Jeigu net kariuomenėje šauktinio yra psichologas, įdomu, kodėl tokio etato neturi forumas? Aš taip norėčiau šioje temoje pakonsultuoti tiek prolatviškais blėniais sergantį VLR, tiek Aleksio šizofreniją, tiek... DJ+. Pamenate tokį? Mane jo pašalinimas [visam laikui] sukrečia beveik tiek pat, kiek tos praėjusios Betsafe LKL sezono 5 finalo serijos rungtynės tarp Žalgirio ir Ryto, įvykusios Kaune, kur šeimininkai panaikino 10 taškų deficitą ir pabaigoje sugniuždė Rytą, kad jo kapitonas Margiris Normantas tiesiog verkė atsitūpęs, kuomet nuzvimbus sirenai, vilniečiai plojo savo ištikimiausiems gerbėjams ten kažkur tribūnų viršuje. Bet užtat 2020 m. į Seimą patekęs ilgametis kaunietis Andrius Kupčinskas, Seimo nario priesaiką turėjo duoti Vilniuje. Jaučiu jis mintyse galvojo "Ech, galėtų šią procedūrą perkelti į Kauną". Juk Kaunas - tikrai lietuviškesnis miestas, su kuo aš sutinku. Ten troleibusuose mažiau rusų kalbos ir muzikos girdėsi. Vat kaip sakė liutass, geriau ta Aula Magna iš 1112 atvažiuotų dirbti į Kauną. Va neseniai kalbėjome su mama apie panelę Marcelijų Liūzę, tai sakė, dingimo priežastys gali būti tokios:
1. Jis netikėtai tapo seneliu ir dabar visą dėmesį skiria anūkams
2. Pagaliau pradėjo vėl dirbti
3. Kažkas tikrai atsitiko - išsigandęs įtakos zonų dalybų gal gi tikrai pasimirė.
1. Jis netikėtai tapo seneliu ir dabar visą dėmesį skiria anūkams
2. Pagaliau pradėjo vėl dirbti
3. Kažkas tikrai atsitiko - išsigandęs įtakos zonų dalybų gal gi tikrai pasimirė.
Comment