Dar viena to meto etikėtė.
 
							
						
					Skelbimas
				
					Collapse
				
			
		
	
		
			
				No announcement yet.
				
			
				
	
Alus Lietuvoje ir svetur
				
					Collapse
				
			
		
	X
- 
	
	
		
		
		
		
		
		
		
	
	
 Kaip suprasti tą „normalinis alus“? Kas tai?Parašė Specas Rodyti pranešimąRadau seną alaus etikėtę:
 Atvaizdas
 I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
 Parama Siaurojo geležinkelio klubui
 Comment
- 
	
	
		
		
		
		
		
		
		
	
	
 Paragavau ir aš vakar to kvietinio... Pirmas įspūdis, kad tai truputį praskiestas Švyturio BALTAS. Panašu, jog taip ir yra iš tikro...Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąŠiandien nutariau išbandyti taip reklamuojamo utenos bevardžio kvietinio alaus, ir galiu drąsiai rašyti riebų minusa. Beskonis labai vandeningas alus, jaučiasi alchoholis, ir per daug gazuotas.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
 Comment
- 
	
	
		
		
		
		
		
		
		
	
	
 Neragavau, bet kai pamačiau, net pirkti nesinori. Jau tokios prastos reklaminės akcijos iš jų tikrai nesitikėjau. Paleisti į apyvartą alų "sugalvok pavadinimą" - tai tiesiog vadybinė impotencija.Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąŠiandien nutariau išbandyti taip reklamuojamo utenos bevardžio kvietinio alaus, ir galiu drąsiai rašyti riebų minusa.
 Comment
- 
	
	
		
		
		
		
		
		
		
	
	
 Gera kampanija - apie ji vien del to daznai kalbama.Parašė oranger Rodyti pranešimąNeragavau, bet kai pamačiau, net pirkti nesinori. Jau tokios prastos reklaminės akcijos iš jų tikrai nesitikėjau. Paleisti į apyvartą alų "sugalvok pavadinimą" - tai tiesiog vadybinė impotencija.
 Comment
- 
	
	
		
		
		
		
		
		
		
	
	
 Užtat dizainas sveikintinas, netgi labai. Laikas mūsų didiesiems gamintojams bent vieną-kitą "brand'ą" atriboti nuo viso "senolių palikimo tradicinės receptūros Smetonos laikų blablabla" įvaizdžio ir įvesti šiek tiek modernumo ir šiuolaikiškumo. Tik va pats "Kalnapilio" logotipas jau irgi verkiant prašosi atnaujinimo.
 Comment
- 
	
	
		
		
		
		
		
		
		
	
	
 Man tai priesiingai - toki dizaina pamacius iskart asociacija su vienkartiniu/reklaminiu projektu. Na ir siaip vartotojams pasamonej gi aisku, kad gera alu gamina gamintojas turintis senas tradicija, patirties ir tt, todel tie "Smetonos laiku" ir naudojami.Parašė Valiukas Rodyti pranešimąUžtat dizainas sveikintinas, netgi labai. Laikas mūsų didiesiems gamintojams bent vieną-kitą "brand'ą" atriboti nuo viso "senolių palikimo tradicinės receptūros Smetonos laikų blablabla" įvaizdžio ir įvesti šiek tiek modernumo ir šiuolaikiškumo. Tik va pats "Kalnapilio" logotipas jau irgi verkiant prašosi atnaujinimo.
 Comment
- 
	
	
		
		
		
		
		
		
		
	
	
 Turiu rimtą klausimą alaus mėgėjams.
 
 Kai būnu Lietuvoje, vis stengiuosi pabandyti skirtingo alaus. Kadangi mėgstu švisų "pilsner", kažką iš tos serijos ir stengiuosi bandyti. Bet kiek bebandyčiau, vis ta pats: birzgaliukas su rūgštele. Galų gale tiesiog nusiperku išbandyto čekiško alaus ir tuo viskas pasibaigia. Ar gaminamas Lietuvoje kažkas panašaus į Pilsner Urquell, Budvar, Becks ir pan. šviesus alus? T.y. alus, kurį atkimšus iš karto "trinkteltų" tirštas ir stiprus apynių aromatas dar nepradėjus gerti (kaip suprantu, tai labiausiai priklauso nuo apynių tipo. Budvar ir Urquell naudoja Saaz rūšies apynius). Nes ragauti daugiau skirtingų birzgaliukų ir taip be reikalo žudyti neuronus nebesinori. Reiktų kažko tikrai gero ir "no bullshit". Paskutinis taisė John; 2011.05.29, 17:12. Paskutinis taisė John; 2011.05.29, 17:12.
 Comment
- 
	
