Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Kaip programuotojai nama state
    Autorius: Nežinomas

    Kovo 1 d.
    Valio mums pasiule gera sutarti! Statysime dvylikos aukštu gyvenamaji nama! Iš džiaugsmo išgereme dvi dežes alaus.
    Kovo 2 d.
    Užsakovui nepatinka, jog baigsime tada, kai baigsime. Jis prašo konkretesniu terminu. Tamsus žmones užsakovai, jie visiškai neišmano šiuolaikiniu technologiju.
    Kovo 2 d.
    Planavome terminus, išgereme tris dežes alaus. Petras sako, jog darbo yra keturiems menesiams. Iš tiesu - aštuoniems. Užrašeme 12, nors, regis, anksciau nei per 16 vargu ar spesime...
    Kovo 4 d.
    Švenciame pasiraše sutarti.
    Kovo 5 d.
    Švenciame pasiraše sutarti.
    Kovo 6 d.
    Petras pardave tušcius butelius.
    Kovo 7 d.
    Tesiame išgertuves už pinigus, gautus Petrui pardavus butelius.
    Kovo 8 d.
    Švenciame Moters diena. Moteru neturime - šventes niekas negadina.
    Kovo 9 d.
    Bandeme prisiminti, ka vakar šventeme. Atejo Aleksas. Sake, jog reiketu pradeti dirbti. Pasiunteme ji toliau. Žaidžiame ,,Quake".
    Balandžio1 d.
    Atejo Jonas ir pasake, jog reikia pradeti dirbti. Idomu, ka jis nori balandžio 1-aja apgauti?
    Balandžio 2 d.
    Petras sako, jog reikia pradeti dirbti. Ar jie visi susitare? Pasirinkome vieta, aptvereme tvora, pakabinome ant jos spalvotus plakatus ,,Stato kompanija ,,Namu statyba" ( http://www.namustatyba.lt)" ;. Patenkinti sedime, žaidžiame ,,Quake".
    Balandžio 20 d.
    Atvyko užsakovas, teiravosi, kaip sekasi. Pasodinome ji prie kompiuterio, leidome mus nugaleti. Išejo labai patenkintas. Bet, atrodo, tikrai laikas pradeti dirbti...
    Balandžio 21 d.
    Svarsteme projekta. Jonas siulo naudoti blokine architektura. Petras sako, kad blokai per dideli ir blogai jungiami, viduje daug nereikalingu elementu, be to, neaišku, kokie ju viduje itrukimai ir lužiai. Tvirtina, jog iš bloku stato tik lameriai. Jis nori viska statyti iš plytu, nors tai ilgiau truks. Pati radikaliausia projekta pasiule Aleksas. Jis girdejo, kad Amerikoje populiaru statyti keliasdešimt mediniu namuku ir sujungti juos požeminiais koridoriais. Primineme jam, kad užsakovas praše butent dvylikos aukštu namo. Jis nenorejo sutikti, stumdesi ir draskesi, šukavo, kad užsakovai yra tikri stabdžiai ir ju klauso tik lameriai. Diskutuojant baigesi alus, nutareme pratesti rytoj.
    Balandžio 22 d.
    Bandeme išspresti klausima žaisdami ,,Quake". Aleksa ir jo kotedžus nugalejome iš karto, bet Jono ir Petro vienas statys pagal savo plana, o paskui bandysime viska sujungti taip, kad
    nenuvirstu.
    Balandžio 23 d.
    Entuziastingai pradejome statybas.
    Balandžio 30 d.
    Pirmas aukštas baigtas! Parodeme užsakovui. Jis teiravosi, kodel skirtingas kambariu lubu aukštis, kodel iš sienu krenta plytos, o namas be laiptines ir laipioti reikia pro langa? Paaiškinome, jog tai - negalutine versija. Einame švesti. Esame labai savimi patenkinti.
    Gegužes 10 d.
    Petras išsiblaive pirmas ir ilgai keikesi. Mes jau galvojome, kad Aleksas išgere visa alu, bet, pasirodo, dar blogiau. Pamiršome pakloti pamatus, projekte jie, žinoma, numatyti, bet aprašymus juk skaito tik lameriai...
    Gegužes 11 d.
    Grioveme pirma aukšta, gaila... Kita vertus, gerai, kad nepradejome dirbti anksciau - tiek pastangu butu veltui.
    Liepos 7 d.
