modernizuoti 1.0 ir 2.0tfsi
GTI ir R versiju teks palaukt iki 2020.Audi nedave variklio is RS3 i R des VW savaji kazkokiPaskutinis taisė Darius555; 2018.04.08, 19:46.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKada prasidės Mk.8 pardavimai? Ir kokie numatomi varikliai? Škoda turės analogiškus?
Gamybos pradžia 2019 birželis.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO kokį nedidelį naują universalą geriausia pirkti? Ar tą patį golfą ar yra kokių geresnių variantų kainos/kokybės santikyje?
Kainos/ kokybės santykis turbūt VW Golf Variant.
Tarp geriausių universalų, turint neribotą biudžetą, rekomenduočiau žvilgtelti V90 (arba V90 CC) arba RS6.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKada prasidės Mk.8 pardavimai?
Comment
-
Parašė Grande Papa Rodyti pranešimą
Pigiausias būtų Dacia Logan MCV, bet nerekomenduočiau (8000 EUR). Geriau dėvėtą imti.
Kainos/ kokybės santykis turbūt VW Golf Variant.
Tarp geriausių universalų, turint neribotą biudžetą, rekomenduočiau žvilgtelti V90 (arba V90 CC) arba RS6.
Paskutinis taisė Darius555; 2018.04.09, 14:48.
- 1 patinka
Comment
-
Ant kiek tikslios yra šitos Golf Mk8 nuotraukos?
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimąJokiais budais ne RS6 imt nebent ne kasdienine masina.Labai daug genda jos patikek
Su Golf Variant ir Dacia Logan esu susidūręs, o iš V90/ V90CC ir RS6, tik V90CC esu bandęs. Kolega turi.
Patiko labai. Ir ne man vienam:
– When a chief instructor of a rally school gets impressed, you know that it's for real // Motor Trend
– Volvo V90 Cross Country review: The best car Volvo's ever built // CNBC
Tik brangus... Pažiūrėjau kainas Sostenoj. Versija kurią bandžiau kainuoja 75300€, be papildomos įrangos.
Comment
-
Šito nežinojau.
Su Golf Variant ir Dacia Logan esu susidūręs, o iš V90/ V90CC ir RS6, tik V90CC esu bandęs. Kolega turi.
Patiko labai. Ir ne man vienam:
– When a chief instructor of a rally school gets impressed, you know that it's for real // Motor Trend
– Volvo V90 Cross Country review: The best car Volvo's ever built // CNBC
Tik brangus... Pažiūrėjau kainas Sostenoj. Versija kurią bandžiau kainuoja 75300€, be papildomos įrangos.
Siaip Volvo kainas iskele iki bmw ar audi lygio.Dar to nera buve
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimąMobile.de pasiimtum uz kokius 47k EUR metu senumo. Kitaia metais naujinsiuos gal sakau nespjaut i v60.Bus jau demuskiu vokieciuose po 32k eur
Siaip Volvo kainas iskele iki bmw ar audi lygio.Dar to nera buve
Ir galvojau būtent V60. Tik porą metų lauksiu.
Dėl kainų tai taip. Bet review sako kad Volvo turi daugiau standartinės įrangos, todėl finale pigiau gaunasi.
Ką manai apie naujus Volvo? Tuos su "Thor's hammer" lempom ant Compact Modular Architecture (CMA) arba Scalable Product Architecture (SPA)?
XC40, XC60, XC90, S90/V90/V90CC ir V60?
Comment
-
Man 47k EUR per brangu. Palauksiu kol atpigs (dėvėti) iki 20-25k EUR.
Ir galvojau būtent V60. Tik porą metų lauksiu.
Dėl kainų tai taip. Bet review sako kad Volvo turi daugiau standartinės įrangos, todėl finale pigiau gaunasi.
Ką manai apie naujus Volvo? Tuos su "Thor's hammer" lempom ant Compact Modular Architecture (CMA) arba Scalable Product Architecture (SPA)?
XC40, XC60, XC90, S90/V90/V90CC ir V60?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimąSenos kartos modeliai buvo labai istvermingi.Dabar klausimas ar po tiek laiko tylos kazkas pavyko.Is dalies ir rizika pirkt kaip po garantijos prades viskas lakstyt.Pazystamas bande XC90 - pasirinko audi Q7
Jeigu žiūrint į mažesnius SUV, ar yra geresnių alternatyvų už XC40 (30-40 kEUR)? Kaip alternatyva, mąstau pakelti biudžetą ir paimti XC40. Ir visus palyginamuosius testus sausai laimi. Jau kokių 10 testų peržiūrėjau.
Beje, kokią mašiną pats vairuoji? Įdomu ką turi tie, kurie akivaizdžiai daug apie automobilius žino.Paskutinis taisė Grande Papa; 2018.04.09, 18:49.
Comment
-
Kiek žinau XC90 daugiau perkami, bet Q7 labai pavykęs automobilis.
Jeigu žiūrint į mažesnius SUV, ar yra geresnių alternatyvų už XC40 (30-40 kEUR)? Kaip alternatyva, mąstau pakelti biudžetą ir paimti XC40. Ir visus palyginamuosius testus sausai laimi. Jau kokių 10 testų peržiūrėjau.
Beje, kokią mašiną pats vairuoji? Įdomu ką turi tie, kurie akivaizdžiai daug apie automobilius žino.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kur gaminamas mūsų rinkai skirtas Golf Mk7.5? Kažkas sakė, kad Meksikoje. Tai mane iškart ištiko nekontroliuojamų traukulių ir isterijos priepuolis. Ar tikrai VW galėtų taip tyčiotis iš balto Europiečio žmogaus?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kur gaminamas mūsų rinkai skirtas Golf Mk7.5? Kažkas sakė, kad Meksikoje. Tai mane iškart ištiko nekontroliuojamų traukulių ir isterijos priepuolis. Ar tikrai VW galėtų taip tyčiotis iš balto Europiečio žmogaus?Puebla
[1]M North
America,
MEXPuebla,
Puebla
StateVW Jetta (Jetta Mk6)
VW Beetle, VW Golf Mk7, VW Golf Mk7 Estate
VW Jetta Mk4
VW Tiguan AllspaceVW New Beetle
VW New Beetle Cabrio
VW Beetle
VW Golf Mk1 to Mk3
VW Jetta (Jetta Mk5)
VW Golf Mk5-Mk6 Variant (Jetta wagon)
VW Corsar (Santana)
VW Brasilia
VW T2
VW 181Inline five
petrol engines1964 13,535 Largest Volkswagen factory outside of Germany. Headquarters of Volkswagen de Mexico S.A. de C.V. (VWM) Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kur gaminamas mūsų rinkai skirtas Golf Mk7.5? Kažkas sakė, kad Meksikoje. Tai mane iškart ištiko nekontroliuojamų traukulių ir isterijos priepuolis. Ar tikrai VW galėtų taip tyčiotis iš balto Europiečio žmogaus?
Comment
Comment