Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Jeigu net kariuomenėje šauktinio yra psichologas, įdomu, kodėl tokio etato neturi forumas? Aš taip norėčiau šioje temoje pakonsultuoti tiek prolatviškais blėniais sergantį VLR, tiek Aleksio šizofreniją, tiek... DJ+. Pamenate tokį? Mane jo pašalinimas [visam laikui] sukrečia beveik tiek pat, kiek tos praėjusios Betsafe LKL sezono 5 finalo serijos rungtynės tarp Žalgirio ir Ryto, įvykusios Kaune, kur šeimininkai panaikino 10 taškų deficitą ir pabaigoje sugniuždė Rytą, kad jo kapitonas Margiris Normantas tiesiog verkė atsitūpęs, kuomet nuzvimbus sirenai, vilniečiai plojo savo ištikimiausiems gerbėjams ten kažkur tribūnų viršuje. Bet užtat 2020 m. į Seimą patekęs ilgametis kaunietis Andrius Kupčinskas, Seimo nario priesaiką turėjo duoti Vilniuje. Jaučiu jis mintyse galvojo "Ech, galėtų šią procedūrą perkelti į Kauną". Juk Kaunas - tikrai lietuviškesnis miestas, su kuo aš sutinku. Ten troleibusuose mažiau rusų kalbos ir muzikos girdėsi. Vat kaip sakė liutass, geriau ta Aula Magna iš 1112 atvažiuotų dirbti į Kauną. Va neseniai kalbėjome su mama apie panelę Marcelijų Liūzę, tai sakė, dingimo priežastys gali būti tokios:
    1. Jis netikėtai tapo seneliu ir dabar visą dėmesį skiria anūkams
    2. Pagaliau pradėjo vėl dirbti
    3. Kažkas tikrai atsitiko - išsigandęs įtakos zonų dalybų gal gi tikrai pasimirė.

Comment

Atsimenate, kaip tokiame TV3 projekte "Šok su manimi" ar panašiame, persirengimo drabužinėje ar panašioje patalpoje, likusi vienui viena apsivogė tokia Irma Jurgelevičiūtė? Tai atsimenu, gal Lryte buvo straipsnis, kuriame pasisakė jos advokatas Vytautas Sirvydis, kuris sakė "Šito negaliu nei teigti, nei neigti" ar kaip ten. Sakykite, ar jums nieko nesako juodai pabraukta ir paryškinta pavardė? Nieko neprimena? Margirio Normanto ašaros pritūpus, pralaimėjus LKL finalo serijos 5-ąsias rungtynes Kaune rezultatu 76:69... Kaip ten bebūtų, per Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes Sirbydis su Normantu susivienijo, žaisdami už savo šalį, nors klubiniame sezone buvo didžiausi priešai, man rodos per kažkurias iš tų finalo rungtynių buvo susikabinę rankomis ir taip nesmarkiai apsistumdė dar.

Comment

Bet vakar 17:17 val. gulėdamas lovoje, pirmąsyk susimąsčiau apie faktą, kuris kiek ramina faktą, kad šuo metu valdžioje yra ne konservatoriai - PM poste Ingridą tiesiog pakeitė (o gal palūzino) Inga. Vietoje pažangios Šimonytės, turime Ruginienę. Kaip ten baisu bebūtų, kad rodos menkiau besigaudanti, nelabai ką bendro iki tol su politika turėjusi Raitelaitytė turi leidimą susipažinti su "Visiškai slapta" informacija. Tai buvo sakyta per žinias. Aš galvoju, jei kada pasaulyje bus vien tobuli, kitiems nekenkiantys žmonės kaip aš, kai nebeliks melo, klastos ir agresijos, visos pasaulio valstybės galės išviešinti ką ten užslaptinusios turi. Nes dabar ta informacija ir saugoma po užraktais, nes negeri žmonės gali ja pasinaudoti prieš mus pačius.

Comment

Tai, kuo negaliu ne[pa]sididžiuoti. Mano nematerialus kultūros paveldas. Mano sugalvoti TERMINAI. Ir svarbiausia, jie randami įvedus į Google paiešką. Jei dar tebėra nesuprantančių, tai pasakau, kad angliškai žodis "Lose" (tariama [:lūūūz] reiškia pralaimėjimo faktą, o graudulingai džeržgianti Kauno "Žalgirio" arenos 4 kėlinio pabaigą skelbianti sirena tarsi įrėmina tą nesėkmę savo bliovimu. Įdomu, ar mūsų gražioje šalyje yra nors vienas žmogus, su kuriuo galėčiau mažiausiai 5 valandas gyvo pokalbio metu aptarinėti tas 2011 m. Eurobasket ketvirtfinalio rungtynes su makedonais? Dar ir dabar, kai bet kurių rungtynių eigoje pamatau rezultatą 67:65, iškart prisimenu tą `11-ųjų rugsėjo 14-osios vakarą.

Attached Files

Comment

Working...
          X