    Dirbame. Petras baigia antra aukšta, Jonas - penkta. Aleksas pastate lifto šachta iki devinto aukšto. Dabar ji styro virš visos konstrukcijos ir itartinai linguoja. Laikinai parememe medinemis atramomis.
    Liepos 17 d.
    Aleksas stato pastoge ir stoga. Kadangi viršutiniu aukštu dar nera, tai stato ant žemes. Paskui pakelsime kranu. Na, bent Aleksas tikisi, kad taip ir bus.
    Rugpjucio 13 d.
    Jonas nesujungia bloku, yra didesnis nei metro tarpas. Kadangi tinkamo dydžio bloko nera, jonas pasikviete Petra ir papraše užkimšti skyle plytomis. Petras pareiške, kad nežinant vidines bloku ir plokšciu architekturos nepavyks.
    Rugpjucio 14 d.
    Sulaužeme kelias plokštes, kad Petras galetu išsiaiškinti vidine plokšciu struktura. Petras keikiasi ir rekia, kad plokšciu projektuotojai - lameriai.
    Rugpjucio 17 d.
    Petras užmurijo skyle, bet like blokai persikreipe ir iš ju styro laidai. Teko juos surišti mazgu ir pakabinti lauke. Petras apvyniojo juos izoliacine juostele ir pareiške, kad jei neprades lyti, bus gerai.
    Rugsejo 1 d.
    Statybos kombinatas pradejo gaminti naujesnius blokus - tvirtesnius ir su vidinemis pertvaromis. Taciau pagal matmenis jie neatitinka prieš tai buvusiu ir yra triskart sunkesni. Jonas norejo nugriauti viska, ka pastateme, ir statyti iš nauju bloku. Vos ji atkalbejome, be to, pamatas neišlaikytu tokio svorio. Idomu, ka sau galvoja kombinato darbuotojai?
    Rugsejo 16 d.
    Atbego Aleksas ir pasiule keiciamo dydžio langus. Sako, kad užsakovui labai patiks. Pasakeme jam, kad neišsišoktu.
    Spalio 2 d.
    Petras pastate nama iki penkto aukšto. Jis labai savimi patenkintas. Pasakeme jam, kad jo statyta siena pasviru-si 40 laipsniu kampu. Iš pradžiu jis keikesi, reke, vadino mus lameriais, teige, jog nieko nesuprantame. Veliau nusiramino ir pažadejo pagalvoti.
    Spalio 3 d.
    Atvyko užsakovas ir paklause, kodel siena pasvirusi. Paaiškinome jam, kad veikia Kornulio jega. Jis musu išklause ir pareiške, kad to jis, žinoma, neišmano, taciau kaimynu namo siena statmena, o ne pasvirusi. Velniai griebtu, nemegstu protingu užsakovu. O Aleksas - idiotas! Leptelejo užsakovui apie kintamo dydžio langus. Užsakovas užsidege, pasake, kad taip
    ir padarytume.
    Spalio 4 d.
    Paklauseme Alekso, ar del jo langu reikes viska griauti. Sake, jog ne, nes esa yra tokia nedokumentuota bloku funkcija. Plytinei namo pusei tai, žinoma, negalioja.
    Spalio 5 d.
    Petras pripažino, kad del sienos kyla daug rupesciu. Turbut ne taip padejo plyta, taciau, norint nustatyti kuria, reikia patikrinti visas. Paprasciau viska išardyti ir statyti iš naujo.
    Spalio 6 d.
    Bandeme itikinti Petra, jog visko iš plytu jis pastatyti nespes. Skaicius irodinejome naudodamiesi skaiciuotuvu. Petras keikesi ir šauke, kad skaiciuotuva sugalvojo lameriai. Veliau sutiko, kad viska teks statyti iš bloku, ir išejo gerti.
    Spalio 8 d.
    Grioveme plytine namo dali, netycia apgadinome blokine. Dabar viskas svyruoja ir keistai traška... Parememe sijomis ir nutareme pažaisti ,,Quake".
    Spalio 17 d.
    Grižo Petras, tesiame dar-bus.
    Lapkricio 11 d.
    Švenciame. Komunistu neturime - šventes niekas negadina.
    Lapkricio 15 d.
    Prisimineme, kad musu kranas kelia tik iki aštunto aukšto. Išsiunteme Jona naujo krano, o mes žaidžiame ,,Quake". Aleksas nugalejo Petra! Šaunu, auga pamaina.
    Lapkricio 18 d.
