Virginijus Sirvydis pasirodo treniruoja tolimojo užsienio komandas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Reikia suprasti, treniruoja nuotoliniu būdu?
Gal pavaduosite Liūzių Marcelijų Tomą, kol tas dėl neaiškių priežasčių vis dar negrįžta kurti geros nuotaikos šioje temoje? Duočiau tokių apylengvių testukų paspręsti, atsakyti į klausimus, į kuriuos teisingai atsakyti beveik neįmanoma, pvz. kokio kampo itin bijojau vaikystėje. Aišku, kiekvienas žmogus unikalus, ne kiekvienam duota suprasti mano rašymo stilių, ne kiekvieno atsakymai tokie juokingi kaip jo.
Comment
-
Bet tikrai, kai koks nors lietuvis padaro kažką itin žiauraus, pvz. nusižengimą arba savo pelnomais taškais paskandina ir pravirkdo svečių komandą, mane visad masina klausimas - kaip kilo jo pavardė? Kaip išvis radosi lietuviškos pavardės? Nejaugi tikrai pagal gyvenamą vietą - tarkime, Sirvydis reiškia, kad tai kažkoks tipelis, kuris rezidavo tokiame Utenos r. esančiame kaime, kuris vadinasi SIRVYDŽIAI? Ar čia kaimas pavadintas to krepšininko, kuris paskutinėje praeitų metų LKL finalo serijos rungtynėse į skylėtą "Rytas" krepšį pelnė apie 10 taškų ir taip prisidėjo prie Margirio Normanto sugniuždymo, kad anas būdamas kapitonu, vienintelis pritūpęs verkė, kuomet kito jo kolegos saliutavo palubėse pakabintiems rytfaniams, o paskui dar ir į kamerą, garbei... Šiaip man nei viena lietuviška pavardė per daug nekliūna, bet kai žmogus pasielgia pernelyg neįprastai, visuomet suskumbu rūpintis, kokia jo pavardė kilmė. Kodėl negalima pačiam pasirinkti pavardės? Pvz. sakau, man labai tiktų Sūdžius, nes aš dažnai sūdžiu (t.y. teisiu) įvairių taisyklių pažeidėjus, priduodamas juos policijai. Dar man tiktų pavardė Raščius, kadangi mūsų giminė, mes rašantys žmonės - senelis - knygų apie žūklę autorius, mama - kalbos redaktorė. Taip sakant, esame iš didelio rašto, bet ne iš krašto. O kokia kitų pavardžių kilmė? Kaip kilmę turinčios pavardės nešiotojas gali padaryti kažkokį priešingą teisei veiksmą?
Comment
-
Jūžintus garsina Andrius Rimiškis iš LNK projekto "Kelias į žvaigždes".
Vat kai darė kratas pas Skvernelį vakar, kaip pas galimai kažką prisidirbusį asmenį, tai atsiminkite, kad pagrindinis jo politikos arkliukas - įslaptinta informacija. Jis kaip supratau iš pavienių pareiškimų, labai didžiuojasi, kad gali su ja susipažinti. Ir kaip matote, jei kažką ir padarė ne pagal taisykles, vis tiek nėra toks blogas, kad išplepėtų ją trečiosioms šalims. O gal ir išplepa kas nors, tačiau kaip žinome, valstybės suverenitetui grėsmė neiškilo. Kodėl sakau, kad ši tema yra jo "arkliukas" - jis buvo 2-asis pagal svarbą valstybės asmuo 2016-2020 m., todėl pagal pareigas (kaip suprantu, tai reiškia - neribotai) galėjo su ja susipažinti ir naudotis. 2024 m. per debatus LŽP vedlei ir būsimajai premjerei Ievai Budraitei sakė "Vat jūs naujokė, jūs nesate buvusi Seime, nežinot, bet kai ateisite, jūs gausite paskaityti dokumentą su grifu "SLAPTAI" ir ten pamatysite apie islamiškąjį radikalizmą". Paskui, kai jis dar pirmais koalicijos su G. Palucku priešakyje, klestėjimo metais kur organizavo tą pirmąjį po labai ilgos pertraukos uždarą posėdį, kur įeinant į salę reikėjo palikti telefonus, tai paskui pats gaižiausias Seimo narys savo kanale pasakojo, kad kai visi susirinko, tai Sauliukas pokalbį pradėjo nuo grasinimo, kad "jei jūs kam nors išplepėsite ką čia išgirdote - tai bus baudžiamoji atsakomybė".
Comment
-
Bet kai Gapšys dabar yra už grotų, aš kažkodėl jį suprantu. Gal todėl, kad jis yra tokio inteligentiško veiduko ir su akiniais. Visai kaip aš. Aišku, tuo aš nepateisinu jo padarytos nusikalstamos veikos. Jis gimęs Kėdainiuose. Šis miestas kiek supratau, yra "Darbo partijos" lopšys. Juokinga buvo, kai tada KALDEP vyrukai jį atkonvojavo iš Pravienų, kur jis pasakė kalbą iš tribūnos apsirengęs įprastu kostiumu, o paskui buvo išgabentas atgal į tardymo izoliatorių - kalėjimą. Man tik įdomu, kodėl jis nepasinaudojo galimybe pabėgti. Nebent ten Seime prie kiekvieno išėjimo budi ginkluoti VAT pareigūnai, kurie jį iškart atpažins ir neleis pasprukti.
Comment
Comment