Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vis tiek manau, kad su Tomu Liūtsu ši tema gyvesnė, sakau, jei nuo balandžio pradžios jis nebūtų prisišnekėjęs, šioje temoje dar paskutinę 2025 m. dieną pagal mano planą turėjo būti iškepta 800 puslapių. Dabar turime perpus mažiau. Tik jam grįžus visas forumas turės progą sužinoti, kodėl mano mama boikotuoja "Utenos Mėsa" produkciją.

Comment

Broli smarkuoli, sveikinu sugrįžus. Tikiu, kad pateisinsi tezę, pagal kurią mano didelė dalis bendraamžių 2019 m. birželio 1 d. laikydami lietuvių kalbos egzaminą, naudojo rašydami rašinį - "Ar klaidos padeda tobulėti?". Tikiu, kad tu per šitiek laiko išgyvenai apmąstymų, fantazijų, piešinių ir kitų saposnikovų kupiną laikotarpį. Tikiu, kad grįžęs nūdien būsi atidesnis kaip mikriuko vairuotojas Smolenskas iš Pakaunės. Tikiu, kad tebedirbi geležinkeliuose. Tą moderatorių, kuris tave prikėlė, sulyginsiu su šv. Stanislovu, o tave, geležinkelių tėvai - su Piotrovinu (žr. Telšių, Žiežmarių ir Punios herbus). Tik kokia tikimybė, kad tu užsuksi čia ir pamatysi, kad jau esi reabilituotas?

https://www.miestai.net/forumas/member/3464-aleksio

Comment

Working...
      X