Parašė Himleris
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
Siūlau drausti ne kariuomenės eiseną, o nacistinių pažiūrų organizacijų organizuojamą eiseną, visų pirma, jei jau prakalbom apie draudimus.
-
O kas gi akivaizdu? Siūlai sostinės valdžiai uždrausti žygiuoti kariuomenei ir leisti kažkokią absurdišką eiseną, neturinčią nieko bendro su nepriklausomybės diena? Tegul eisenas daro kitą dieną, tai ir gaus sau tą leidimą dėl kurio čia verkšlena.Parašė Darius_ Rodyti pranešimąNa, dabar ir "ūbaut" nereikia. Viskas akivaizdu. Tikiuosi savivaldybė bus paduota į teismą.
Komentuoti:
-
Na, dabar ir "ūbaut" nereikia. Viskas akivaizdu. Tikiuosi savivaldybė bus paduota į teismą.Parašė Himleris Rodyti pranešimąKokių veiksmų? Jau labai seniai buvo sustatyta visa Lietuvos nepriklausomybės atstatymo dienos programa, kur kada žygiuos kariuomenė ir t.t. Toks vaizdas kad šios tolerancijos eitynės buvo sugalvotos kaip provokacija (Iš 365 dienų buvo pasirinkta būtent ši diena, būtent ši valanda, kai tokios eitynės visiškai ne į temą), kad būtų galima toliau paūbauti "kokia netolerantiška ta Lietuva".
Komentuoti:
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKažkur teko skaityti, kad eitynės ir mitingai turi būti suderinti prieš 5 dienas. Tai, kaip suprantu, šiuo atveju savivaldybė galėjo nederinti, nes pareiškimas buvo pateiktas per vėlai (t.y. tik sužinojus, kad mitingą rengia kiti), ir dėl to savivaldybė, galbūt radus kažkokių neoficialių priežasčių (pvz,kad policijos viršininkas tą dieną išlėks į kokį kurortą, ir nenorės rūpesčių mieste, ar pan), turi puikų pasiteisinimą, kodėl neduoti leidimo tokioms eitynėms. Beja, įdomu, kodėl ši organizacija nepateikė prašymo anksčiau
Jei neklystu, prašymas buvo paduotas kovo 3 dieną... O savivaldybė ne tik nesileido į derybas, bet atmetusi prašymą nemotyvavo, kodėl neleidžia rengti eisenos...
Komentuoti:
-
Kokių veiksmų? Jau labai seniai buvo sustatyta visa Lietuvos nepriklausomybės atstatymo dienos programa, kur kada žygiuos kariuomenė ir t.t. Toks vaizdas kad šios tolerancijos eitynės buvo sugalvotos kaip provokacija (Iš 365 dienų buvo pasirinkta būtent ši diena, būtent ši valanda, kai tokios eitynės visiškai ne į temą), kad būtų galima toliau paūbauti "kokia netolerantiška ta Lietuva".Parašė Darius_ Rodyti pranešimąhttp://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=20907994
Po tokių valdžios veiksmų, man trūksta žodžių...
Komentuoti:
-
Kažkur teko skaityti, kad eitynės ir mitingai turi būti suderinti prieš 5 dienas. Tai, kaip suprantu, šiuo atveju savivaldybė galėjo nederinti, nes pareiškimas buvo pateiktas per vėlai (t.y. tik sužinojus, kad mitingą rengia kiti), ir dėl to savivaldybė, galbūt radus kažkokių neoficialių priežasčių (pvz,kad policijos viršininkas tą dieną išlėks į kokį kurortą, ir nenorės rūpesčių mieste, ar pan), turi puikų pasiteisinimą, kodėl neduoti leidimo tokioms eitynėms. Beja, įdomu, kodėl ši organizacija nepateikė prašymo anksčiau
Komentuoti:
-
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=20907994
Po tokių valdžios veiksmų, man trūksta žodžių...
Komentuoti:
-
Na, tame fime herojaus vardas yra Guy. Nors ne gay, bet skamba tariant panasiai. Be to sis vardas dar ir kitu prasmiu turi jei traktuosime ji kaip bendrini kalbos zodi...Parašė amiko Rodyti pranešimąTai, kad žodis "gay" išvertus iš anglų kalbos, reiškia: 1) linksmas; 2) ryškus, margas (kalbant apie spalvas); 3) homoseksualas (šaltinis). Taigi galima tą frazę "gay divorce" versti keliomis prasmėmis
Ir man iki šiol nesuprantama, iš kur tas išmyslas homoseksualus vadinti "gay"
Na, bet anglai (o gal amerikonai) dėl savo žodžių sinonimiškumo ir galvą nusirautų, kad tik prasmių daugiau būtų... Kad tik jie patys vieną sykį per tokius dalykus galvos nepamestų 
Bet filmo pavadinima siais laikais galima isversti ir kaip "Gejaus skyrybos". Kas tikrai intriguojanciai skamba...
