Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Darius_
    replied
    Parašė Himleris Rodyti pranešimą
    O kas gi akivaizdu? Siūlai sostinės valdžiai uždrausti žygiuoti kariuomenei ir leisti kažkokią absurdišką eiseną, neturinčią nieko bendro su nepriklausomybės diena? Tegul eisenas daro kitą dieną, tai ir gaus sau tą leidimą dėl kurio čia verkšlena.
    Siūlau drausti ne kariuomenės eiseną, o nacistinių pažiūrų organizacijų organizuojamą eiseną, visų pirma, jei jau prakalbom apie draudimus.

Komentuoti:

• Taut.
    replied
    Parašė Darius_ Rodyti pranešimą
    Na, dabar ir "ūbaut" nereikia. Viskas akivaizdu. Tikiuosi savivaldybė bus paduota į teismą.
    O kas gi akivaizdu? Siūlai sostinės valdžiai uždrausti žygiuoti kariuomenei ir leisti kažkokią absurdišką eiseną, neturinčią nieko bendro su nepriklausomybės diena? Tegul eisenas daro kitą dieną, tai ir gaus sau tą leidimą dėl kurio čia verkšlena.

Komentuoti:

• Darius_
    replied
    Parašė Himleris Rodyti pranešimą
    Kokių veiksmų? Jau labai seniai buvo sustatyta visa Lietuvos nepriklausomybės atstatymo dienos programa, kur kada žygiuos kariuomenė ir t.t. Toks vaizdas kad šios tolerancijos eitynės buvo sugalvotos kaip provokacija (Iš 365 dienų buvo pasirinkta būtent ši diena, būtent ši valanda, kai tokios eitynės visiškai ne į temą), kad būtų galima toliau paūbauti "kokia netolerantiška ta Lietuva".
    Na, dabar ir "ūbaut" nereikia. Viskas akivaizdu. Tikiuosi savivaldybė bus paduota į teismą.

Komentuoti:

• Darius_
    replied
    Parašė somis Rodyti pranešimą
    Kažkur teko skaityti, kad eitynės ir mitingai turi būti suderinti prieš 5 dienas. Tai, kaip suprantu, šiuo atveju savivaldybė galėjo nederinti, nes pareiškimas buvo pateiktas per vėlai (t.y. tik sužinojus, kad mitingą rengia kiti), ir dėl to savivaldybė, galbūt radus kažkokių neoficialių priežasčių (pvz,kad policijos viršininkas tą dieną išlėks į kokį kurortą, ir nenorės rūpesčių mieste, ar pan), turi puikų pasiteisinimą, kodėl neduoti leidimo tokioms eitynėms. Beja, įdomu, kodėl ši organizacija nepateikė prašymo anksčiau

Jei neklystu, prašymas buvo paduotas kovo 3 dieną... O savivaldybė ne tik nesileido į derybas, bet atmetusi prašymą nemotyvavo, kodėl neleidžia rengti eisenos...

Komentuoti:

• Taut.
    replied
    Parašė Darius_ Rodyti pranešimą
    http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=20907994

Po tokių valdžios veiksmų, man trūksta žodžių...
    Kokių veiksmų? Jau labai seniai buvo sustatyta visa Lietuvos nepriklausomybės atstatymo dienos programa, kur kada žygiuos kariuomenė ir t.t. Toks vaizdas kad šios tolerancijos eitynės buvo sugalvotos kaip provokacija (Iš 365 dienų buvo pasirinkta būtent ši diena, būtent ši valanda, kai tokios eitynės visiškai ne į temą), kad būtų galima toliau paūbauti "kokia netolerantiška ta Lietuva".

Komentuoti:

• somis
    replied
    Kažkur teko skaityti, kad eitynės ir mitingai turi būti suderinti prieš 5 dienas. Tai, kaip suprantu, šiuo atveju savivaldybė galėjo nederinti, nes pareiškimas buvo pateiktas per vėlai (t.y. tik sužinojus, kad mitingą rengia kiti), ir dėl to savivaldybė, galbūt radus kažkokių neoficialių priežasčių (pvz,kad policijos viršininkas tą dieną išlėks į kokį kurortą, ir nenorės rūpesčių mieste, ar pan), turi puikų pasiteisinimą, kodėl neduoti leidimo tokioms eitynėms. Beja, įdomu, kodėl ši organizacija nepateikė prašymo anksčiau

Komentuoti:

• Darius_
    replied
    http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=20907994

Po tokių valdžios veiksmų, man trūksta žodžių...

Komentuoti:

• Al1
    replied
    Parašė amiko Rodyti pranešimą
    Tai, kad žodis "gay" išvertus iš anglų kalbos, reiškia: 1) linksmas; 2) ryškus, margas (kalbant apie spalvas); 3) homoseksualas (šaltinis). Taigi galima tą frazę "gay divorce" versti keliomis prasmėmis Ir man iki šiol nesuprantama, iš kur tas išmyslas homoseksualus vadinti "gay" Na, bet anglai (o gal amerikonai) dėl savo žodžių sinonimiškumo ir galvą nusirautų, kad tik prasmių daugiau būtų... Kad tik jie patys vieną sykį per tokius dalykus galvos nepamestų
    Na, tame fime herojaus vardas yra Guy. Nors ne gay, bet skamba tariant panasiai. Be to sis vardas dar ir kitu prasmiu turi jei traktuosime ji kaip bendrini kalbos zodi...
    Bet filmo pavadinima siais laikais galima isversti ir kaip "Gejaus skyrybos". Kas tikrai intriguojanciai skamba...