	
		
		
		
		
		
		
		
	
	
 Aš pats geriu tik pilstomą arba bare kur verda patys. Nevilioja alus bonkėseParašė John Rodyti pranešimąTuriu rimtą klausimą alaus mėgėjams.  
 Comment
- 
	
	
		
		
		
		
		
		
		
	
	
 Cia del standartizuotu visokiu svyturiu, kalnapiliu high gravity liniju. Ne tik birzgaliukas, o dar ir kazkoks "chemijos" prieskonis jauciamas.Parašė John Rodyti pranešimąTuriu rimtą klausimą alaus mėgėjams.
 
 Kai būnu Lietuvoje, vis stengiuosi pabandyti skirtingo alaus. Kadangi mėgstu švisų "pilsner", kažką iš tos serijos ir stengiuosi bandyti. Bet kiek bebandyčiau, vis ta pats: birzgaliukas su rūgštele. Galų gale tiesiog nusiperku išbandyto čekiško alaus ir tuo viskas pasibaigia. Ar gaminamas Lietuvoje kažkas panašaus į Pilsner Urquell, Budvar, Becks ir pan. šviesus alus? T.y. alus, kurį atkimšus iš karto "trinkteltų" tirštas ir stiprus apynių aromatas dar nepradėjus gerti (kaip suprantu, tai labiausiai priklauso nuo apynių tipo. Budvar ir Urquell naudoja Saaz rūšies apynius). Nes ragauti daugiau skirtingų birzgaliukų ir taip be reikalo žudyti neuronus nebesinori. Reiktų kažko tikrai gero ir "no bullshit". 
 As tavo skonio nezinau, bet reiktu tau apsilankyt kokioje gero alaus parduotuveje (na tokio tipo http://www.alauskrautuvele.lt/ ) ir pasiimt kokia 10 skirtingu rusiu (pasikonsultavus su pardaveju - aisku tik tuo atveju jei jis pats alaus zinovas, o ne kaip ta pardaveja, kur sefui ta kalnapilio sisiuka parekomendavo). Is tu 10 rusiu tikrai kazkas patiks ir dauguma ju nebus tas birzgalas su rugstele, nes skoniai tikrai ten zymiai idomesni.
 Comment
- 
	
	
		
		
		
		
		
		
		
	
	
 Na kažką panašaus tikriausiai ir reiks padaryti. Ačiū už patarimą.Parašė Gator Rodyti pranešimąCia del standartizuotu visokiu svyturiu, kalnapiliu high gravity liniju. Ne tik birzgaliukas, o dar ir kazkoks "chemijos" prieskonis jauciamas.
 As tavo skonio nezinau, bet reiktu tau apsilankyt kokioje gero alaus parduotuveje (na tokio tipo http://www.alauskrautuvele.lt/ ) ir pasiimt kokia 10 skirtingu rusiu (pasikonsultavus su pardaveju - aisku tik tuo atveju jei jis pats alaus zinovas, o ne kaip ta pardaveja, kur sefui ta kalnapilio sisiuka parekomendavo). Is tu 10 rusiu tikrai kazkas patiks ir dauguma ju nebus tas birzgalas su rugstele, nes skoniai tikrai ten zymiai idomesni.
 
 Beje, spėju Vilniuje tokių alaus krautuvėlių irgi turėtų būti? Na kur prekiauja visokių mažų alaus daryklų produkcija ir kur pardavėjai tikrai išmano, ką parduoda.
 Comment
- 
	
	
		
		
		
		
		
		
		
	
	
 Tikrai turi būt. Tiesa, dabar pavadinimų taip greit nepamenu. Dar šiaip gali paragaut kavinėse kur vietoje verda ar mažųjų daryklų produkcijos turi.Parašė John Rodyti pranešimąNa kažką panašaus tikriausiai ir reiks padaryti. Ačiū už patarimą.
 
 Beje, spėju Vilniuje tokių alaus krautuvėlių irgi turėtų būti? Na kur prekiauja visokių mažų alaus daryklų produkcija ir kur pardavėjai tikrai išmano, ką parduoda.
 
 Pats, deja, dėl lagerių nelabai ką pakomentuot galiu...Post in English - fight censorship!
 Comment





 
							
						

 
							
						



Comment