Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie "Lidl"

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Tomas Rodyti pranešimą
    Na va, pasirodo ne man vienam lenkiškas maistas ne prie širdies.
    Kaip žmogus, nuodyjantis savo vaikus kancerogenais užterštomis sasyskomis iš Maximos, tai galėtum ir patylėti.

    Comment


      Parašė John Rodyti pranešimą
      Techniškai gal ir galima. Yra ir daugiau tokių POS Lietuvoje su technine galimybe nuskaityti contactless. Daugelis naujų chip+pin skaitytuvų turi integruotą contactless galimybę. Bet čia grynai pardavėjo reikalas įjungti tokią funkciją.
      Ne, ne tik pardavėjo čia reikalas.

      Comment


        Parašė vilnews Rodyti pranešimą
        Ne, ne tik pardavėjo čia reikalas.
        Kieno dar? Dievulio?

        Comment


          Parašė Tomas Rodyti pranešimą
          Na va, pasirodo ne man vienam lenkiškas maistas ne prie širdies.
          Kadangi ant Lidl produktų kilmės šalis nurodyta gana aiškiai, tai juk galima nesirinkti lenkiškų produktų. Kaip tik galima ir vokiškų nemažai rasti, kas man labai patinka, o ir lietuviškų yra nemažai.

          Comment


            Parašė John Rodyti pranešimą
            Kieno dar? Dievulio?
            Jei atsiskaitymą mokėjimo kortele tau vykdo Dievulis, tai taip.
            O normaliai tai vykdo institucija (dažniausiai bankas), kuri teikia mokėjimo kortelių aptarnavimo paslaugą pardavėjui.

            Comment


              Parašė vilnews Rodyti pranešimą
              Jei atsiskaitymą mokėjimo kortele tau vykdo Dievulis, tai taip.
              O normaliai tai vykdo institucija (dažniausiai bankas), kuri teikia mokėjimo kortelių aptarnavimo paslaugą pardavėjui.
              Geras pastebėjimas, Kapitone akivaizdus. Būtų galima pagalvoti, kad viskas vyksta per dieviškąją apvaizdą.

              Comment


                Parašė HSV Rodyti pranešimą
                Pasižiūrėjau, ką Lidlas šią savaitę siūlo Lenkijoje, tai ši savaitė yra Graiškos virtuvės savaitė.

                http://gazetka.lidl.pl/2f800a2a-2343.../html5.html#/2

                Kažin, ar lietuviškas Lidlas organizuos kažkokias tokias temines savaites? Iki šiol, jei neklystu, tai kažkas panašaus vyko a-la Vokiško alaus savaitė (su keliom vokiško alaus rūšimis) ir Žvaigždžių savaitė...
                Mano žiniomis, turėtų. Būtų keista, jei Lietuvoj nebūtų to, kas būdinga visam tinklui.

                Comment


                  Šiaip, gan keista, jog pripažino tai. Turint omenyje, jog prieš tai teigė, nejutę konkurento atėjimo į rinką. Kaži, kodėl dabar nusprendė sąžiningai prisipažint... ?

                  Comment


                    Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                    Vėl apie Lidl dešrelių skonį, kokybę ir kodėl aš jų neduosiu jų savo vaikams (nors jie ir patys nevalgo). Pvz. Samsono dešrelėse priklausomai nuo rūšies yra 1,2-1,5g druskos 100g dešrelių. Tuo tarpu Pikok Vienos sasyskose yra 2,2g/100g druskos, Draugų sasyskose net 2,4g druskos. Prieš valgydami pasitarkite su gydytoju arba vaistininku.
                    Druska druska, o kad lietuviškose AR mėsos pusgaminiuose yra krakmolo, sojos, vandens (dažnai eina 2 ar 3 sudėties ingredientų eilėje) ir ten visokių E, tai dadzin?
                    Ir šiaip, gal galite priminti, kodėl lenkiška produkcija yra fe? Turint omeny, jog didžioji pamotė nuo maždaug 2012 įnirtingai pildėsi asortimentą lenkiškąja produkcija, būtų dar smalsu, ar visą tą laiką rėmėte vietinį gamintoją su brangesne produkcija?

                    Comment


                      Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                      Esate vienas iš tų bomžų, kurie neturi jokių asmens dokumentų? Nesuprantu kokia problema parodyti asmens dokumentą, aš kaip tik iš principo nepirksiu alkoholio tuose socialiai neatsakinguose taškuose, kur neprašo parodyti dokumento ir parduoda visokiems mėlynanosiams ir nepilnamečiams.
                      Kodėl iš karto - bomžu? Aš protarpiais perku alko, bet manęs nežavi idėja akivaizdžiai nejaunus žmones trukdyti juoką keliančiu prašymu pateikti AD. Kalbėjau su kasininkėmis,tai nereta skundžiasi, kad sulaukia ir pasipiktinimo frazių, ir eilės užlaikymo, ir viso tako paliktų prekių pirkėjų, kurie "iš principo" nerodys AD.