    Grižo Jonas, krano negavo, taciau rado galinga ekskavatoriu. Siulo iškasti šachta ir ten pastatyti nama -sutartyje juk neparašyta, kad namas turi buti dvylikos aukštu virš žemes paviršiaus! Vos ji atkalbejome.
    Lapkricio 25 d.
    Sedejome ir galvojome, ka daryti su kranu. Išgere paskutini buteli alaus, nusprendeme. Meteme pagrindines statybas, šalia statome keturiu aukštu nama, krana užtempsime ant jo viršaus.
    Gruodžio 25 d.
    Švenciame Kaledas. Kataliku neturime - šventes niekas negadina.
    Sausio 14 d
    Nieko neprisimenu, skauda galva. Idomu, kurie dabar metai?! Vasario 2 d. Pagaliau baigeme statyti dvylikta aukšta. Bandome pritvirtinti Alekso pasiulyta stoga.
    Vasario 3 d.
    Aleksas - lameris! Stogas visa laika krypsta I šona. Svarstome, ka daryti, laikinai ji parememe kranu.
    Vasario 4 d.
    Aleksas tvirtina, jog jis nekaltas, nes Jono statyta namo dalis yra keturiais metrais aukštesne ir penkiais metrais platesne nei Petro. Pasirodo, jie state sienas iš skirtingu bloku. Taciau Aleksas - kvailys, jo pasiulytas stogas netinka ne vienam variantui. Tarp kitko, lifto šachta taip pat.
    Vasario 5 d.
    Šiaip taip pritvirtinome stoga. Petras sake, kad jis laikysis, jei nesnigs.
    Vasario 7 d.
    Pradejo snigti.
    Vasario 10 d.
    Sukurpeme stoga iš faneros, nudažeme kaip skarda. Tikekimes, kad užsakovas nepastebes.
    Vasario 11 d.
    Bandeme lifta. Jis sustoja tarp aukštu, i lyginius aukštus iš jo tenka lipti keturiomis, o i nelyginius - tik pašokus. Tai reiketu pamineti dokumentuose.
    Vasario 12 d.
    Liftas važiuoja labai letai. Petras visus keikia ir vadina lameriais.
    Vasario 13 d.
    Petras optimizavo lifta. Šis isibegejo, pramuše stoga ir nuskrido nežinoma kryptimi. Gerai, kad stogas fanerinis, greitai suremontuosime. Tik gaila, kad lifto šachta sugriuvo... Prisimineme, kad taip ir nepakeiteme mediniu atramu i ka nors tvirtesnio. Kita vertus, laipioti laiptais sveika.
    Vasario 15 d.
    Vyksta apdailos darbai, kažkur dingsta tinkuotojai ir dažytojai. Susitareme, kad atsiustu dar.
    Vasario 17 d.
    Išsiaiškinome, kad del Jono kaltes durys nuo antro iki šešto aukšto atsidaro tik i viena puse. Todel tuose aukštuose yra visi dažytojai ir tinkuotojai, nes išeiti atgal jie negali. Jonas pažadejo viska sutvarkyti. Kol kas maitiname žmones per orlaides.
    Vasario 20 d.
    Aleksas pagaliau baige savo langus, juos išbandeme. Pasirode, kad keiciant lango dydi dužta stiklai. Be to, pastebejome kelis šalutinius poveikius. Pavyzdžiui, i vieno buto miegamaji gali ivažiuoti unitazas su vonia, kartais krenta balkonai ir dingsta durys. Skystis kombinatu neverta. Jie sako, kad nereikia naudoti nedokumentuotu funkciju.
    Vasario 21 d.
    Atvyko užsakovas. Klause, ar galima šiek tiek pakeisti projekta. jis noretu vietoj dvylikaaukšcio namo statyti gyvenviete iš mediniu kotedžu, tarpusavyje sujungtu tuneliais. Mat jis skaites, jog užsienyje dabar tai madinga. Vos spejome užciaupti Aleksui burna ir mandagiai, bet tvirtai paaiškinome užsakovui, kad jis neteisus.
    Vasario 22 d.
    Balkonai vis krenta, nors langu mes nejudiname. Matyt, tai klaida, taciau jos ieškoti per velu. Nugrioveme likusius balkonus, bandysime paaiškinti, kad tai padaryta optimizuojant.
    Vasario 23 d.
    Švenciame. Kariškiu neturime - šventes niekas negadina. Moteru taip pat neturime - dovanu negavome. Gaila.
    Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!

