Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vis tiek manau, kad su Tomu Liūtsu ši tema gyvesnė, sakau, jei nuo balandžio pradžios jis nebūtų prisišnekėjęs, šioje temoje dar paskutinę 2025 m. dieną pagal mano planą turėjo būti iškepta 800 puslapių. Dabar turime perpus mažiau. Tik jam grįžus visas forumas turės progą sužinoti, kodėl mano mama boikotuoja "Utenos Mėsa" produkciją.

Comment

Broli smarkuoli, sveikinu sugrįžus. Tikiu, kad pateisinsi tezę, pagal kurią mano didelė dalis bendraamžių 2019 m. birželio 1 d. laikydami lietuvių kalbos egzaminą, naudojo rašydami rašinį - "Ar klaidos padeda tobulėti?". Tikiu, kad tu per šitiek laiko išgyvenai apmąstymų, fantazijų, piešinių ir kitų saposnikovų kupiną laikotarpį. Tikiu, kad grįžęs nūdien būsi atidesnis kaip mikriuko vairuotojas Smolenskas iš Pakaunės. Tikiu, kad tebedirbi geležinkeliuose. Tą moderatorių, kuris tave prikėlė, sulyginsiu su šv. Stanislovu, o tave, geležinkelių tėvai - su Piotrovinu (žr. Telšių, Žiežmarių ir Punios herbus). Tik kokia tikimybė, kad tu užsuksi čia ir pamatysi, kad jau esi reabilituotas?

https://www.miestai.net/forumas/member/3464-aleksio

Comment

Galima sakyti, kad esu vienas daugiausiai netiesiogiai Ingą Ruginienę mačiusių asmenų. Nes kai kursuoju po miestą, tai dažnai trinuosi aplink Lizdeikos g. viaduką virš O. Milašiaus g. ir aplink esančias stoteles, sankryžas, miškelius, pakampius. Tai kokią 17 valandą, kai jau sutemsta, neretai išgirsdavau sireną, o po kelių akimirkų pamatau pravažiuojant 2 juodus automobilius su švyturėliais. Kažkuriame iš jų sėdi ta gabenama Vasyyyyyyyylyyysa. Įdomu, kai gyvensime Didžiasalyje, ji irgi mus aplankys?
        Va panėrus gilyn į šitos nuvažiuojamosios kilpos* juosiamą miškelį, aptikau didžiulę šiukšlėmis užterštą teritoriją. Daugiausia tai buvo sulamdyti plastiko buteliai - kur statai koją, tik ir jauti, kad kažkas sutraška. Tuomet spardai žemę, kol iškabini tą butelį, ir taip kelias dienas iš eilės, čia dar prieš didžiuosius šalčius, pakol viską sutampiau. Tai vakarais tikrai pasigirsdavo sirenos, tuomet - du juodi automobiliai, na ir suprasdavau, kad čia Vasilisa namo keliauja. Jie riedėdami per viaduką pasuka dešinėn į Valakupių g., tuomet pašauna tiesiai iki Grybautojų g. linkio, na o tuomet įsimuša į Turniškių g. ten ten jau kolegiškai drožia iki galo, kur yra tie baisieji vartai su lemputėmis.
        * - https://www.google.com/maps/@54.7288...oASAFQAw%3D%3D

Comment

Gal kas iš senųjų vilniečių turite nuotraukų, kaip atrodė jau man gimus čia dar tebestovėjusi medinė trioba? Atsimenu, kaip kažkuriais metais su seneliu ir mama iš priešingoje Rygos gatvės pusėje esančio daugiabučio 7 aukšto balkono (kur tuomet gyvenome) stebėjome, kaip pleškėjo senas medinis tvartas, kaip gaisrinės kaukdamos važiavo jo gesinti. Na o po kiek laiko žiūrėk jau kyla naujas daugiabutis, kuriame įsikurs mano močiutė. Ot geri Zuokio laikai būdavo, kai pleškėjo medinukai. Nejaugi niekur nėra išlikusių nuotraukų, kuriame taške ji tiksliai stovėjo ir kaip atrodė?
          https://www.google.com/maps/@54.7165...oASAFQAw%3D%3D

Comment

Sapnavau ir mūsų su mama kelionę į Didžiasalį. Per klaidą tipo emailu jai nusiunčiau nuorodą į šį forumą, kur išsidaviau, kur mes gyvensime. Tipo įsėdome į šį neva IBU priklausantį autobusą nr. 171, kuris iš tikro buvo TOKS`o ir jau yra nurašytas https://fotobus.msk.ru/photo/2369274/ su vairuotoju V. Nickumi priešakyje, tai mus kažkas vežė kažkur, tipo mama turėjo persėsti į Vilnių Šiauliuose, aš jai dar siūliau tą daryti Radviliškyje, bet ji to nenorėjo. Aš sėdėjau vienoje vietoje, o mama už manęs biski šone, ir tipo važiuojant aš porą kartų garsiai pagadinau orą pats to nenorėdamas, tai mama savo žvilgsniu rodė, kad jai gėda dėl manęs. Na ir mus vairuotojas išlaipino atseit Ignalinoje, bet iš vaizdo tai realiai buvo Kauno AS pabaiga, ten kur tas kampas prie sienos netoli 1 aikštelės.

Na o labiausiai už viską laukiu to žmogaus, kuriam nebus problema atsakyti, kas ir kur buvo tas: Jastas grio ja janouka, onou griat mychou, odey vodavoda. Ykan myjėėn stipėnd marsėhl, sohis talentaj.

Comment

Working...
            X