                      Jaunimas kaip prasimanydavo alko, taip prasimanys ir dabar. Ne pardavime problema, o ugdyme.
                      Nežinau ant kiek buvo sąmoningas Lidl Memorandumo nepasirašymas, tačiau čia jam didelis pliusas.

                      Comment


                        Parašė Viešnia Rodyti pranešimą
                        Druska druska, o kad lietuviškose AR mėsos pusgaminiuose yra krakmolo, sojos, vandens (dažnai eina 2 ar 3 sudėties ingredientų eilėje) ir ten visokių E, tai dadzin?
                        Ponia, jūs esate angažuota ir kliedite

                        Ir šiaip, gal galite priminti, kodėl lenkiška produkcija yra fe? Turint omeny, jog didžioji pamotė nuo maždaug 2012 įnirtingai pildėsi asortimentą lenkiškąja produkcija, būtų dar smalsu, ar visą tą laiką rėmėte vietinį gamintoją su brangesne produkcija?
                        Esu kelis kartus pabandymui pirkęs lenkišką fermentinį sūrį, sasyskas ir pan. Kiekvieną kartą atsižegnodavau, kad daugiau taip nedarysiu. Pagaliau susiėmiau ir nebeperku
                        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                        Comment


                          Parašė LBP Rodyti pranešimą
                          Prieš porą savaičių pirmą kartą apsilankiau Lidle Klaipėdoj, o šį savaitgalį ir Šiauliuose. Abu kartus prisipirkau visokių išgirtų dalykų (jogurtai, mėsa, buitinės chemijos kažkiek, vyno). Tai įspūdis tiesą sakant nekoks. Maistas nevalgomas, o ir sudėtis, pvz jogurtų, nekokia (daug cukraus, mažai baltymų, lyginant su pvz Aistės graikišku). Mėsa (įvairi rūkyta pjaustyta) irgi tiesą sakant nevalgoma. Šiukšlių maišų pirkau, tai irgi niekam tikę - ploni, nešant suplyšo. Užskaitau tik vyną ir šikpopierių - abu neblogi, nors ir pigūs.
                          Šeimoj nusprendėm, kad į Lidlą verta važiuoti tik dėl nevalgomų dalykų.

                          Kaip suprast - nevalgoma? Ar sudėtis neaiški, ar skonis kaip tualetinio popieriaus, ar vimdyt pradėjo?
                          Juokas biškel ima iš panašaus turinio pasisakymų. Jei maistas būtų nevalgomas, tai dešros nedingtų iš prekystalių per pusdienį

                          Comment


                            Kai godumas ir pyktis užspaudžia smegenis - skonio receptoriai taip pat atsijungia.
                            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                            Comment


                              Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                              Ponia, jūs esate angažuota ir kliedite

                              Esu kelis kartus pabandymui pirkęs lenkišką fermentinį sūrį, sasyskas ir pan. Kiekvieną kartą atsižegnodavau, kad daugiau taip nedarysiu. Pagaliau susiėmiau ir nebeperku
                              Kame pasireiškė kliedesys ir netiesa? Kliedžiu? Tomai, prajuokinote.
                              Kol neįrodėt priešingai, būsiu linkusi manyti, kad esat tiesiog užsispyręs ir argumentuotai nesugebantis diskutuoti asmuo.
                              Jūsų ego užgautas, suprantu, bet sakyt jog kliedžiu sakydama, jog lietuviškoj mėsos produkcijoj yra mažiau mėsos ir daugiau konservantų, nei blogojoj-lenkiškojoj - tai jau lazdos perlenkimas.

                              Comment


                                Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                                Kai godumas ir pyktis užspaudžia smegenis - skonio receptoriai taip pat atsijungia.
                                Gurmanas atsirado. Pensininkai džiaugias bent mėsos pagaliau normalios ir ne Optima linija pavalgę, o Jūs juos gobšuoliais ir piktais vadinat.
                                Nustebinsiu Jus Tomuži, sakydama, jog ir Jūs (jei pasiseks) kada nors susensit. Būtų smalsu į Jus pažiūrėt ir ar Jūsų pensija tada leis pirkt prekes su 30-60% antkainiu

                                Comment


                                  Parašė Viešnia Rodyti pranešimą
                                  Jūsų ego užgautas, suprantu, bet sakyt jog kliedžiu sakydama, jog lietuviškoj mėsos produkcijoj yra mažiau mėsos ir daugiau konservantų, nei blogojoj-lenkiškojoj - tai jau lazdos perlenkimas.
                                  Ponia, čia jūs pradėjote aiškinti, kad lietuviška aukščiausios rūšies mėsos produkcija gaminama iš sojos, krakmolo ir visokių E. Tai dabar pati ir įrodinėkite, kad tai tiesa, nes be faktų tai ir liks kliedesiu
                                  Ir dar vienas dalykas. Kaip čia nutiko, kad jūsų ypatingai aukštus standartus deklaruojantis prekybos tinklas prekiauja (pasak forumiečio Briedžio) ir Lietuvoje gamintomis sasykomis? Taigi ten vieni klijai ir E?!