    Comment


      Vasario 25 d.
      Aleksas megino visiškai baigti langus. Rezultatas - puse langu sumažejo iki nulio ir i pradine busena negrižta. Liepeme nesistengti, nes bus dar blogiau.
      Vasario 27 d.
      Prisimineme, jog pamiršome pastatyti laiptine. Ar verta ja dabar statyti, ar nesugrius pastatas? Jonas pasake, kad neverta rizikuoti. Petras pavadino ji lameriu, taciau sutiko. Svarbiausia - pamineti iejima i nama pro langa kaip dizaino ypatuma.
      Kovo 1 d.
      Kodel šiandien kovo pirmoji?! Vakar juk buvo... Velniai griebtu, kas galejo pagalvoti, kad šis lameriu menuo turi tik 28 dienas... Vadinasi, objekta reikia baigti ne po savaites, o poryt?! Nieko sau...
      Kovo 2 d.
      Dirbame 24 valandas per para.
      Kovo 3 d.
      Itikinome užsakova, kad mums reikia dar vienos dienos. Na, mes vakar ir pasistengeme... Ne toks ir baisus tas namas. Gal nieko baisaus, kad kai kurios durys yra arba grindyse, arba lubose, kai kurios iš dešimto aukšto veda tiesiai i lauka... Kai kuriuose butuose tualetas yra virtuveje, puseje namo nera vandens, kitoje puseje - elektros, kanalizacija baigiasi šeštame
      aukšte, o laiptai tarp aštunto ir devinto aukštu yra virviniai. Svarbiausia nukreipti užsakova teisingu maršrutu. Ir dar - reikia suspeti vietoj sumažintu langu pakabinti paveikslus su lauko vaizdais...
      Kovo 4 d.
      Galiausiai mes viska baigeme! Švenciame projekto pabaiga. Geriu mažai - reikia speti išeiti iš darbo anksciau, negu musu statytas namelis sugrius.
      Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!

      Comment


        Cia prie to pacio manau kad tiks Apie murininka kuris ten dirbo...

        Miela mama,...

        Gegužės 2
        Pas mane viskas gerai. Kaip ir rašiau tau, dirbu statybose. Darbas sunkus, bet užtat draugų brigadoje susiradau. Žaidėm žaidimą "Kas užneš daugiau plytų į 12 aukštą". Aš laimėjau. Net 6 kartus. Visiems buvo linksma, juokėsi...Malonu, kai kito pergale džiaugiamasi. Tik brigadininkas nesijuokė. Snustelėjęs buvo laiptinėj. Tikiuosi nesupyko dėl tos plytos, iškritusios mano 5-jame pergalingame maratone. Jis su šalmu buvo...
        Gegužės 3
        Atėjau į darbą, brigadininkas vis dar snaudė. Kai pabandžiau pažadinti, jis isteriškai pradėjo čiupinėtis ir šaukti "Kur mano rankinukas?". Pasirodo prieblandoj žvilgančią plikę ir šalmą lengva supainioti. Po pietų mano brigados draugai kalbėjo apie tai, kad net kiečiausias vyras negalėtų pabraidyti porą valandų po dar skysto cemento pamatų formas. Aš juk . šauniausias brigadoj vakar buvau. Pabaidžiau. Nakvoti stovint statybose labai nepatogu, bet dėl gero įvaizdžio, ko nepadarysi.
        Gegužės 4
        Ryte brigadininkas nepyko, nes vis dar ieškojo savo rankinuko... Kitos brigados darbininkas, kuris smulkino sustingusį betoną prie mano kojų su pneumatiniu kūju, buvo labai kažkuo juokingas, nes iki pietų visi darbininkai rodė į jį dirbantį prie manęs ir juokėsi. Man irgi buvo smagu. Aš juk brigadoj šauniausias.
        Gegužės 5
        Su brigados draugais sukirtom, kad aš neįmesiu plytos į ketvirto aukšto lango ertmę. Bent jau poros plytų tai tikrai ne... O aš kaime, pameni mama, mėšlą be šakių kroviau į vežimą. Tai va, draugai pralaimėjo... Pirmi trečiosios apdailos brigados darbininkai iš ketvirto aukšto pradėjo leistis po kokių 5 minučių. Tokie vaikinai įmitę, šustri.... Pabudau jau po pietų nuo klausimo "Ar nematei mano rankinuko?...." Sunku rinkti išbelstus dantis sulaužytom rankom....
        Gegužės 29
        Grįžau į darbą. Visi džiaugiasi, juokiasi...Pas mus naujas brigadininkas. Geras toks vaikinas, su manim bendrauja, skolinasi iš manęs kokius daiktus: šalmą, darbinius batus, tavo siūtą kombinezoną su užtrauktuku užpakaly, ir vatinukę, kurią dėdė iš Bangladešo atvežė /nu su tais užjūrio vabaliukais, nuo kurių pusė kaimo kasęsi du mėnesius/...Daba, kai aš ne tiek apsirengęs, brigados draugai mane dviračiu vadina. Todėl kad greitas turbūt.
        Birželio 1
        Mano gimtadieni šventėme labai linksmai. Po greito gėrimo varžybų, kurias aš laimėjau, mūsų vienas brigados draugas prisipažino, kad iki šiol šlapinasi lovoje. Aš sujaudintas tokio atvirumo, irgi prisipažinau, kad, kai mamos nebūdavo namie /atleisk man mama / aš nešiodavau tavo sukneles. Visi tylėjo. 0, kai pasakiau, kad kai tu būdavai namie, nešiodavau tėčio sukneles, visi pradėjo dar labiau tylėti. Tada nutariau draugus pradžiuginti istorija, kaip
        mūsų kolūkyje kompiuterinis chuliganas vardu Kakeris per kompiuterizuotą
        melžimo aparatą karves apkrėtė snukių, ragų, kanopų, nagų ir blakstienų
        virusu. Nuo to laiko, mane gerbia visi labiau. Bet kažkodėl brigadininkas
        jau nebesiskolina kombinezono su užtrauktuku užpakaly.