Komentuoti:

• Orto Panti
    replied
    Tai, kad žodis "gay" išvertus iš anglų kalbos, reiškia: 1) linksmas; 2) ryškus, margas (kalbant apie spalvas); 3) homoseksualas (šaltinis). Taigi galima tą frazę "gay divorce" versti keliomis prasmėmis Ir man iki šiol nesuprantama, iš kur tas išmyslas homoseksualus vadinti "gay" Na, bet anglai (o gal amerikonai) dėl savo žodžių sinonimiškumo ir galvą nusirautų, kad tik prasmių daugiau būtų... Kad tik jie patys vieną sykį per tokius dalykus galvos nepamestų
    Nemanau, kad anglakalbiai dėl to pergyvena. Lietuvoj irgi yra daug sinonimišku žodžių. Pvz.: "Marčius dar žalias, jis dar neturi patirties". Ir tai nereiškia, kad ponas marčius yra žalios spalvos.

Komentuoti:

• Ametistas
    replied
    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
    Dar 1932 m. JAV buvo sukurtas miuziklas "Gay divorce". Tiesa, ten apie jokius homoseksualus nera nei kalbos... Taciau pavadinimas siais laikais intriguojanciai ir nedviprasmiskai skamba.

Komentuoti:

• Ametistas
    replied
    Parašė somis Rodyti pranešimą
    Išversiu:
    "Aš tave myliu, bet save myliu labiau"
    Taip būna ir tarp heteroseksualų, ir homoseksualų, ir transseksualų, ir transvestitų... Žodžių, savimylų yra ne tik transvestitų ...Ir nereiškia, kad savimyla nemoka mylėti kito žmogaus. Aišku, būta ir tokių, kurie nemoka

Komentuoti:

• Al1
    replied
    Parašė tivoli Rodyti pranešimą
    Tai, kad tu kažką ne tokio valgai. Anokia čia staigmena ar sensacija. Po to kai atsiras "first gay trio" ar "the whole symphonic orhestra consisted of gay people", irgi nepamiršk parašyti. Tačiau niekam nei tokios grupės, nei orkestras nerūpės, jei nebus arba PR'o arba talento. Man čia svarbu jau netolerancijos klausimas, bet kaip amiko sakė - manipuliacija homoseksualumu prisidengiant sensacijai sukurti, ir - toks PR'as tokiomis priemonėmis atrodo labai neskoningai. O ar tai pirma grupė irgi suabejočiau - man atrodo Franz Ferdinand pirmoji, kadangi tai ne Boyzone popsas, niekas ir dėmesio neatkreipė. Juk Boyzone reikia grįžti su trenksmu po dešimtmečio
    Dar 1932 m. JAV buvo sukurtas miuziklas "Gay divorce". Tiesa, ten apie jokius homoseksualus nera nei kalbos... Taciau pavadinimas siais laikais intriguojanciai ir nedviprasmiskai skamba.

Komentuoti:

• Orto Panti
    replied
    Lietuvoj reiktų tokį dalyką sukurt, tikrai daug pinigų galima būtų užsidirbt.

Komentuoti:

• tivoli
    replied
    Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
    ar cia jus valgot kazka ne taip ar jau sunku skaityti

First gay couple in boyband video
    Tai, kad tu kažką ne tokio valgai. Anokia čia staigmena ar sensacija. Po to kai atsiras "first gay trio" ar "the whole symphonic orhestra consisted of gay people", irgi nepamiršk parašyti. Tačiau niekam nei tokios grupės, nei orkestras nerūpės, jei nebus arba PR'o arba talento. Man čia svarbu jau netolerancijos klausimas, bet kaip amiko sakė - manipuliacija homoseksualumu prisidengiant sensacijai sukurti, ir - toks PR'as tokiomis priemonėmis atrodo labai neskoningai. O ar tai pirma grupė irgi suabejočiau - man atrodo Franz Ferdinand pirmoji, kadangi tai ne Boyzone popsas, niekas ir dėmesio neatkreipė. Juk Boyzone reikia grįžti su trenksmu po dešimtmečio

Komentuoti:

• Naujokelis
    replied
    Parašė DeSadas Rodyti pranešimą

As tai valgau viska taip. DeSaDai kur cia stebukla matai? Jei tai butu lietuviskam klipe tai gal... O dabar tolerantiskam pasaulyje (o ne kaip, pats megsti pasakyt, tamsioje Lietuvoje) parode tai stebukla matai?
    Ar kad FIRST? Ar first ar second man pvz vienodai paiso

Komentuoti:

• DeSadas
    replied
    Parašė Naujokelis Rodyti pranešimą
    Jo nieko cia keisto. Placebo vokalistas gejus ir ka. Muzika man patinka. Nerupi man ju orientacija

Komentuoti:

• somis
    replied
    ne, brangioji, aš vis dar tave myliu. Bet tiesiog aš noriu būti toks kaip tu.
    Išversiu:
    "Aš tave myliu, bet save myliu labiau"

Komentuoti:

• Naujokelis
    replied
    Jo nieko cia keisto. Placebo vokalistas gejus ir ka. Muzika man patinka. Nerupi man ju orientacija

Komentuoti:

• Ametistas
    replied
    Nelabai čia kas ir naujo. Visas pasaulis į rusų grupės TATU pasirodymus ėjo vien dėl jų pasisekusio viešųjų ryšių manipuliavimo, neva jos yra lesbietės. Vėliau išaiškėjo, kad tai buvo melas.

Komentuoti:

• DeSadas
    replied

Ka gi pasaulis keiciasi

Komentuoti:

Working...
X