Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie "Lidl"

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė vilnews Rodyti pranešimą
    Ne, ne tik pardavėjo čia reikalas.
    Kieno dar? Dievulio?

    Comment


      Parašė Tomas Rodyti pranešimą
      Na va, pasirodo ne man vienam lenkiškas maistas ne prie širdies.
      Kadangi ant Lidl produktų kilmės šalis nurodyta gana aiškiai, tai juk galima nesirinkti lenkiškų produktų. Kaip tik galima ir vokiškų nemažai rasti, kas man labai patinka, o ir lietuviškų yra nemažai.

      Comment


        Parašė John Rodyti pranešimą
        Kieno dar? Dievulio?
        Jei atsiskaitymą mokėjimo kortele tau vykdo Dievulis, tai taip.
        O normaliai tai vykdo institucija (dažniausiai bankas), kuri teikia mokėjimo kortelių aptarnavimo paslaugą pardavėjui.

        Comment


          Parašė vilnews Rodyti pranešimą
          Jei atsiskaitymą mokėjimo kortele tau vykdo Dievulis, tai taip.
          O normaliai tai vykdo institucija (dažniausiai bankas), kuri teikia mokėjimo kortelių aptarnavimo paslaugą pardavėjui.
          Geras pastebėjimas, Kapitone akivaizdus. Būtų galima pagalvoti, kad viskas vyksta per dieviškąją apvaizdą.

          Comment


            Parašė HSV Rodyti pranešimą
            Pasižiūrėjau, ką Lidlas šią savaitę siūlo Lenkijoje, tai ši savaitė yra Graiškos virtuvės savaitė.

            http://gazetka.lidl.pl/2f800a2a-2343.../html5.html#/2

            Kažin, ar lietuviškas Lidlas organizuos kažkokias tokias temines savaites? Iki šiol, jei neklystu, tai kažkas panašaus vyko a-la Vokiško alaus savaitė (su keliom vokiško alaus rūšimis) ir Žvaigždžių savaitė...
            Mano žiniomis, turėtų. Būtų keista, jei Lietuvoj nebūtų to, kas būdinga visam tinklui.

            Comment


              Šiaip, gan keista, jog pripažino tai. Turint omenyje, jog prieš tai teigė, nejutę konkurento atėjimo į rinką. Kaži, kodėl dabar nusprendė sąžiningai prisipažint... ?

              Comment


                Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                Vėl apie Lidl dešrelių skonį, kokybę ir kodėl aš jų neduosiu jų savo vaikams (nors jie ir patys nevalgo). Pvz. Samsono dešrelėse priklausomai nuo rūšies yra 1,2-1,5g druskos 100g dešrelių. Tuo tarpu Pikok Vienos sasyskose yra 2,2g/100g druskos, Draugų sasyskose net 2,4g druskos. Prieš valgydami pasitarkite su gydytoju arba vaistininku.
                Druska druska, o kad lietuviškose AR mėsos pusgaminiuose yra krakmolo, sojos, vandens (dažnai eina 2 ar 3 sudėties ingredientų eilėje) ir ten visokių E, tai dadzin?
                Ir šiaip, gal galite priminti, kodėl lenkiška produkcija yra fe? Turint omeny, jog didžioji pamotė nuo maždaug 2012 įnirtingai pildėsi asortimentą lenkiškąja produkcija, būtų dar smalsu, ar visą tą laiką rėmėte vietinį gamintoją su brangesne produkcija?

                Comment


                  Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                  Esate vienas iš tų bomžų, kurie neturi jokių asmens dokumentų? Nesuprantu kokia problema parodyti asmens dokumentą, aš kaip tik iš principo nepirksiu alkoholio tuose socialiai neatsakinguose taškuose, kur neprašo parodyti dokumento ir parduoda visokiems mėlynanosiams ir nepilnamečiams.
                  Kodėl iš karto - bomžu? Aš protarpiais perku alko, bet manęs nežavi idėja akivaizdžiai nejaunus žmones trukdyti juoką keliančiu prašymu pateikti AD. Kalbėjau su kasininkėmis,tai nereta skundžiasi, kad sulaukia ir pasipiktinimo frazių, ir eilės užlaikymo, ir viso tako paliktų prekių pirkėjų, kurie "iš principo" nerodys AD.

                  Jaunimas kaip prasimanydavo alko, taip prasimanys ir dabar. Ne pardavime problema, o ugdyme.
                  Nežinau ant kiek buvo sąmoningas Lidl Memorandumo nepasirašymas, tačiau čia jam didelis pliusas.