        Birželio 2
        Iš ryto trečioji apdailos brigada /na kuriems aš pora plytų švystelėjau/ užpuolė mane. Ryškiai supainiojo su vaikinu, kurio vardas...Gintaras, Pintaras, Gydaras... Nepamenu, kaip pavadino. Mano brigados draugas juokėsi. Keista, pamaniau. Paskiau, kad jis excentriškas. Jis pasakė, kad veltui aš jį egzotišku apvardžiavau.. pasakė po to kai davė koja per kepenis, po to, kai sugurino nosį su cemento lopetėle...po to, kaip su armatūra prasinešė man per kojas. Buvo skauda...kai pabudau. Jau buvo po pietų. Po .pietų, nes mano bucerbrodzikus jau kažkas suvalgė. Negaila, juk žandikaulis ne kaip judėjo.

        Birželio 3
        Kažkas matė statybose mūsų buvusį brigadininką, išsidažiusį veidą Naujosios Zelandijos tradicinėm karo spalvom. Niekas netiki. O aš norėčiau jį sutikti ir atsiprašyti, kad su ta plyta taip gavos. Bet atsiprašiau aš brigados draugo, kuris įsižeidė vakar dėl to, kad jį egzotišku pavadinau. Atsiprašiau po to, kai jo klešnė netyčia užkabino mano vamzdžių lenkimo aparatas. Kažką jam ten sugadinau kišenėj. Daug visko.. Draugai iš brigados minėjo Mažąjį generolą, stačią, šipseliuką, kapšelį... Sakė kad tai jam sumalė. Aš pažadėjau draugui, kad jam visus tuos kapšelius ir stačius nupirksiu iš kitos algos. Bet rodos jis manęs neklausė. Jo judesiai ir skleidžiami garsai labiau panašėjo į japonų kabuki teatrą. Iškart pradėjau gerbti labiau žmogų, už tokį polinkį. į meną.
        Birželio 4
        Meno gerbėjas į darbą neatėjo. Niekur nerandu savo vamzdžių lenkimo aparato.
        Visi į mane keistai žiūri. Matyt labai pasikeičiau po to, kaip vakar spuogus
        ant kaktos išsispaudžiau. Nutariau pradžiuginti kuom nors draugus. Per pietus
        pabandžiau plyta numušti skrendantį balandį. Laaabai aukštai užmečiau.
        Numušiau, bet ne balandį. Pas mus į miestą kaimyninės respublikos premjeras
        skrido. Su malūnsparniu. Brigadininkas barė. Užtat kariškiai gyrė. Pasakė,
        kad vis tiek kaimyninėj respublikoj premjero reitingas ne koks buvo. Pasiūlė
        karjerą karinės priešlėktuvinės gynybos sferoje. Atsisakiau. Kaip aš mesiu
        brigadą, kai jie mane taip šiltai priėmė. O brigada padėkojo. Nes
        malūnsparnis nutūpė...ee.. nusileido čia pat ir nereikės atskiro laužo stogo
        smalai tirpdyti. Kaimyninės šalies premjero taip ir nerado...
        Birželio 13
        Gerai gyvenu čia. Beje mūsų statybas aplankė užsienio delegacija su labai keistu sąstatu : kažkoks Naujazelandietis čiabuvis, kuris ieško mūsų buvusio brigadininko rankinuko, japonų aktorius /taip panašus į mano buvusį bendradarbį.. ėch.. nostalgija čia turbūt/ ir kažkoks keistas vyriškis su kostiumu, kuris, pamatęs malūnsparnio nuolaužas, kažkaip keistai juokėsi, iki ašarų....
        Tai va mama, man nenuobodu...
        Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!

