Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Radio Ga Ga.
Pusiau parodija, bet... na, aš nedėčiau į vaizdo klipą kapinių vaizdų — nesvarbu, dėl kokios priežasties Farrokh Bulsara mirė, vis dėlto ne visi džiaugiasi šio žmogaus netektimi. Tačiau atkreipkite dėmesį į petnešas 1:02-1:25
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąRadio Ga Ga.
Pusiau parodija, bet... na, aš nedėčiau į vaizdo klipą kapinių vaizdų — nesvarbu, dėl kokios priežasties Farrokh Bulsara mirė, vis dėlto ne visi džiaugiasi šio žmogaus netektimi. Tačiau atkreipkite dėmesį į petnešas 1:02-1:25
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąFarrokh Bulsara = Freddie MercuryI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąFredį kremavo, o kur urna su pelenais ilsisi žino tik jo ilgametė draugė Merry Ostin. Tokia buvo jo valia.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąDieve mano... kai perskaičiau šitą postą, pagalvojau, kad kremavo mūsų forumo narį Fredį______________
The Division Bell
Comment
-
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąvis dėlto ne visi džiaugiasi šio žmogaus netektimi.
[
Comment
-
Ar nežinote skandalo Senį šaltį areštavo. Pasirodo šis artistas -paprasčiausias aferistas.Sužinojom karčią tiesą, elnius pridavė į mėsa.Sako "Maximoj"naujiena yr saltiena su elniena.Rogutes kaip kokį chlama pridavė jis į metalą, o Snieguole tą fainutę verčia dirbti prostitute.Taip, kad Senio nebebus,patys sveikinkit draugus. Su artejančiais Naujaisiais!;-)
Comment
-
Tyčia neversiu!!!!!
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment