Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Virginijus Sirvydis pasirodo treniruoja tolimojo užsienio komandas.
    AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

Comment

Reikia suprasti, treniruoja nuotoliniu būdu?

Gal pavaduosite Liūzių Marcelijų Tomą, kol tas dėl neaiškių priežasčių vis dar negrįžta kurti geros nuotaikos šioje temoje? Duočiau tokių apylengvių testukų paspręsti, atsakyti į klausimus, į kuriuos teisingai atsakyti beveik neįmanoma, pvz. kokio kampo itin bijojau vaikystėje. Aišku, kiekvienas žmogus unikalus, ne kiekvienam duota suprasti mano rašymo stilių, ne kiekvieno atsakymai tokie juokingi kaip jo.

Comment

Bet tikrai, kai koks nors lietuvis padaro kažką itin žiauraus, pvz. nusižengimą arba savo pelnomais taškais paskandina ir pravirkdo svečių komandą, mane visad masina klausimas - kaip kilo jo pavardė? Kaip išvis radosi lietuviškos pavardės? Nejaugi tikrai pagal gyvenamą vietą - tarkime, Sirvydis reiškia, kad tai kažkoks tipelis, kuris rezidavo tokiame Utenos r. esančiame kaime, kuris vadinasi SIRVYDŽIAI? Ar čia kaimas pavadintas to krepšininko, kuris paskutinėje praeitų metų LKL finalo serijos rungtynėse į skylėtą "Rytas" krepšį pelnė apie 10 taškų ir taip prisidėjo prie Margirio Normanto sugniuždymo, kad anas būdamas kapitonu, vienintelis pritūpęs verkė, kuomet kito jo kolegos saliutavo palubėse pakabintiems rytfaniams, o paskui dar ir į kamerą, garbei... Šiaip man nei viena lietuviška pavardė per daug nekliūna, bet kai žmogus pasielgia pernelyg neįprastai, visuomet suskumbu rūpintis, kokia jo pavardė kilmė. Kodėl negalima pačiam pasirinkti pavardės? Pvz. sakau, man labai tiktų Sūdžius, nes aš dažnai sūdžiu (t.y. teisiu) įvairių taisyklių pažeidėjus, priduodamas juos policijai. Dar man tiktų pavardė Raščius, kadangi mūsų giminė, mes rašantys žmonės - senelis - knygų apie žūklę autorius, mama - kalbos redaktorė. Taip sakant, esame iš didelio rašto, bet ne iš krašto. O kokia kitų pavardžių kilmė? Kaip kilmę turinčios pavardės nešiotojas gali padaryti kažkokį priešingą teisei veiksmą?

Comment

Nežiūrėjau varžybų, bet spėju, kad artimuoju būdu treniruoja.

Comment

Bet kas dar keista, kad J. Valančiūnas gimęs ne Valančiūnuose, kurių pilna Lietuvoje, o Jūžintuose. Tai galėtų būti J. Jūžintas.

Comment

Jūžintus garsina Andrius Rimiškis iš LNK projekto "Kelias į žvaigždes".

Vat kai darė kratas pas Skvernelį vakar, kaip pas galimai kažką prisidirbusį asmenį, tai atsiminkite, kad pagrindinis jo politikos arkliukas - įslaptinta informacija. Jis kaip supratau iš pavienių pareiškimų, labai didžiuojasi, kad gali su ja susipažinti. Ir kaip matote, jei kažką ir padarė ne pagal taisykles, vis tiek nėra toks blogas, kad išplepėtų ją trečiosioms šalims. O gal ir išplepa kas nors, tačiau kaip žinome, valstybės suverenitetui grėsmė neiškilo. Kodėl sakau, kad ši tema yra jo "arkliukas" - jis buvo 2-asis pagal svarbą valstybės asmuo 2016-2020 m., todėl pagal pareigas (kaip suprantu, tai reiškia - neribotai) galėjo su ja susipažinti ir naudotis. 2024 m. per debatus LŽP vedlei ir būsimajai premjerei Ievai Budraitei sakė "Vat jūs naujokė, jūs nesate buvusi Seime, nežinot, bet kai ateisite, jūs gausite paskaityti dokumentą su grifu "SLAPTAI" ir ten pamatysite apie islamiškąjį radikalizmą". Paskui, kai jis dar pirmais koalicijos su G. Palucku priešakyje, klestėjimo metais kur organizavo tą pirmąjį po labai ilgos pertraukos uždarą posėdį, kur įeinant į salę reikėjo palikti telefonus, tai paskui pats gaižiausias Seimo narys savo kanale pasakojo, kad kai visi susirinko, tai Sauliukas pokalbį pradėjo nuo grasinimo, kad "jei jūs kam nors išplepėsite ką čia išgirdote - tai bus baudžiamoji atsakomybė".

Comment

Bet kai Gapšys dabar yra už grotų, aš kažkodėl jį suprantu. Gal todėl, kad jis yra tokio inteligentiško veiduko ir su akiniais. Visai kaip aš. Aišku, tuo aš nepateisinu jo padarytos nusikalstamos veikos. Jis gimęs Kėdainiuose. Šis miestas kiek supratau, yra "Darbo partijos" lopšys. Juokinga buvo, kai tada KALDEP vyrukai jį atkonvojavo iš Pravienų, kur jis pasakė kalbą iš tribūnos apsirengęs įprastu kostiumu, o paskui buvo išgabentas atgal į tardymo izoliatorių - kalėjimą. Man tik įdomu, kodėl jis nepasinaudojo galimybe pabėgti. Nebent ten Seime prie kiekvieno išėjimo budi ginkluoti VAT pareigūnai, kurie jį iškart atpažins ir neleis pasprukti.

Comment

Antrosios rungtynės, pagal tai, kiek jų rezultatas mane sukrėtė, yra tos niūrųjį 2024 m. rudenį, kai Žalgiris namuose po pakabinto kamuolio, su Bryanto Dunstono dvitaškio likus 1.3 sekundės, komentatoriaus žodžiais, "užgesino raudoną žvaigždę" rezultatu 86:84. Tai nors jose lemiamą metimą, išgelbėjusį nuo neaišku kaip pasibaigusio pratęsimo, įdūrė tas amerikietis, faktu lieka tas, kad rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo tas Bešir(d)vis, kuris pelnė ar tik ne 17 taškų. T.y. tas Dunstono dvitaškis gal nebūtų nieko vertas, tačiau po nesėkme pasibaigusios svečių viešnagės, anie dar ilgai mąstė "Va ką padarė mus tas beširdis Sirvydis, jei ne 17 jo pelnytų taškų, būtume laimėję". Tačiau taip galvoti ne visai tikslinga. Vietoje to beširvyžio Sirvydžių Sirvydžio galbūt būtų paskirtas kuris nors kitas žaidėjas, kuris varžovams būtų atseikėjęs ne 17, o gal net kokius 27 taškus.
                  ...
                  Kam dar jis yra pagadinęs reikalus - tai praėjusių metų KMT finalą su Neptūnu, kur likus apie pusei minutės iki rungtynių galo jis varydamasis kamuolį prasiveržė į varžovų baudos aikštelę ir pelnė 2 taškus su pražanga. Kaip paaiškėjo nuskutus glušikui (taip vadinu Vilniaus Siemens/ASG/Twinsbet arenos sirenos garsą), tai ir buvo paskutinieji tų rungtynių taškai, nulėmę čempioną. Atsimenu kaip klaipėdiečių ištikimiausias žaidėjas Deividas Gailius metė tritaškį iš kampo, kamuolys tik stukt į lanko šoną, tuomet sirena užskuta, užglušina tik "BŽUUUUUUUUUNKŠT!" ir tuomet jis taip kreivai nusišypso, o komandos draugas taip jį apkabina, maždaug nu nieko, nepavyko tau atnešti čempionų taurės mums. Ot tikrai, jei ne to Beširdžio reidas link krepšio ir pelnyti taškai su bauda, čempionais galbūt būtų buvę ne Žalgiris, o Neptūnas.

