O Ignas Vegelė kritikuojamas kaip suprantu ne dėl to, kad jo pavardė labai primeną tą vokiečių asfalto klojimo mašinų gamintojo pavadinimą? Ir gal reikia, po paraliais, pagaliau suprasti, kad į jo pavardę reikia žiūrėti ne kaip į žuvį vėgėlę, bet kaip į V. (t.y. vė) Gėlė!
Kada foruman parsipers liutass?
P.S. Mano pranešimo vinis, aišku, pirmasis klausimas, kaip žmogui, mėgstančiam tyrinėti pavardžių skambesius, kilmę.
Kada foruman parsipers liutass?
P.S. Mano pranešimo vinis, aišku, pirmasis klausimas, kaip žmogui, mėgstančiam tyrinėti pavardžių skambesius, kilmę.
Ot jei kokie nenuoramų būriai kasdien rengtų tokius pogromus, gal pagaliau SĮSP atstovai susės su IRD fanatikais ir išsiaiškins kame bėda, kad kontrolieriai surašo tūkstančius protokolų, tačiau tame viešame žemėlapyje paieškojus pagal ANK 446 straipsnį - tuščia. Gal tada kontrolierių skirtos baudos ir duomenys apie jas pradės pagaliau tinkamai persikelti į jį? O užklausus antstolių rūmų, jie man atrašė, kad "šio žemėlapio duomenys niekaip neatleidžia nuo prievolės sumokėti pradelstą baudą". O jeigu kontrolieriaus pavardė ne lietuviška, jei kontrolierius rūkantis, jei baigęs tik 10 klasių - gal galima prašyti, kad širdį protokolo pavidalu tau sudaužytų lietuvis, be žalingų įpročių ir pakankamo intelekto, kad pajėgtų baigti 12 klasių?
Comment