Komentuoti:
-
Nemanau, kad anglakalbiai dėl to pergyvena. Lietuvoj irgi yra daug sinonimišku žodžių. Pvz.: "Marčius dar žalias, jis dar neturi patirties". Ir tai nereiškia, kad ponas marčius yra žalios spalvos.Parašė amiko Rodyti pranešimąTai, kad žodis "gay" išvertus iš anglų kalbos, reiškia: 1) linksmas; 2) ryškus, margas (kalbant apie spalvas); 3) homoseksualas (šaltinis). Taigi galima tą frazę "gay divorce" versti keliomis prasmėmis
Na, bet anglai (o gal amerikonai) dėl savo žodžių sinonimiškumo ir galvą nusirautų, kad tik prasmių daugiau būtų... Kad tik jie patys vieną sykį per tokius dalykus galvos nepamestų 
Komentuoti:
-
Tai, kad žodis "gay" išvertus iš anglų kalbos, reiškia: 1) linksmas; 2) ryškus, margas (kalbant apie spalvas); 3) homoseksualas (šaltinis). Taigi galima tą frazę "gay divorce" versti keliomis prasmėmisParašė Al1 Rodyti pranešimąDar 1932 m. JAV buvo sukurtas miuziklas "Gay divorce". Tiesa, ten apie jokius homoseksualus nera nei kalbos... Taciau pavadinimas siais laikais intriguojanciai ir nedviprasmiskai skamba.
Komentuoti:
-
Taip būna ir tarp heteroseksualų, ir homoseksualų, ir transseksualų, ir transvestitų... Žodžių, savimylų yra ne tik transvestitųParašė somis Rodyti pranešimąIšversiu:
"Aš tave myliu, bet save myliu labiau"
...Ir nereiškia, kad savimyla nemoka mylėti kito žmogaus. Aišku, būta ir tokių, kurie nemoka
Komentuoti:
-
Dar 1932 m. JAV buvo sukurtas miuziklas "Gay divorce". Tiesa, ten apie jokius homoseksualus nera nei kalbos... Taciau pavadinimas siais laikais intriguojanciai ir nedviprasmiskai skamba.Parašė tivoli Rodyti pranešimąTai, kad tu kažką ne tokio valgai. Anokia čia staigmena ar sensacija. Po to kai atsiras "first gay trio" ar "the whole symphonic orhestra consisted of gay people", irgi nepamiršk parašyti. Tačiau niekam nei tokios grupės, nei orkestras nerūpės, jei nebus arba PR'o arba talento. Man čia svarbu jau netolerancijos klausimas, bet kaip amiko sakė - manipuliacija homoseksualumu prisidengiant sensacijai sukurti, ir - toks PR'as tokiomis priemonėmis atrodo labai neskoningai. O ar tai pirma grupė irgi suabejočiau - man atrodo Franz Ferdinand pirmoji, kadangi tai ne Boyzone popsas, niekas ir dėmesio neatkreipė. Juk Boyzone reikia grįžti su trenksmu po dešimtmečio
Komentuoti:
-
Lietuvoj reiktų tokį dalyką sukurt, tikrai daug pinigų galima būtų užsidirbt.
Komentuoti:
-
Tai, kad tu kažką ne tokio valgai. Anokia čia staigmena ar sensacija. Po to kai atsiras "first gay trio" ar "the whole symphonic orhestra consisted of gay people", irgi nepamiršk parašyti. Tačiau niekam nei tokios grupės, nei orkestras nerūpės, jei nebus arba PR'o arba talento. Man čia svarbu jau netolerancijos klausimas, bet kaip amiko sakė - manipuliacija homoseksualumu prisidengiant sensacijai sukurti, ir - toks PR'as tokiomis priemonėmis atrodo labai neskoningai. O ar tai pirma grupė irgi suabejočiau - man atrodo Franz Ferdinand pirmoji, kadangi tai ne Boyzone popsas, niekas ir dėmesio neatkreipė. Juk Boyzone reikia grįžti su trenksmu po dešimtmečioParašė DeSadas Rodyti pranešimąar cia jus valgot kazka ne taip ar jau sunku skaityti
First gay couple in boyband video
Komentuoti:
-
As tai valgau viska taip. DeSaDai kur cia stebukla matai? Jei tai butu lietuviskam klipe tai gal... O dabar tolerantiskam pasaulyje (o ne kaip, pats megsti pasakyt, tamsioje Lietuvoje) parode tai stebukla matai?Parašė DeSadas Rodyti pranešimąar cia jus valgot kazka ne taip ar jau sunku skaityti
Ar kad FIRST? Ar first ar second man pvz vienodai paiso
Komentuoti:
-
ar cia jus valgot kazka ne taip ar jau sunku skaitytiParašė Naujokelis Rodyti pranešimąJo nieko cia keisto. Placebo vokalistas gejus ir ka. Muzika man patinka. Nerupi man ju orientacija
Komentuoti:
-
Išversiu:Parašė amiko Rodyti pranešimąne, brangioji, aš vis dar tave myliu. Bet tiesiog aš noriu būti toks kaip tu.
"Aš tave myliu, bet save myliu labiau"
Komentuoti:
-
Jo nieko cia keisto. Placebo vokalistas gejus ir ka. Muzika man patinka. Nerupi man ju orientacija
Komentuoti:
-
Nelabai čia kas ir naujo. Visas pasaulis į rusų grupės TATU pasirodymus ėjo vien dėl jų pasisekusio viešųjų ryšių manipuliavimo, neva jos yra lesbietės. Vėliau išaiškėjo, kad tai buvo melas.
Komentuoti:
Komentuoti: