Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Šiaip linksma

Collapse

X
- 

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKas mokosi devintukais-dešimtukais, tas keliaus į rojų, o kas vienetukais-ketvertukais, tas keliaus į pragarą. Petriukas kelia ranką. Mokytoja: ko nori Petriuk? Petriukas: ar gyvam įmanoma baigti mokyklą?

Comment
 - 

Petriukas tiesiogiai suprato mokytojos žodžius, todėl ir paklausė ar jo neužmušParašė Čikupakas Rodyti pranešimą

Jei tai neaišku buvo.
Comment
 - 

Šį juoką nesupratau, nes nežinojau, kas tas Sangokas... Teko googlinti, tada ale supratau bajerį, bet jau kai pagooglinai jis patapo nejuokingasParašė Mjso Rodyti pranešimą

You've got one life! Live it!
Comment
 - 

Songoko nežiūrėjai?? Super sajano??Parašė fredis Rodyti pranešimąŠį juoką nesupratau, nes nežinojau, kas tas Sangokas... Teko googlinti, tada ale supratau bajerį, bet jau kai pagooglinai jis patapo nejuokingas

Comment
 - 

Būten taip ir pasijutau, nes nežinau, kas tuos Dragon Balzzzus žiūrėdavo, jei ką man 28 ar tokių metų gimimo kas nors juos žiūrėdavo
 ? Va kokį aš "baisiausią" žiūrėjau multiką, kurio dbr tikrai nežiūrėčiau - Candy, Candy 
 Ir vis nesuprantu, kodėl daugelis jį žiūrėdavo 

You've got one life! Live it!
Comment
 - 

Dar ir dabar tas Candy, Candy mėtosi linkomanijojParašė fredis Rodyti pranešimąVa kokį aš "baisiausią" žiūrėjau multiką, kurio dbr tikrai nežiūrėčiau - Candy, Candy

Comment
 - 

Mane apibūdinai visiškai tiksliaiParašė fredis Rodyti pranešimąBūten taip ir pasijutau, nes nežinau, kas tuos Dragon Balzzzus žiūrėdavo, jei ką man 28 ar tokių metų gimimo kas nors juos žiūrėdavo
 ? Va kokį aš "baisiausią" žiūrėjau multiką, kurio dbr tikrai nežiūrėčiau - Candy, Candy 
 Dar galiu papildyti, kad Speed Racer'į irgi žiūrėdavom. Maždaug tais pačiais laikais kaip ir Candy Candy rodydavo 

Comment
 - 

Ką daryti, jei esi priverstas rinktis: "Aš arba alus"

Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment

Comment