        Comment


          na jei jau ivairius pasakojimus dedam tai ir sitas visai ne pro sali pabandykit galvoje nusipaisyti visa veiksma

          Tai pranešimas apie nelaimingą atsitikimą, atsitikusį vienam mūrininkui Anglijoje.

          Gerbiamas pone,
          Jūs prašėte daugiau informacijos apie nelaimingą atsitikimą. Kaip jo priežastį aš pranešiau netinkamą veiksmų suplanavimą. Jūs prašėte tikslesnio apibūdinimo, manau, žemiau pateiktų detalių užteks.

          Aš esu mūrininkas. Nelaimingo atsitikimo dieną aš dirbau vienas ant naujo šešių aukštų pastato stogo. Pabaigęs darbą, pamačiau, jog liko plytų, kurios svėrė, kaip vėliau buvo nustatyta, 500 svarų. Nutariau plytas nuleisti statine gervės, kuri buvo pritvirtinta prie pastato sienos šeštame aukšte, pagalba. Pritvirtinęs virvę apačioje, aš užlipau ant stogo, perkėliau statinę per stogo kraštą ir sukroviau į ją plytas. Nulipęs žemyn atrišau virvę, tvirtai į ją įsikibęs – taip norėjau užtikrinti, kad plytos nusileistu pamažu. Mano pranešimo apie nelaimingą atsitikimą 11 punkte galite matyti, kad mano svoris – 135 svarai. Stipriai nustebintas staigaus trūktelėjimo nuo žemės, aš pamečiau sveiką protą ir užmiršau paleisti virvę. Nereikia sakyti, jog dideliu greičiu kilau į viršų, netoli trečio aukšto sutikau statinę, kuri leidosi žemyn tokiu pat įspūdingu greičiu. Tai paaiškina skilusią kaukolę, smulkius įdrėskimus ir lūžusį raktikaulį, paminėtus 3 pranešimo apie nelaimingą atsitikimą punkte. Nedaug sulėtėjęs aš toliau kilau į viršų nesustodamas, kol mano dešiniosios rankos pirštai atsidūrė gervės mechanizme.

          Laimei, aš atgavau šaltą protą ir nepaisydamas veriančio skausmo sugebėjau išsilaikyti įsikibęs virvės. Maždaug tuo pačiu metu statinė su plytomis atsitrenkė į žemę ir iškrito statinės dugnas. Dabar, be plytų, statinė svėrė maždaug 50 svarų. Vėlgi reikėtų prisiminti mano svorį. Kaip jau galėjote suprasti, aš pradėjau gana greitai kristi žemyn.

          Priartėjęs prie trečio aukšto, aš sutikau kylančią statinę. Šio susitikimo pasekmė – sulaužytos abi kulkšnys, išmušti dantys ir sunkūs kojų ir apatinės kūno dalies sužeidimai.

          Čia man pradėjo labiau sektis – susidūrimas su statine pristabdė mane pakankamai, kad nukritęs ant plytų krūvos susilaužiau tik tris stuburo slankstelius.

          Turiu su gailesčiu pranešti, kad gulėdamas ant plytų krūvos, kęsdamas didelį skausmą ir negalėdamas pajudėti aš praradau savo kūno kontrolę ir paleidau virvę. Gulėdamas galėjau matyti, kaip tuščia statinė pradeda savo kelionę atgal ant manęs. Tai paaiškina abi sulaužytas kojas.


          Prie ruso man buvo geriau

          Comment




            Parašė Darksaberx
            Parašė Mantaz
            Parašė Darksaberx
            Parašė Mantaz
            Hehe, ai ždž, neturiu aš ką tau ir pasakyt. Beje, Vilnius mano miestas tik 3 metus, tad gali prašyt kokių vilniečių, kda tau aprodytų

            O dėl atrodymo už kompo, tai tu man visiškas forsas atrodai, nors gal taip ir iš tikrųjų yra

            Parašė Darksaberx
            Parašė Mantaz
            Jei tu čia kvieti santykius aiškintis, tai elgiesi kaip tikras gatvinis.

            Nepyk, bet iki tavo lygio nesileisiu.