Aišku, kaip krepšininkas jis dėl to gal vertinamas ir gerai, bet man yra išdavikiška. Jei gimei Vilniuje, tai žaisk už Rytą, juolab, kad ilgus metu su juo bičiuliavaisi.

Comment

P
                    Pp
                    Pa pa
                    Papa
                    pal pol
                    Pa pa pa pa pa pa
                    PAPLEPONĖ (2593-KOMETA).

​​​​​​​Man 2008-2009 m., kai dar būdamas visai mažas pradėjau važinėti po miestą troleibusais, manęs tuomet tiek 9 maršrutas neviliojo, tiek tas 2593 ne itin patiko, tiek ta vairuotoja atrodė kažkokia įdomiai keista. O tą stotelę "Kometa" aš pravažiavau jei neklystu su 3 maršruto troleibusu iš Antakalnio.

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                      Antrosios rungtynės, pagal tai, kiek jų rezultatas mane sukrėtė, yra tos niūrųjį 2024 m. rudenį, kai Žalgiris namuose po pakabinto kamuolio, su Bryanto Dunstono dvitaškio likus 1.3 sekundės, komentatoriaus žodžiais, "užgesino raudoną žvaigždę" rezultatu 86:84. Tai nors jose lemiamą metimą, išgelbėjusį nuo neaišku kaip pasibaigusio pratęsimo, įdūrė tas amerikietis, faktu lieka tas, kad rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo tas Bešir(d)vis, kuris pelnė ar tik ne 17 taškų. T.y. tas Dunstono dvitaškis gal nebūtų nieko vertas, tačiau po nesėkme pasibaigusios svečių viešnagės, anie dar ilgai mąstė "Va ką padarė mus tas beširdis Sirvydis, jei ne 17 jo pelnytų taškų, būtume laimėję". Tačiau taip galvoti ne visai tikslinga. Vietoje to beširvyžio Sirvydžių Sirvydžio galbūt būtų paskirtas kuris nors kitas žaidėjas, kuris varžovams būtų atseikėjęs ne 17, o gal net kokius 27 taškus.
                      ...
                      Kam dar jis yra pagadinęs reikalus - tai praėjusių metų KMT finalą su Neptūnu, kur likus apie pusei minutės iki rungtynių galo jis varydamasis kamuolį prasiveržė į varžovų baudos aikštelę ir pelnė 2 taškus su pražanga. Kaip paaiškėjo nuskutus glušikui (taip vadinu Vilniaus Siemens/ASG/Twinsbet arenos sirenos garsą), tai ir buvo paskutinieji tų rungtynių taškai, nulėmę čempioną. Atsimenu kaip klaipėdiečių ištikimiausias žaidėjas Deividas Gailius metė tritaškį iš kampo, kamuolys tik stukt į lanko šoną, tuomet sirena užskuta, užglušina tik "BŽUUUUUUUUUNKŠT!" ir tuomet jis taip kreivai nusišypso, o komandos draugas taip jį apkabina, maždaug nu nieko, nepavyko tau atnešti čempionų taurės mums. Ot tikrai, jei ne to Beširdžio reidas link krepšio ir pelnyti taškai su bauda, čempionais galbūt būtų buvę ne Žalgiris, o Neptūnas.

Aišku, kaip krepšininkas jis dėl to gal vertinamas ir gerai, bet man yra išdavikiška. Jei gimei Vilniuje, tai žaisk už Rytą, juolab, kad ilgus metu su juo bičiuliavaisi.

Aš vis neatsistebiu, kaip palaipsniui keitėsi jūsų "didžiųjų baubų" sąrašas.
                      2023 m. baisėjotės tuo, kad išėjęs į Vilniaus gatves, per dieną tikrai sutikdavote bent 1 automobilį, kurio valstybinius numerius duomenų bazėse patikrinus, jo savininko gyvenamoji oficialiai deklaruota vieta yra ne Vilniaus mieste (baisumas tame, kad pažiūrėjęs į numerių plokštelėje esančius simbolius to niekaip nenustatysi).
                      2024 m. neabejotinai buvo keleivių kontrolieriai.
                      2025 m. - slapta informacija.
                      2026 panašu josg didžiausią siaubą jums varo žalgirietis Deividas Sirvydis.