                                  Parašė Viešnia Rodyti pranešimą
                                  Gurmanas atsirado. Pensininkai džiaugias bent mėsos pagaliau normalios ir ne Optima linija pavalgę, o Jūs juos gobšuoliais ir piktais vadinat.
                                  Nustebinsiu Jus Tomuži, sakydama, jog ir Jūs (jei pasiseks) kada nors susensit. Būtų smalsu į Jus pažiūrėt ir ar Jūsų pensija tada leis pirkt prekes su 30-60% antkainiu
                                  Ponia, mėsos kaina jūsų tinkle nuo Maximos skiriasi iki 5%. Reiškiasi patys dirbate su 25-55% antkainiais? Ot parazitai, o visa Lietuva jumis tikėjo ...
                                  Paskutinis taisė Tomas; 2016.09.06, 12:30.
                                  It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                                  Comment


                                    Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                                    Ponia, čia jūs pradėjote aiškinti, kad lietuviška aukščiausios rūšies mėsos produkcija gaminama iš sojos, krakmolo ir visokių E. Tai dabar pati ir įrodinėkite, kad tai tiesa, nes be faktų tai ir liks kliedesiu
                                    Ir dar vienas dalykas. Kaip čia nutiko, kad jūsų ypatingai aukštus standartus deklaruojantis prekybos tinklas prekiauja (pasak forumiečio Briedžio) ir Lietuvoje gamintomis sasykomis? Taigi ten vieni klijai ir E?!



                                    Ponia, mėsos kaina jūsų tinkle nuo Maximos skiriasi iki 5%. Reiškiasi patys dirbate su 25-55% antkainiais? Ot parazitai, o visa Lietuva jumis tikėjo ...
                                    Mano tinkle? Tomuži, Tomuži..

                                    Comment


                                      Esu kelis kartus pabandymui pirkęs lenkišką fermentinį sūrį, sasyskas ir pan. Kiekvieną kartą atsižegnodavau, kad daugiau taip nedarysiu. Pagaliau susiėmiau ir nebeperku
                                      Jei Lietuva ribotųsi su kokia Vengrija (o ne su Lenkija), tada analogiškai būtų neskanūs/nekokybiški vengriški produktai, ar ne? Valgant visokius perdirbtos mėsos gaminius geras skonis paprastai reiškia gerą maisto priedų kiekį .

                                      Lidle "atradau" neblogos sudėties dribsnių su vaisiais "Mixed Fruit" (750 g kartoninė pakuotė), kuriuose nėra cukraus. Tai retas atvejis. Dažniausiai, nesvarbu, ar tai jogurtas, ar dribsniai, jei tik yra vaisių, kurie ir taip suteikia saldumo, tai dar privaroma ir cukraus. Gamintojas ne kokia nors Lenkija, o Vokietija .

                                      Comment


                                        Parašė Viešnia Rodyti pranešimą
                                        Kaip suprast - nevalgoma? Ar sudėtis neaiški, ar skonis kaip tualetinio popieriaus, ar vimdyt pradėjo?
                                        Juokas biškel ima iš panašaus turinio pasisakymų. Jei maistas būtų nevalgomas, tai dešros nedingtų iš prekystalių per pusdienį
                                        Aš tikrai nesiginčyju. Kaip sakė dsanto - skonio reikalas...
                                        Nevalgoma reiškia nemalonus skonis ir jausmas valgant, mažų mažiausiai.
                                        N N N

                                        Comment


                                          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                          Jei Lietuva ribotųsi su kokia Vengrija (o ne su Lenkija), tada analogiškai būtų neskanūs/nekokybiški vengriški produktai, ar ne? Valgant visokius perdirbtos mėsos gaminius geras skonis paprastai reiškia gerą maisto priedų kiekį .

                                          Lidle "atradau" neblogos sudėties dribsnių su vaisiais "Mixed Fruit" (750 g kartoninė pakuotė), kuriuose nėra cukraus. Tai retas atvejis. Dažniausiai, nesvarbu, ar tai jogurtas, ar dribsniai, jei tik yra vaisių, kurie ir taip suteikia saldumo, tai dar privaroma ir cukraus. Gamintojas ne kokia nors Lenkija, o Vokietija .
                                          Valgote visokius chemikalus dirbtinius saldiklius ir galvojate, kad tai sveikas maistas? Čia panašiai kaip ir valgantieji nuriebintą 0% riebumo mėsą ar pieno produktus galvoja, kad tai labai sveika.
                                          Flickr

                                          Comment

                                          Working...
                                          X