Aš tai iš vis nesupratau kas kaip ten veikia...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
inz1K -
nebijokit, šiandien aš geros nuotaikos, man dabar visi tų merginų, kur surašėt, numerius prašom ir būsim atsiskaitę 
Parašė Irmux Rodyti pranešimą
Tokie makaronai tik RIMI, gal teko kam ragaut
ragavai?
Comment
-
Žiūrėk, kad maišiuko su kieno nors kelnėm nesumaišytumParašė Irmux Rodyti pranešimąTaip, prakrapščiau maišiuką, ir vieną vietoj sukrimtau
Laukiu antausio
Comment
-
Na gal ne akla - akinių nenešioju, tai nėr ir kaip sumaišytiParašė Aš Rodyti pranešimąŽiūrėk, kad maišiuko su kieno nors kelnėm nesumaišytum
Laukiu antausio 

O šiaip, muilo namie turi? Na va, eik burną išsiplauk ...
Miestai.net Fb
Comment
-
Palauk, mėginu susigėsti. Bet kad niekaip neišeinaParašė Irmux Rodyti pranešimąNa gal ne akla - akinių nenešioju, tai nėr ir kaip sumaišyti
O šiaip, muilo namie turi? Na va, eik burną išsiplauk ...

Nuotykiai bendrabutyje. Pabaiga geriausia
O čia yra Lietuvos vėliava:

Netikit? Pažiūrėkit į centre esantį tašką 30 sekundžių, o tada į šviesą (pavyzdžiui, šviesią sieną)
Paskutinis taisė Aš; 2007.05.28, 20:05.
Comment
-
Bent man tai labai puikiai matosiParašė Apollo Rodyti pranešimąNa su ta vėliava nepavyko man, kaip kitiems ?
Va ir dabar, jau patraukus akis nuo sienos, žiūrint į monitorių, visvien dar matau Lietuvos vėliavą
Gal mūsų akių skiriamoji geba nesutampa ar RGB principai neatitinka
Comment
-
Mes irgi, su draugais, visokių juokų krėtėm
Kartą vienam taip "plote" užmigus, pastos į ausis prileidom, na tai teko jam pavargti, kol išsikrapštė, nes spėjo sustingti
visko būdavo
Miestai.net Fb
Comment
-
O man kažkaip gaila būdavo, nors minčių visokių buvo. Bet kai suprasdavau, kad vieną dieną aš "lūšiu" anksčiau ir man atkeršys, tai susilaikydavau...Parašė Irmux Rodyti pranešimąMes irgi, su draugais, visokių juokų krėtėm
Kartą vienam taip "plote" užmigus, pastos į ausis prileidom, na tai teko jam pavargti, kol išsikrapštė, nes spėjo sustingti
visko būdavo 
Teko tiktai kryžiukais nuliukais žaist su draugu kitam draugui ant veido ir šiaip jį "pašpakliuot"
Comment
-
Na su tuo bendrabučiu net neabejoju, kad visi 3 epizodai surežisuoti
Prastoka vaidyba
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Noretum Pauliaus draugiu numeriu?Parašė Aš Rodyti pranešimą
nebijokit, šiandien aš geros nuotaikos, man dabar visi tų merginų, kur surašėt, numerius prašom ir būsim atsiskaitę 
Comment
-
Ką tu žinai, gal Paulius - jaunasis Donžuanas, į parankes po tris elitines "fyfas" įsikabinęParašė Quack Rodyti pranešimąNoretum Pauliaus draugiu numeriu?
O ką? Pavydi? (žinau, ką norėjai pasakyt)
Comment
-
pirma, antra ir trečia,Parašė Aš Rodyti pranešimą
ne geriau tegul būna tokie numeriai pirma yra trečia, antra - pirma, o trečia-antra arba atvirkščiai.
o gal geriau užkoduoti jas kaip nors? pvz pirmas skaičius - plaukų spalva, tada eilės tvarka: du simboliai- biustui, du -talijai, du -klubams, du - amžiui, du - svoriui, skaitmuo - aistringumui apibūdinti, na ir paskutiniai kokie trys skaitmenys - šiaip identifikacijai
Comment
-
Man pakaks ir šių skaitmenų, kitų gali nevardintiParašė naglisc Rodyti pranešimądu simboliai- biustui, du -talijai, du -klubams, du - amžiui, du - svoriui, skaitmuo - aistringumui apibūdinti
Comment
Comment