Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Grafiti

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • taimis
    replied
    Profesionaliai daryti Graffiti tinkamuose vietose yra menas, tačiau to Lietuvoje beveik nėra. Kaip jaus ir sakė F!R3S7ON3 nežmoniškai nervina kai žmonės savo 'tagus' pripaišo visur senamiestį .


    Beto esu beveik tikras kad tokia tema jau buvo, tik negalėjau surast.

    Komentuoti:


  • Andrew
    replied
    profesionalus grafiti yra labai grazu. jie galetu buti paisomi ant aklinu sienu, apleistu sienu ar pan. Taip pat ant tam tikros paskirties pastatu, tokiu budu jie pagyvina bendra vaizda. Pvz , Vilniuje yra visa pozemine pesciuju pereja nupaisyta grafiti (Karaloniskese prie Tv boksto ir Impuls sporto klubo). ir man ji daug grazesne uz pilka ar aprasineta pozemine pereja.

    tagai is vis , mano nuomone, nera grafiti. ju paisymas ant pastatu yra tiesiog chuliganizmas

    Komentuoti:


  • moo
    replied
    Pripažįstu tik profesionalų darbus, darytus pagal užsakymą su leidimu (aišku, yra išimčių, pvz. Banksy), o visiem 'tageriam' reiktų pirštus nukapot

    Komentuoti:


  • Vaidele
    replied
    Grafiti

    Gal kas domitės šia meno rūšimi ? Kaip ji peišiama ? Kas atrado . . .

    Komentuoti:


  • Skrandis
    replied
    klaipėdoje radau kažkokią firmą, kuri tokią techniką naudoja http://www.baltjuta.lt, yr ir kaune, tik kaži kodėl ji į veiksmą neįtraukiama? gal nauja, dar nepriimtina technologija? gal ir brangu?

    Komentuoti:


  • baubas
    replied
    Eimantas,tai būtent,kad galima jau smėliuoti ne tik akmenis,metalą bei sienas plytų,bet kartu ir medį,taip jį pasendinant,o mažas aparatas padeda iš spalvoto žurnalo išpūsti dažus paliekant baltą lapą.
    O kainos tikrai nėra didelės,tačiau nėra paklausos.Nuomojančios firmos nenori pirkti,nes jeigu būna užsakymas,tai viską perdažyti,kas tikrai yra ilgiau ir brangiau.Taip kad dar vienas dalykas,kai stovime vietoje ir tikrai neatrodome įspūdingai su apžėlusiais paminklais bei pripaišytomis sienomis.

    Komentuoti:


  • ArTuRAs
    replied
    Geriausia iseitis butu skaudziau bausti tuos pi*****tus kurie nuteplioja tas sienas

    Komentuoti:


  • Eimantas
    replied
    Nesu čia specialistas, bet manau tas nusmėliavimas tinka tik akmenims, "plikoms"(neužtinkuotoms) plytoms valyti. Yra ir nusmėliavimo pavyzdžių: Biržos tilto Klaipėdoje akmeninė dalis, geltonų plytų pastatas Užupyje...

    Komentuoti:


  • ArTuRAs
    replied
    Tas nusmeliavimas kiek zinau gan nemazai kainuoja

    Komentuoti:


  • baubas
    pradėjo temą Grafiti

    Grafiti

    Tema šiek tiek klausiamo pobūdžio.Miesto gatvės ir tiltai pastoviai apipaišomi grafiti ir visokiais kitais piešiniais.Jų atnaujinimui pinigų skiriama itin mažai.Nesuprantu kodėl.Teko girdėti apie naują įrenginį,kuris gali nusmeliuoti visus pastatus miesto centre,kadangi veikia kartu pompuojant vandenį ir nekelia grėsmės praeiviams dėl dulių.Kažkodėl Lietuvoje tai visiškai nepopuliaru. Kur kas geriau arba apleisti pastatus ir juos paskui perdengti špakliumi bei dažų sluoksniu.Kaip pavyzdys yra Kauno Rotušė.Statybos vyksta ilgą laiką ir viskas rekonstruojama.Pinigų statybos firmos pasidaro,tačiau mokesčių mokėtojams tai labai brangiai atsieina.Kodėl tai vyksta?"Taupomi" pinigai?Nesidomėjimas naujovėmis?Kodėl kai tiek daug statybų,mes vis dar naudojamės senomis priemonėmis ir neimame pavyzdžio iš kitų ES šaliu?
Working...
X