Parašė Pauliukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Automobiliai
Collapse
X
-
Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimąKai pasakei, kad mašina pakankamai sena ir siūlytum kokią kitą į tai atsakydamas ir pasakiau kad gerai bus ir audi gal biški nekaip nuskambėjo. Nu tai dėl tos važiuoklės aišku. Ačiū už patarimus
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąTai sekmes isirenkant
Comment
-
Parašė wrm Rodyti pranešimąGal kas galit Kaune parekomenduot servisa ar siaip taska kur kokybiskai sutvarkytu automobilio elektra uz protinga kaina?You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimąPo tikrovei ieškau jau pora mėnesiu, bet man vis prikiša kasnors dėl tos važiuoklės tai niekaip ir nenusiperkuYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimągal zaraza norėjo pasakyti: ir tokio senumo audi bus gerai
Parašė fredis Rodyti pranešimąTai Audi centre pasiimi patikrą už 100 lt. gal dbr ir daugiau. Ir tau viskas aišku kas ir kaip. Tik nžn ar Šiauliuose Audi centras yra...
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąStatybininkų 4, Kaunas. Garažuose ieškok Alvydo, ten tikrai geras elektrikas. Visi mūsų draugai ten varo, jei reikia tikrai gero elektriko. Ne kartą mačiau ir darbines policijos mašinas...
Comment
-
Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimą81kw ir ieškau. Šeip noriu aš ekonomiškos ir didesnės nes pats nesu žemas, o audi man jau senai krito į akį Aišku pirkčiau ir naujesnę, bet biudžetas neleidžia, nes pats dar tik studentas taip, kad pirmai pradžiai ir audi bus gerai. Va aš tik ir esu girdėjas, kad sako važiuoklė jeigu pareina, kad labai brangiai atsieina sutvarkyt ir tai man kelia daugiausiai abejonių. Ar tikrai taip blogai su tom važiuoklėm?
Comment
-
važinėju su a4 tdi darbine. kol nereikia nieko tvarkyti, tikrai gera, dinamiška mašinytė, kai tik reikia kokio remonto, prasideda problemos su detalėm. jeigu kreipiesi į audi centrą, tai ten viskas aukso kainos ir plius pristatymo laikas iš "sandėlių švedijoje".
sau tokios nepirkčiau, nors pasakysiu, kad kelyje golfistai gerbia 4žiedus, o bnv'istai ir mersistai nepyksta, kai aplenkiu
pastebėjau, kad, kai tą patį darau su savo almera, reakcija iš suminėtų markių savininkų pusės būna visai kitokia
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąvažinėju su a4 tdi darbine. kol nereikia nieko tvarkyti, tikrai gera, dinamiška mašinytė, kai tik reikia kokio remonto, prasideda problemos su detalėm. jeigu kreipiesi į audi centrą, tai ten viskas aukso kainos ir plius pristatymo laikas iš "sandėlių švedijoje".
sau tokios nepirkčiau, nors pasakysiu, kad kelyje golfistai gerbia 4žiedus, o bnv'istai ir mersistai nepyksta, kai aplenkiu
pastebėjau, kad, kai tą patį darau su savo almera, reakcija iš suminėtų markių savininkų pusės būna visai kitokiaTauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
„Volvo Trucks” išbando suskystintomis dujomis varomus sunkvežimius
'„Volvo Trucks“ oficialiai pradeda suskystintomis metano dujomis ir dyzelinu varomų sunkvežimių bandymus.'
Šaltinis: http://auto.delfi.lt/archive/article.php?id=37712081
Comment
-
Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimąO į kokį modelį?
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimą„Volvo Trucks” išbando suskystintomis dujomis varomus sunkvežimius
Atvaizdas
'„Volvo Trucks“ oficialiai pradeda suskystintomis metano dujomis ir dyzelinu varomų sunkvežimių bandymus.'
Šaltinis: http://auto.delfi.lt/archive/article.php?id=37712081Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Kitas mano auto tikrai turės šį daikčiuką (adaptive cruise control). Super dalykėlis ir labai naudingas. Be to, daug auto modelių nuo ~2007 metų jį turi, įskaitant mano mėgiamą Volvo S80.
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąKitas mano auto tikrai turės šį daikčiuką (adaptive cruise control). Super dalykėlis ir labai naudingas. Be to, daug auto modelių nuo ~2007 metų jį turi, įskaitant mano mėgiamą Volvo S80.
Youtube video
Comment
-
Heh, ta sistema nesuveikė ant pre-production modelio dėl komandos, kuri paruošė automobiliį tam testui, kaltės. Žurnalistai po S60 išleidimo labai intensyviai bandė įrodyti, kad ta sistema neveiks, bet niekam nepasisekė Deja, ji veikia ir veikia puikiai
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
Comment