Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Vilniuje jau nebėra vietų prabangioms parduotuvėms – dairomasi į kitus miestus

    Prekybininkai teigia, kad sostinėje įsikūrę prekybos centrai sensta ir nebeatitinka įnoringesnių pirkėjų poreikių, todėl plėtros planus jie kreipia į Kauną ar kitus miestus. 2017-ieji pokyčių Vilniuje irgi nežada – naujų prekybos centrų atidaryti neplanuojama, o esami projektai vyksta vangiai.
    Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

    Comment


      Galėjo bent parašyti kokių tų poreikių neatitinka, nes man tai neįsivaizduojama ko tn gali neatitikt - mašiną kur pastatyt yra, tualetas yra, užkąst kur yra, ko ten dar gali reikėt atvykus apsipirkt į kokią aprangos parduotuvę?

      Comment


        Parašė Gator Rodyti pranešimą
        ko ten dar gali reikėt atvykus apsipirkt į kokią aprangos parduotuvę?
        Eskorto

        Comment


          „Rimi Lietuvos“ apyvarta pernai augo 9 proc. iki 313 mln. eurų

          Kažkas spėliojo, kad RIMI "labiausiai nukentėjo" nuo LIDL atėjimo.

          Comment


            Parašė Sula Rodyti pranešimą
            „Rimi Lietuvos“ apyvarta pernai augo 9 proc. iki 313 mln. eurų

            Kažkas spėliojo, kad RIMI "labiausiai nukentėjo" nuo LIDL atėjimo.
            Rimi turi mažą rinkos dalį, bet tie kas ten apsipirkinėja labai kainų neskaičiuoja. Spėju labiausiai nukentėjo Iki, ypač tuose mažuose miestuose, kuriuose turi parduotuves ir atsidarė Lidlas.
            Paskutinis taisė Lettered; 2017.02.09, 09:21.
            Flickr

            Comment


              Pastebėjau, kad šią savaitę kažkaip labai aktyviai maxima šaudo akcijomis - labai daug 1 perki + 1 nemokamai, šiaip nemažai kitų akcijų, akcentuojami lietuviški produktai visur. Jaučiasi konkurencija su LIDL

              Comment


                Kažkas spėliojo, kad RIMI "labiausiai nukentėjo" nuo LIDL atėjimo.
                Apyvarta Lietuvoje augo (kainos irgi augo), bet dėl pelno Lietuvoje neaišku - pateiktas bendras Baltijos šalių pelnas. Jei plečiant prekybinį plotą apyvarta neaugtų, būtų išvis prastai.

                Comment


                  Neseniai Lidl skelbė, kad turi daug prekių, kurios nekainuoja nė euro. Maxima revanšuojasi

                  Ką mūsų parduotuvėse galima nusipirkti už vieną eurą ir mažiau?

                  Pastaruoju metu vyksta diskusijos, ką Lietuvoje galima įsigyti už 1 eurą? „Maxima“ parduotuvėse prekių už tokią sumą ar net mažiau priskaičiuojama 9,3 tūkstančio, beveik pusė jų – maisto prekės. Rinktis galima nuo aukščiausios rūšies mėsos gaminių ar sveikuoliškos duonos iki gėlių ar kitų augalų sėklų.

                  Comment


                    "Maxima grupės“ apyvarta Lietuvoje mažėjo
                    „2016 metais Baltijos šalyse sparčiai augo prekybos vietų ir prekybos ploto skaičius, ypač šis augimas buvo pastebimas Lietuvos rinkoje. Tuo tarpu demografinės tendencijos Baltijos šalyse rodo neigiamą perspektyvą, nes gyventojų skaičius ir toliau mažėja. Visa tai turi tiesioginės įtakos „Maxima grupės“ verslo rezultatams“, – pranešime sakė bendrovės vadovas Robertas Čipkus.
                    Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/verslas/naujiena...ejo-663-755338

                    Aha, demografija .

