Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Rado IKEA sandėlyje Pareigūnai apie problemą sužinojo, kai IKEA sandėlyje buvo rasta amunicija, ir tuomet kažkas paskambino į kariuomenę paklausti, „kada jie surinks savo minas“. Praėjusiais metais buvo pradėtas tyrimas, kuris šiuo metu tęsiamas, penktadienį pranešė prokuratūra. A.Kępczynskis iš karto neatsakė į žurnalistų prašymą pakomentuoti situaciją.
„Norėtume jus informuoti, kad 2025 m. sausio 9 d. gynybos ministro sprendimu iš pareigų buvo atleistas Paramos inspekcijos vadovas generolas majoras Arturas Kępczynskis“, – Lenkijos gynybos ministerija paskelbė pranešimą socialiniame tinkle „X“.
Pasak pranešimų, kariams nepavyko iškrauti dalies traukinio, kuriame iš viso buvo daugiau kaip 1 000 tonų sprogmenų, o prieštankinės minos prieš dingimą toliau važinėjo po šalį, skelbia leidinys „Politico“.
p.s. įdomu nuvežė DPD ar Venipak?Paskutinis taisė Arunasx; 2025.01.11, 13:11.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
https://www.instagram.com/p/C1r5SD0M_vm/
Komentuoti:
-
Iš serijos "man įvedė internetą" :-)
Radau kad prieš kelis metus buvo užėjęs šyšas rusams imituoti Kinijos interneto trolius, kurie galimai iš tiesų bandė įtakoti nuomones rusijoje (tik gal ne taip juokingai rašydami).
Labiausiai pasireiškė komentaruose po Xi naujametiniu sveikinimu youtubėje.
Kas nesupranta kvadratinių raidžių, daugumos komantarų motyvas: "Sveikinti. Aš paprastas darbininkas Ivanas, dirbti šachta Leningrado sritis provincija. Aš ir mano šeima garbinti didelis lyderis Xi ir jo išmintinga politika. Didelis lyderis su plaukais - auganti ekonomika, klestėjimas, didelė lėkštė ryžių. Mažas plikas pleiskanotas lyderis - krentanti ekonomika, maža lėkštė ryžių. Aš norėčiau kad Kinija priimtu mus po savo sparnu. Šlovė Kinijai! Smūgis!"
Kadangi esmė komentaruose, video nededu, Linkas: https://www.youtube.com/watch?v=lJDG5oPQp4M
Man juokingiausia kad kiti rusai nesupranta kad čia rusų flašmobas, ir priima kaip tikrų kinų trolių rašymą.
Komentuoti:
-
Komentuoti: