NO problem, galima uždrausti ir alkoholį, ir tabaką. Man yra dzyn.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Marihuanos legalizavimas
Collapse
X
-
gal atvirksciai? Jei alko pilnai legalu, tai marihuana ir reikia legalizuoti. Kad butu lygu lyguParašė Aleksio Rodyti pranešimąNO problem, galima uždrausti ir alkoholį, ir tabaką. Man yra dzyn.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Buvo legalu, bus nelegalu. Nematau tame problemos.Parašė liutass Rodyti pranešimągal atvirksciai? Jei alko pilnai legalu, tai marihuana ir reikia legalizuoti. Kad butu lygu lygu
Comment
-
Nebus nelegaluParašė Aleksio Rodyti pranešimąBuvo legalu, bus nelegalu. Nematau tame problemos.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Tikrai taip. Svaigalų vartojimas neturi teigiamos įtakos žmogaus sveikatai (nei fizinei, nei psichinei).Parašė index Rodyti pranešimąO taip, uždrauskime visas svaiginimosi priemones ir labai griežtai už jas bauskime
Comment
-
Bėda, kad svaiginimasis yra įprastas apskritai visiems gyvūnams (net vaisinės muselės prisigeriaParašė liutass Rodyti pranešimąNarkotikų ir alkoholio lobizmas stipresnis uz žmogaus sveikatos gerovę jau 1000+ metų
Ir taip bus tol, kol gyvas žmogus su savo silpnybėmis. Is to galima susikrauti milijardus, o pinigai, kaip žinote, valdo viską.
), tai matyt tas netgi kažkokią evoliucinę prasmę turi.
Post in English - fight censorship!
Comment
-
Ir kaip istorija parodė, žmonės tikrai nustos gerti.Parašė Aleksio Rodyti pranešimąOK, išrinkite mane Lietuvos prezidentu, ir aš uždrausiu alkoholį.
Iš JAV prohibicijos naudos buvo tik tiek, kad long island iced tea išrado.
- 3 patinka
Comment
-
Kažkas 1933 liaudžiai alaus ir dešrelių žadėjo... O gavosi kaip visada.Parašė Aleksio Rodyti pranešimąOK, išrinkite mane Lietuvos prezidentu, ir aš uždrausiu alkoholį, tabaką ir kitus svaigalus.
Comment
-
Nes Amerikos valdžia tik rodė kovą, bet realiai nekovojo. Bausti reikėjo ne butlegerius, o vartotojus.Parašė index Rodyti pranešimąIr kaip istorija parodė, žmonės tikrai nustos gerti.
Iš JAV prohibicijos naudos buvo tik tiek, kad long island iced tea išrado.
Comment
-
Grįžtant prie iškelto klausimo ankščiau, kuri šalis kažką draudimais uždraudė ?Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNes Amerikos valdžia tik rodė kovą, bet realiai nekovojo. Bausti reikėjo ne butlegerius, o vartotojus.
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
O kokainą ar hašišą, kad būtų lygu lygu?Parašė liutass Rodyti pranešimą
gal atvirksciai? Jei alko pilnai legalu, tai marihuana ir reikia legalizuoti. Kad butu lygu lygu
Kodėl būtent turi būti legalūs alko, cigaretės ir marihuana, o ne alko, cigaretės, marihuana, kokainas ar hašišas?
Arba ne alko ir cigaretės?
Kodėl ne 2 ar 4, o būtinai 3?
Comment
-
Hašišas yra tas pats THC, kaip marichuana, tik labiau koncentruota forma.Parašė Gator Rodyti pranešimą
O kokainą ar hašišą, kad būtų lygu lygu?
Kodėl būtent turi būti legalūs alko, cigaretės ir marihuana, o ne alko, cigaretės, marihuana, kokainas ar hašišas?
Arba ne alko ir cigaretės?
Kodėl ne 2 ar 4, o būtinai 3?
- 2 patinka
Comment
-
Vien popieriniu draudimu nepasieksi nieko, o draudimas+žiaurus baudimas tikrai pasiekia savo tikslą.Parašė DSaulius Rodyti pranešimąGrįžtant prie iškelto klausimo ankščiau, kuri šalis kažką draudimais uždraudė ?
Comment
-
Kad net Saudo Arabijoje puikiai įmanoma alkoholio gauti.Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVien popieriniu draudimu nepasieksi nieko, o draudimas+žiaurus baudimas tikrai pasiekia savo tikslą.
- 1 patinka
Comment
-
Nejaugi ? Ar nors vieną pavyzdį jums rasti pavyks?Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVien popieriniu draudimu nepasieksi nieko, o draudimas+žiaurus baudimas tikrai pasiekia savo tikslą.
Ne draudimais o švietimu reikia kovoti su alkoholizmu ir narkomanija. Nebent žinoma galvas visiems kapoti siūlot, bet ir tai draudimas su tokiom bausmėm bus apeitas ir kas norės svaiginsis.- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
- 2 patinka
Comment
-
LIAUDIE, KLAUSYKITE DIDŽIOJO ANTIKOMUNISTOParašė Aleksio Rodyti pranešimąVien popieriniu draudimu nepasieksi nieko, o draudimas+žiaurus baudimas tikrai pasiekia savo tikslą.

- 3 patinka
Comment
-
O taip JAV ir Meksikos karas prieš narkotikus labai sėkmingas.Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVien popieriniu draudimu nepasieksi nieko, o draudimas+žiaurus baudimas tikrai pasiekia savo tikslą.
- 3 patinka
Comment
Comment