                    Comment


                      Skaitant komentarus po straipsniu apie pirkimą Lenkijoje susidaro vaizdas kad 1/3 lietuvių reguliariai apsipirkinėja Lenkijoje. Mano aplinkoje nėra nei vieno. Arba nežinau.

                      Iš to kiek jums yra tekę susidurti, kaip paplites yra apsipirkimas Lenkijoje?

                      Comment


                        Taigi aktyviausi komentaruose visada anti Lietuviai. Netgi ir neapsiperkantys rašys kaip ten apsipirkti gerai vien tam, kad įkąst.

                        Comment


                          Parašė Gator Rodyti pranešimą
                          Taigi aktyviausi komentaruose visada anti Lietuviai. Netgi ir neapsiperkantys rašys kaip ten apsipirkti gerai vien tam, kad įkąst.
                          Geriausiai įvertinti komentarai po straipsniu varo į vienus vartus:
                          1. Nuvaziuokit i Lenkija ,ir pamatysit patys,Atostogauti,maisto , statybiniu ,pramoniniu ir rubu apsipirkti 30-40proc. pigiau.
                          2. 16 vasario važiuosiu vėl į Lenkiją. Paskutinį kartą prieš Kalėdas buvau. Perku už 250 euru: maistas, buitinė chemija, vaistai. Tai vat jau viską suvalgėm, o chemijos dar turiu. Šeima 4 žmonės. Nuvažiuot gaunasi pigiai, nes pilu Baltarusišką dyzelį. Taip ir išgyvenam, beje mano alga tikrai žymiai didesnė už minimumą, bet vistiek tam, kad padengti visas išlaidas ir dorai gyventi tenka važinėti į Lenkiją pirkti pačių būtiniausių prekių, o dyzelį vežti iš Baltarusijos.
                          3. Uz 200 eu iskaiciuojant ir kura tesco parduotuvei apsipirkom produktu porai menesiu. Cia lieka nusipirkti tik duonos ir grietines. Metai ilgiau i suvalkus vazinejam ir susitaupem pinigu atostogoms. Anksciau nuo algos iki algos tempdavom laika ir ieskai ko pigiau . Visi turi savo nuomone ir renkasi kur apsipirkti ir ka pasirinkti.
                          4. Mano šeima iš trijų asmenų, pajamos 2000 eu/mėn. Įsipareigojimų bankams neturiu. Gyvenu arti Lenkijos, o važiuoju todėl, kad ten tikrai kokybiškos prekės (avalynė, rūbai), perku normalių ženklų parduotuvėse ir kainos ten kur kas mažesnės ir pasirinkimas kitoks. Jei nauja kolekcija, tai nauja, jei išpardavimas, tai be jokių maklių su etiketėmis. Atsakysiu paprastai, pats sau esu ne priešas, todėl ten ir važiuoju. Aišku, gyvenčiau kitame gale Lietuvos, abejoju ar važiuočiau 300 km., laiko būtų gaila
                          5. apsiperku lenkijoje jau kokie 3 metai,viskas pigiau o ir kokybe geresne na i mesa vandens tikrai neprivaryta.ir perkam tik brangius produktus antiena,zuvi,sprandine, dzv,vaisius visi produktai superines kokybes ir beveik tris kartus pigiau,
                          6. Galas Lietuvos ekonomikai, visi vaziuoja i Lenkija apsipirkti! Buvau sestadieni Bialystoke, dabar uzkrauti visi saldytuvai ir sutaupiau nemazai seimai is sesiu asmenu! Dejau as ant tu Maximu ir kitu parazitu!
                            ...

                          Comment


                            Buvo visuotinis konsensusas, kad Lietuvai reikia brangios valiutos (pradžioje lito pririšto prie euro, paskui paties euro). Turint brangią valiutą importas pasidaro pigus. Tai ko čia dabar piktintis?