Comment

Bet tikriausiai negalima žmogaus laikyti nenormaliu vien todėl, kad jam labiau patinka 2539 iš 16 maršruto, o ne specialiosios agentės "Papleponės" mėgstamu 9-uku vairuotas 2593? Galvojau užklausti į VVT kur būtų galima prasižviegti su 2669 (tuo, į kurį užsispoksojęs vos neužlipau ant šuniuko), bet transphoto pasižiūrėjau, kad jau nurašytas...
                        Paskutinis taisė Kristupas0220; Šiandien, 13:35. Priežastis: Transphoto, ne Fotobus

Comment

o kas tas fotobusas?

Comment

Kauno „Žalgirio“ stovykloje tvyro įtampa dėl vieno brangiausių vasaros pirkinių. Deividas Sirvydis, atvykęs su didžiuliais lūkesčiais ir solidžiu kontraktu, šiuo metu Eurolygoje praktiškai iškrito iš rotacijos.
                            https://ve.lt/sportas/kodel-deividas...zalgirio-suolo

Comment

Šitam irgi nesiseka:

Korupcijos byloje nuteistas ir šiuo metu bausmę atliekantis buvęs politikas Eligijus Masiulis Kauno kalėjime gyvena atviros įstaigos sąlygomis. Jam taikomas laisvesnis režimas - darbo dienomis vyras dirba nuomojamame biure, kur teikia viešųjų ryšių ir komunikacijos paslaugas bei daug dėmesio skiria netrukus pasirodysiančiai savo knygai „Baltas apykakles prasegus“.
                              https://ve.lt/gyvenimas/eligijus-mas...na-sekmadienis

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
                                o kas tas fotobusas?
                                Click image for larger version

Name:	5eee529851ef17df87ea0e12_Image-Home-Aout-2.png
Views:	7
Size:	1,19 MB
ID:	2241815

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
                                  o kas tas fotobusas?
                                  Fotobus - tai tokia didelė VT entuziastų pildoma autobusų nuotraukų duomenų bazė iš viso pasaulio. Jos nuoroda yra čia: https://fotobus.msk.ru/city/140/
                                  Pasirenki šalį, tuomet konkretų jos regioną - ir tau parodomi visi ten veikiantys vežėjai. Tada gali paspausti ant konkretaus garažinio numerio, kur ne tik matysi visas jos nuotraukas, bet ir gali patikrinti jo "statusą", pvz. ar jis šiuo metu važiuojantis.

Tiesa, suklydau, fotobusas yra tik autobusų svetainė, o troleibusai, t.y. elektrinis transportas, jo nuotraukos yra kaupiamos Transphoto.org svetainėje.
                                  Pvz. iš čia sužinojau mane nuliūdinusią žinią - 2669 gatvių skersti savo variklio žviegimu daugiau nebeišvažiuos: https://transphoto.org/vehicle/13142/
                                  Yra visos jo nuotraukos nuo pat 2005 metų.

O fotobusą tikrai turėtumėte žinoti dar iš 2014 metų, kai forume čia vienu metu siautė toks druskininkusauga. Tai tvarkytojas Mettal (kuris forume nesilanko jau kelis metus) yra sakęs, kad anas veikėjas fotobuse yra užbanintas visam laikui, nes norėjo sugadinti duomenų bazę - nebevažiuojančius Busturo autobusus prikelti, o tebevažiuojančius - nurašyti. Nepamanate tokio veikėjo, kur dar turėjo sava kanalą, kur darydavo tiesiogines transliacijas su kepure prieš kamerą skaitydavo atsiliepimus apie SĮSP?

Comment

Working...
                                  X