            Parašė Darksaberx
            Parašė Mantaz
            Parašė Darksaberx
            xmm jei atvaziuotume i vln galetum aprodyti savo vilniu ???
            pakalbetume tai kaip gerai ???
            Ką reiškia "pakalbėtume"?

            nu "pakalbetume" dar gal alonso susisaudytum kaip nors
            tada su abiem iskarto pakalbetume tai kaip aprodytum savo ta Vilniu ???
            nu vot koks gaidys nu jeigu nepasirodysi toks duxas kaip man uz atrodai uz kompo tai gal su tavim normalia lietuviu kalba eis pakalbeti
            mes zn vasara biski to tavo miesto vaziuosim pafotkinti tai tu parodytum kur dydziausi tavo miesto siuklsynai metosi
            tai kaip ???negi sunku aprodyti savo miesta kuriuo taip didziuojasi ???
            bliat forsas ane ??? uz tokius zodzius taip subalodoti galeciau
            bet siaip cia apsirikai kaip tik bandoi tokius klaipedoi dauzyti nes jie bliat kaunieciu pasekejai ir miesto varda gadina

            ir siaip zn jusu vilnieciu kokia beda pas jus bachurai visi kaip bobos arba ilgaplaukei arba tokie bailiai bliat nuvaziavo pusbrolis is vilniaus su draugais i palanga ta pacia diena duxais juos ten isvadino ir sudauze mentai bego skustis jauciu tu irgi tik skustis moki
            pas jus tik mergos zajbys

            kaip tik taip ir padarysim zinau kas man aprodys miesta
            tu tik savo adresiuka parasyk ir telefoniuka kai fotkiu padarysim ateisim taves fotkinti sutariam ???
            cia apie liepa vaziuosim kai mokyklos visos baigsis
            Vilniuje ne bobos, o civilizuoti žmonės. Kadangi turiu draugų Klaipėdoje, dar galiu pasakyti, kad ir šiame mieste tokų žmonių yra, nes jei neturėčiau, pagavočiau, kad Klaipėdoje tokie pat kaimiečiai kaip ir kokiam nors Skuode. Su savo leksikonu ir elgesiutu grynas kaimietis ir su tokiais reikalų neturiu ir, deja, nenoriu turėt.

            turi tu turi draugu klaipedoj nepisk man proto ozy o bliat uz ta skuoda tikrai atsiimsi tai dw ka tu sustras uz kompo sakyk sav adresa gaidy tu bliat kol pats dar nx neradau nes tada isvis pizda tau bus pamirsi ta zodi klaipeda nx
            Mano galerija Flickr'yje

            Comment


              Cia pizd**s yra...
              Tokiu mazvaikiu dar nemaciau...
              Ir svarbiausia kad tokie dar mano kad jie sustri...
              Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

              Comment


                klausykit, o gal rimtai reikia su tais dviem susitikima padaryti? tik fotoaprato nepamirskit, bus is ko pasijuokti.


                Prie ruso man buvo geriau

                Comment


                  ok, pabulikuosiu intelektualiuosius pokalbius su darkaberku:

                  Parašė Darksaberx
                  nu tai pakalebkim taip akis i aki ???
                  Parašė alonso
                  ir ka, manai, tureciau su tavim kalbeti?
                  man sitas forumas nera gyvenimo dalis, kad cia kazkokius santykius aiskinciaus.
                  esi nesveiko nacionalizmo pavyzdys. tik tame beda, jog ne salies, o miesto. nieko, isaugsi, visiems taip buvo, vieniems maziau, kitiems daugiau.
                  Parašė darkaberkas
                  ka manai tureciau kalbeti ??? tu avine tu tai dziaugtis turi kad as su tavim kalbu cia man geda su sudu kalbeti

                  ir isvis ka tu cia ant klaipedos visa laika prota pisi ??? isvis ka tu gali zn jei norvegijoi gyveni buk savo vietoi gaidi ir uzpisai apie kauna cia kazka kalbeti nes jei ant tiek tupas esi as tau apsakysiu klaipedoi daugiau nauju pastatu,dangoraiziu ir dar davala ju bus pastatyta nes proejktai kas diena auga kur pazvelgsi ten statybos o ka tavo kaunas dar net akropolio nepasistate