                            Turėtų Lietuva pigią valiutą, delfis žviegtų, kad Lietuvoj aifonai brangūs ir reikia į Lenkiją važiuoti jų pirkt. Vėl būtų negerai ...
                            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                            Comment


                              Parašė Kaunietis+ Rodyti pranešimą
                              Geriausiai įvertinti komentarai po straipsniu varo į vienus vartus:
                              1. apsiperku lenkijoje jau kokie 3 metai,viskas pigiau o ir kokybe geresne na i mesa vandens tikrai neprivaryta.ir perkam tik brangius produktus antiena,zuvi,sprandine, dzv,vaisius visi produktai superines kokybes ir beveik tris kartus pigiau,
                              2. Galas Lietuvos ekonomikai, visi vaziuoja i Lenkija apsipirkti! Buvau sestadieni Bialystoke, dabar uzkrauti visi saldytuvai ir sutaupiau nemazai seimai is sesiu asmenu! Dejau as ant tu Maximu ir kitu parazitu!
                                ...
                              Vieną gyvenime esu sutikęs, kuris teigė, kad kartą buvo ir pirko premium segmento prekes. Jeigu gyvenčiau netoli, nuvažiuočiau ir aš, jeigu tikrai ten ant tiek pigau, nes savo sugaištą laiką vertinu ne pigiai. Perku tas pačias lenkiškas prekes mūsų prekybos centruose. Lenkai pagal franšizę gamina daugelį žinomų brandų.
                              Paskutinis taisė andyour; 2017.02.15, 16:48.

                              Comment





                                Bentlis tai dar bent Biedronkoj, o jau Jaguaras tiesiog turguj.

                                Comment


                                  klaipėdoje vakar POMIDORAI Maxmoj 2,30eur Lidl 3,10eur. ir pas Lidl žemesnes kainos ane?

                                  Comment


                                    Negalima aklai pasitikėti net akcijinėmis kainomis. Reikia visada žinoti kilogramų ar vienetų kainas, t.y. kokia rinkos kaina.

                                    Comment


                                      Parašė rroomask Rodyti pranešimą
                                      klaipėdoje vakar POMIDORAI Maxmoj 2,30eur Lidl 3,10eur. ir pas Lidl žemesnes kainos ane?
                                      Tokių dalykų kaip pomidorų kainos svyruoja, vieną dieną gali būti vienur pigiau, kitą kitur. Arba sakykim vienur parduoda iš senesnės brangesnės partijos, o kiti jau pradėję prekiauti naujesne pigesne didmenine partija.
                                      Taip, kad reiktų lyginti kainas 365 dienas per metus, o ne vieną kažkurią dieną.

                                      Comment


                                        „Maximos“ pažadai: 1000 prekių siūlys pigiausiai

                                        „Maxima LT“ 1000-io perkamiausių prekių kainas tikrins konkurentų parduotuvėse ir sieks, kad jų kaina „Maximos“ parduotuvėse būtų mažiausia. „Mažos kainos garantija“ pavadinta kampanija sieks lenkti „Iki“, „Norfa“, „Lidl“ ir „Rimi“ siūlomus įkainius, spaudos konferencijoje paskelbė bendrovė.
                                        „Dabar, ieškodami mažų savo pamėgtų produktų kainų, klientai turi aplankyti net kelias parduotuves, nes vieni produktai pigesni vienoje, antri – kitoje, treti – trečioje parduotuvėje. Pradėdami rinkodaros kampaniją „Mažos kainos garantija“ norime savo klientams palengvinti apsipirkimą“, – pranešime teigia nuo sausio pareigas einanti nauja „Maxima LT“ generalinė direktorė Kristina Meidė.
                                        Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

                                        Comment


                                          Lidlas savo plėtros nestabdo, o šitie jau akivaizdžioj agonijoj
                                          You might surprise yourself.

                                          Miestai.net FB

                                          Comment

                                          Working...
                                          X