Parašė ievutu
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo fotoaparatas
Collapse
X
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąPagaliau Užsitarnavau tai ko man jau REIKĖJO...
Taigi jau ketvirta diena iš rankų nepaleidžiu Nikon D60 Nors tai nieko įpatingo jums, bet man
Sveikinu isgijus kai sitaip dirbi, lauksim tavo darbu
teko ir man ji siek tiek rankose patureti, ispudi sudare nebloga....
Comment
-
Ačiū ačiū Galiu pasakyti, kad įsupdžiai tikrai geri, nuotraukos pakankamai geros, savaime aišku objektyvas kitinis, tad daug norėti nereikia...
Ir supratau ką reiškia lengvas toks fotikas, praeitą savaitę teko gerą pusiaudienį tampytis su Nikonu D70 tai maniau, kad kaklas nuluš, o dar kai vertikaliai reikėjo fotkinti, vaizdelis buvo liūdnas ...
O man, kaip panelei, lengvesnis geriau
P.s. Kokį vargą turėjau kol objektyvą uždėjau, net vienam forumiečiui teko rašytixXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Pagaliu įsigijau normalų fotoaparatą- EOS 450d, šiaip kol kas viskas atrodo neblogai, dirba greitai, meniu gan paprastas, ryškus ekranas, tik kitinis objektyvas gana silpnokas ir fotografuojant naktį vaizdas išsilieja šiek tiek, reikia pastatyti ant ko nors fotografuojant. Gal kas žinot, ar čia taip turi būti ar dar aš nemoku fotografuoti su aparatu?
Comment
-
Tai savaime aišku, kad išsilies vaizdas, jei jis minimum rankose yra. Naktį tik su trikojais reikia fotkinti... Ir tai jei jis aliuminis kiek gali virpėti Ir sveikinu, beje kas paskatino įsilieti į Canon gretas?
Ačiū x21xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąTai savaime aišku, kad išsilies vaizdas, jejis minimum rankose yra. Naktį tik su trikojais reikia fotkinti... Ir tai jei jis aliuminis kiek gali virpėti Ir sveikinu, beje kas paskatino įsilieti į Canon gretas?
Ačiū x21
Žodžiu ko dar norėti neprofesionalui?
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąTai savaime aišku, kad išsilies vaizdas, jei jis minimum rankose yra. Naktį tik su trikojais reikia fotkinti... Ir tai jei jis aliuminis kiek gali virpėti
O aliuminis... Gal anglies pluoštas ir geriau, bet ir kaina ten kita. Pas mane kiek durna galva neša - aliumininis (Manfrotto 190XPROB ). Ale priekaištų dėl stabilumo jam neturiu.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
zmones uzsidirba, tai ko gi sau neleisti tokio kuklaus malonumo...Žmonės sako -nuprotėjęs, daktarai nenustatė
Medžio dekoracijos ir suvenyrai - http://www.woodatelier.com
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąsori uz OT, bet ar dabar tokia MADA isigyti veidrodini fotika ar kaip cia? kazkaip man nekilo minciu pries tris metus pirkti iskarto veidrodi, nes tam reikia subresti...
Be to, nors didelė dalis "naujai iškeptų" DSLR turėtojų toliau "šaudo" įsijungę auto, manau, kad nusipirkę DSLR nemažai žmonių bando tobulėti ir tuo rimčiau domisi, o tai visada gerai
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąNaktį tik su trikojais reikia fotkinti...
Comment
Comment