                  tai va manau dabar suprasi savo vieta
                  Parašė alonso
                  taip gerai jau seniai nesijuokiau. dar pakalbek, labai megstu ziureti, kaip zmones nervuojas, ir dar tokie nesubrende silpnaprociai.
                  man Kaunas lygiai tas pats, kaip Vilnius, kaip ir Klaipeda. dar jos nekaltinu, jog toki dauniuka ten vargsai tevai pagimde.
                  Parašė darkaberx
                  jo duxas tu nx tikrai nervinuosi jau del tokio pydaraso susikto tikrai niekad nesuinervinciau ot as tavo lusnynas kaunas tai tik ir yra lusnynas palauk vasaros mokykla baigsis nuvaziuosim pafotkinti kauno tada galesi tyleti kai pamatysi tos bomzynus nors nieko tau keista nebus pats tokiuose sedi gi
                  Parašė alonso
                  dar prasau anekdotu paskaldyti. na tokio zmogaus net delfyje nebuvau sutikes, vargsas vaikas
                  mano Kaunas? ne, mano Vilnius! ne, mano Klaipeda!
                  zinai, mano vaikysteje budavo labai skatinamas savo salies patriotizmas, didziavimasis savo salimi ne atskirais miestais. ir tai yra labai. idomu, kas tokius idiotus isaugino - jog patys susikurtu savo miestus tvirtoves su nacistiniais jausmais. gaila taves.
                  Parašė darksaberx
                  nu ka man negaila tau anegdotu matau kad vargsas esi vaikystes trauma tuerjes tai ka cai bepadarysi....
                  bet as taves neuzjausiu nesulauksi greiciau ciulpk bybi duxas pasakysiu
                  buvai ir svedijoi ir ten ir dar kazkur ??? isvare ane ??? nelegala supista imigranta apsisikusi
                  nu ir kad toi tavo supistoi norvegijoi kazkkos lygis geras jauciu naktim natura pardavienji ir gyveni is paskutiniuju gaidys bliat
                  tai as ir esu patriotas savo saliai kai tokiu valkatu kaip tu ir kaunieciu atsikratysim iskart pasikels musu lygis nes kol siuksliu yra tai nieko gero
                  zodziu duxas esi nieko nepridursi
                  isauklejo tave gerai mat pabego is tos savo salies toks tu ir patriotas jobanas norvegas pizdink nx is cia ir viskas loas susiktas tu bliat
                  deja kazkas paskui darksaberxa pasalino tad teko atrasyti edgaex, ir paklickinti ju abieju vardus and "ignore"


                  Prie ruso man buvo geriau

                  Comment


                    Joooo Gal dar kas nors turi kuo pasidalinti?

                    Idomu ar tuos vaikus isleistu teveliai i kelione is Klaipedos?

                    O siaip jus isitikine, kad darksaberx ir edgaex yra skirtingi zmones? As tai speju, kad cia vienas ir tas pats.

                    Comment


                      Parašė Vaidas
                      / Va, netyčia radau bendrą jų nuotrauką:



                      Prie ruso man buvo geriau

                      Comment


                        Cia siaip paveikslelis:

                        Comment


                          :] smagu skaityt intelektualias diskusijas
                          "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


                          - George W. Bush President of the USA

                          Comment


                            Vaidas>

                            Parašė Edd
                            Joooo Gal dar kas nors turi kuo pasidalinti?

                            Idomu ar tuos vaikus isleistu teveliai i kelione is Klaipedos?

                            O siaip jus isitikine, kad darksaberx ir edgaex yra skirtingi zmones? As tai speju, kad cia vienas ir tas pats.
                            Teko įsitikinti, jog skirtingi
                            Mano galerija Flickr'yje

                            Comment


                              Iš karto aiškus asmens amžius. Net nereikėjo pokalbio su alonso skaityti, užteko ir manto.
                              P.

                              Comment


                                Parašė Mantaz
                                Jis kalbėjo apie naująjį mūsų narį Samsung, kuris temoje "Panevėžio projektai" paminėjo, kad, anot Adamkaus, Panevėžys pagal investicijas yra trečias po Kauno. Edgaex tam reikalui susikūrė naują vartotoją, o aš laiku pastebėjęs jį atjungiau, tad taip ir išėjo
                                Tai jis ta kaimieti turbut Adamku turejo omeny?

                                Comment


                                  Ne ne, jis paminėjo, kad panevėžietis, o Adamkus juk kaunietis-čikagietis
                                  Mano galerija Flickr'yje

                                  Comment


                                    Na ir linksma gi cia pastaruoju metu forume
                                    Pries registruojantis i foruma, reiketu atlikti psichikos ir bendruju protiniu sugebehjimu testa, tuomet gal butu isvengta tokiu Lietuvos visuomenes "zibureliu"

                                    Comment


                                      Parašė Mantaz
                                      Adamkus juk kaunietis-čikagietis


                                      Prie ruso man buvo geriau

                                      Comment


                                        O ką aš blogo pasakiau?
                                        Mano galerija Flickr'yje

                                        Comment


                                          Adamkus Šiaulietis-Čikagietis, kiek žinau...
                                          You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X