                  Comment


                    Parašė Viešnia Rodyti pranešimą
                    Druska druska, o kad lietuviškose AR mėsos pusgaminiuose yra krakmolo, sojos, vandens (dažnai eina 2 ar 3 sudėties ingredientų eilėje) ir ten visokių E, tai dadzin?
                    Ponia, jūs esate angažuota ir kliedite

                    Ir šiaip, gal galite priminti, kodėl lenkiška produkcija yra fe? Turint omeny, jog didžioji pamotė nuo maždaug 2012 įnirtingai pildėsi asortimentą lenkiškąja produkcija, būtų dar smalsu, ar visą tą laiką rėmėte vietinį gamintoją su brangesne produkcija?
                    Esu kelis kartus pabandymui pirkęs lenkišką fermentinį sūrį, sasyskas ir pan. Kiekvieną kartą atsižegnodavau, kad daugiau taip nedarysiu. Pagaliau susiėmiau ir nebeperku
                    It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                    Comment


                      Parašė LBP Rodyti pranešimą
                      Prieš porą savaičių pirmą kartą apsilankiau Lidle Klaipėdoj, o šį savaitgalį ir Šiauliuose. Abu kartus prisipirkau visokių išgirtų dalykų (jogurtai, mėsa, buitinės chemijos kažkiek, vyno). Tai įspūdis tiesą sakant nekoks. Maistas nevalgomas, o ir sudėtis, pvz jogurtų, nekokia (daug cukraus, mažai baltymų, lyginant su pvz Aistės graikišku). Mėsa (įvairi rūkyta pjaustyta) irgi tiesą sakant nevalgoma. Šiukšlių maišų pirkau, tai irgi niekam tikę - ploni, nešant suplyšo. Užskaitau tik vyną ir šikpopierių - abu neblogi, nors ir pigūs.
                      Šeimoj nusprendėm, kad į Lidlą verta važiuoti tik dėl nevalgomų dalykų.

                      Kaip suprast - nevalgoma? Ar sudėtis neaiški, ar skonis kaip tualetinio popieriaus, ar vimdyt pradėjo?
                      Juokas biškel ima iš panašaus turinio pasisakymų. Jei maistas būtų nevalgomas, tai dešros nedingtų iš prekystalių per pusdienį

                      Comment


                        Kai godumas ir pyktis užspaudžia smegenis - skonio receptoriai taip pat atsijungia.
                        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                        Comment


                          Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                          Ponia, jūs esate angažuota ir kliedite

                          Esu kelis kartus pabandymui pirkęs lenkišką fermentinį sūrį, sasyskas ir pan. Kiekvieną kartą atsižegnodavau, kad daugiau taip nedarysiu. Pagaliau susiėmiau ir nebeperku
                          Kame pasireiškė kliedesys ir netiesa? Kliedžiu? Tomai, prajuokinote.
                          Kol neįrodėt priešingai, būsiu linkusi manyti, kad esat tiesiog užsispyręs ir argumentuotai nesugebantis diskutuoti asmuo.
                          Jūsų ego užgautas, suprantu, bet sakyt jog kliedžiu sakydama, jog lietuviškoj mėsos produkcijoj yra mažiau mėsos ir daugiau konservantų, nei blogojoj-lenkiškojoj - tai jau lazdos perlenkimas.

                          Comment


                            Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                            Kai godumas ir pyktis užspaudžia smegenis - skonio receptoriai taip pat atsijungia.
                            Gurmanas atsirado. Pensininkai džiaugias bent mėsos pagaliau normalios ir ne Optima linija pavalgę, o Jūs juos gobšuoliais ir piktais vadinat.
                            Nustebinsiu Jus Tomuži, sakydama, jog ir Jūs (jei pasiseks) kada nors susensit. Būtų smalsu į Jus pažiūrėt ir ar Jūsų pensija tada leis pirkt prekes su 30-60% antkainiu

                            Comment


                              Parašė Viešnia Rodyti pranešimą
                              Jūsų ego užgautas, suprantu, bet sakyt jog kliedžiu sakydama, jog lietuviškoj mėsos produkcijoj yra mažiau mėsos ir daugiau konservantų, nei blogojoj-lenkiškojoj - tai jau lazdos perlenkimas.
                              Ponia, čia jūs pradėjote aiškinti, kad lietuviška aukščiausios rūšies mėsos produkcija gaminama iš sojos, krakmolo ir visokių E. Tai dabar pati ir įrodinėkite, kad tai tiesa, nes be faktų tai ir liks kliedesiu
                              Ir dar vienas dalykas. Kaip čia nutiko, kad jūsų ypatingai aukštus standartus deklaruojantis prekybos tinklas prekiauja (pasak forumiečio Briedžio) ir Lietuvoje gamintomis sasykomis? Taigi ten vieni klijai ir E?!

                              Parašė Viešnia Rodyti pranešimą
                              Gurmanas atsirado. Pensininkai džiaugias bent mėsos pagaliau normalios ir ne Optima linija pavalgę, o Jūs juos gobšuoliais ir piktais vadinat.
                              Nustebinsiu Jus Tomuži, sakydama, jog ir Jūs (jei pasiseks) kada nors susensit. Būtų smalsu į Jus pažiūrėt ir ar Jūsų pensija tada leis pirkt prekes su 30-60% antkainiu
                              Ponia, mėsos kaina jūsų tinkle nuo Maximos skiriasi iki 5%. Reiškiasi patys dirbate su 25-55% antkainiais? Ot parazitai, o visa Lietuva jumis tikėjo ...
                              Paskutinis taisė Tomas; 2016.09.06, 11:30.
                              It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                              Comment


                                Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                                Ponia, čia jūs pradėjote aiškinti, kad lietuviška aukščiausios rūšies mėsos produkcija gaminama iš sojos, krakmolo ir visokių E. Tai dabar pati ir įrodinėkite, kad tai tiesa, nes be faktų tai ir liks kliedesiu
                                Ir dar vienas dalykas. Kaip čia nutiko, kad jūsų ypatingai aukštus standartus deklaruojantis prekybos tinklas prekiauja (pasak forumiečio Briedžio) ir Lietuvoje gamintomis sasykomis? Taigi ten vieni klijai ir E?!



