Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

KP. Šiaurės Korėja / DPRK

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• ArtEGO
    replied
    Joooo...

Komentuoti:

• Egiuxz
    replied

Komentuoti:

• DeSadas
    replied
    Parašė John
    Aš nesuprantu... negi jiems patiems nejuokinga žiūrint ir skaitant tokius pareiškimus? Nagi negali visi visada laikyti tokių rimtų veidų. Kas nors turi pratrūkti. Ypač ta vieta video, kur jaunas kareivis grąsina P.Korėjai tos čiūčėlos fone. Čia jau primena Radijo Šou su lėlėmis.
    Man tai tu merginu burys patinka, kur "hand on hand combat skills" rodo .

Komentuoti:

• Smauglys
    replied
    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
    O kas gali garantuoti, kad tie filmukai nėra nufilmuoti P. Korėjoje???
    Kaip ir daugelis pranešimų Vakarų spaudoje nėra sukurpti CŽV ar kitų JAV bei pačios P. Korėjos spec. tarnybų?
    O kas gali garantuoti, kad mes dabar sėdim ne Matricoje?

Komentuoti:

• Al1
    replied
    O kas gali garantuoti, kad tie filmukai nėra nufilmuoti P. Korėjoje???
    Kaip ir daugelis pranešimų Vakarų spaudoje nėra sukurpti CŽV ar kitų JAV bei pačios P. Korėjos spec. tarnybų?

Komentuoti:

• enigma
    replied
    Tarp karių gražių moterų besama....

Komentuoti:

• Aleksas666
    replied
    Parašė John
    Aš nesuprantu... negi jiems patiems nejuokinga žiūrint ir skaitant tokius pareiškimus? Nagi negali visi visada laikyti tokių rimtų veidų. Kas nors turi pratrūkti. Ypač ta vieta video, kur jaunas kareivis grąsina P.Korėjai tos čiūčėlos fone. Čia jau primena Radijo Šou su lėlėmis.
    Tai yra paprastas tos pačios nesąmonės kalimas į galvą iš dienos į dieną jau 60 metų. Sovietų sąjungoje irgi buvo durnelių, kurie tikėjo, kad viskas kas Amerika, tas blogis, o Š.Korėja tai dvigubo intensyvumo durninimo aparatas.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė John
    Atrodo rimtai jie nusiteikę šį kartą:

Šiaurės Korėjos kariuomenė pirmadienį pagrasino, kad greitai imsis „specialių veiksmų“ ir Pietų Korėjos sostinės Seulo dalis pavers pelenais
    http://www.lrytas.lt/-13351752371333...m_campaign=rss

Šiaurės Korėjos maršalas: galime JAV sunaikinti vienu smūgiu
    http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...#ixzz1tZBMhOdu

Komentuoti:

• enigma
    replied
    Skamba viliojančiai

Komentuoti:

• index
    replied
    Parašė enigma Rodyti pranešimą
    O ką dar ten gero parduoda?
    Muzika, filmukai, įdomiausias tai kažkokios "Draugystės organizacijos" pakvietimas už 400 eur, kurio, kaip supratau, reikia norint ten nuvažiuoti.

Komentuoti:

• enigma
    replied
    O ką dar ten gero parduoda?

Komentuoti:

• WILD_WEST
    replied
    Parašė enigma Rodyti pranešimą
    Kad puslapio neatidaro...
    Tik laikinai matyt, viskai buvo gerai vakar. Tuos filmus, kuriuos jie parduoda po 25 eurus galima susirasti youtube ir pažiūrėt su angliškais subtitrais. ( jei iškentėsit iki galo )

Komentuoti:

• enigma
    replied
    Kad puslapio neatidaro...

Komentuoti:

• dts
    replied
    http://www.korea-dpr.com/shop/ gal kas nori apsipirkti? Jie ir į Lietuvą siunčia

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė VNS Rodyti pranešimą
    Sunku pasakyt kaip yra, bet mane stebina sios valstybes makroekonominiai rodikliai.
    Paviesink cia juos, idomu.

Komentuoti:

• LC.
    replied
    Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
    O ko čia stebėtis, juk Korėjos liaudies demokratinė respublika yra pimaujanti valstybė pasaulyje, pagaminanti daugiausia ir geriausios kokybės prekių ir savo turtingiems bei laimingiems piliečiams užtikrinanti sotų ir saugų šviesų rytojų
    Maža čia juoko.

Komentuoti:

• Valiukas
    replied
    Sunku pasakyt kaip yra, bet mane stebina sios valstybes makroekonominiai rodikliai.
    O ko čia stebėtis, juk Korėjos liaudies demokratinė respublika yra pimaujanti valstybė pasaulyje, pagaminanti daugiausia ir geriausios kokybės prekių ir savo turtingiems bei laimingiems piliečiams užtikrinanti sotų ir saugų šviesų rytojų

Komentuoti:

• Kosovo
    replied
    O ko čia stebėtis? Kaip kažkada esu pasakęs, dabar pasikartosiu: Jeigu matai užrašą "Made in Korea", tai dar nebūtinai reiškia kad daiktas pagamintas P. Korėjoje

Komentuoti:

• VNS
    replied

Komentuoti:

• Muzungus
    replied
    O kaip yra iš tiesų tuomet? Gal gali apšviest?

Komentuoti:

Working...
X