                                Ponia, mėsos kaina jūsų tinkle nuo Maximos skiriasi iki 5%. Reiškiasi patys dirbate su 25-55% antkainiais? Ot parazitai, o visa Lietuva jumis tikėjo ...
                                Mano tinkle? Tomuži, Tomuži..

                                Comment


                                  Esu kelis kartus pabandymui pirkęs lenkišką fermentinį sūrį, sasyskas ir pan. Kiekvieną kartą atsižegnodavau, kad daugiau taip nedarysiu. Pagaliau susiėmiau ir nebeperku
                                  Jei Lietuva ribotųsi su kokia Vengrija (o ne su Lenkija), tada analogiškai būtų neskanūs/nekokybiški vengriški produktai, ar ne? Valgant visokius perdirbtos mėsos gaminius geras skonis paprastai reiškia gerą maisto priedų kiekį .

                                  Lidle "atradau" neblogos sudėties dribsnių su vaisiais "Mixed Fruit" (750 g kartoninė pakuotė), kuriuose nėra cukraus. Tai retas atvejis. Dažniausiai, nesvarbu, ar tai jogurtas, ar dribsniai, jei tik yra vaisių, kurie ir taip suteikia saldumo, tai dar privaroma ir cukraus. Gamintojas ne kokia nors Lenkija, o Vokietija .

                                  Comment


                                    Parašė Viešnia Rodyti pranešimą
                                    Kaip suprast - nevalgoma? Ar sudėtis neaiški, ar skonis kaip tualetinio popieriaus, ar vimdyt pradėjo?
                                    Juokas biškel ima iš panašaus turinio pasisakymų. Jei maistas būtų nevalgomas, tai dešros nedingtų iš prekystalių per pusdienį
                                    Aš tikrai nesiginčyju. Kaip sakė dsanto - skonio reikalas...
                                    Nevalgoma reiškia nemalonus skonis ir jausmas valgant, mažų mažiausiai.
                                    N N N

                                    Comment


                                      Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                      Jei Lietuva ribotųsi su kokia Vengrija (o ne su Lenkija), tada analogiškai būtų neskanūs/nekokybiški vengriški produktai, ar ne? Valgant visokius perdirbtos mėsos gaminius geras skonis paprastai reiškia gerą maisto priedų kiekį .

                                      Lidle "atradau" neblogos sudėties dribsnių su vaisiais "Mixed Fruit" (750 g kartoninė pakuotė), kuriuose nėra cukraus. Tai retas atvejis. Dažniausiai, nesvarbu, ar tai jogurtas, ar dribsniai, jei tik yra vaisių, kurie ir taip suteikia saldumo, tai dar privaroma ir cukraus. Gamintojas ne kokia nors Lenkija, o Vokietija .
                                      Valgote visokius chemikalus dirbtinius saldiklius ir galvojate, kad tai sveikas maistas? Čia panašiai kaip ir valgantieji nuriebintą 0% riebumo mėsą ar pieno produktus galvoja, kad tai labai sveika.
                                      Flickr

                                      Comment


                                        Atsirado toks palyginimas. Prekių sąraše krenta į akis kai kurios stipriai brangesnės LIDL. Pvz kava ir jogurtas. Ką jie čia sumakalavo?

                                        Comment


                                          Valgote visokius chemikalus dirbtinius saldiklius ir galvojate, kad tai sveikas maistas?
                                          Apie ką čia? Džiovinti vaisiai ir viso grūdo dribsniai nėra nei chemikalai, nei saldikliai . Šiaip tų dribsnių sudėtis tikrai gera, daug įvairių vaisių, iš priedų nurodyta tik slyvų sulčių milteliai ir natūrali kvapioji medžiaga. Tai čia smulkmena.

                                          Objektyviai palyginti irgi reikia mokėti arba norėti. Tarkim, jogurtas visuose prekybos centruose 0,64-0,73 eur., o Lidl 1,99 eur. Trigubai brangesnis . Tai po tokių "tyrimų" ir išeina, kad pieno produktų krepšelis Lidle yra antras pagal brangumą. Verčiau rašytų konkrečius prekių pavadinimus, tada būtų aiškiau apie ką kalbama. Rimi kažkaip staiga iš brangiausio prekybos centro patapo pigiausiu. Gal ir tyrimą inicijavo?
                                          Paskutinis taisė senasnamas; 2016.09.06, 14:25.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X