Aš nesuprantu... negi jiems patiems nejuokinga žiūrint ir skaitant tokius pareiškimus? Nagi negali visi visada laikyti tokių rimtų veidų. Kas nors turi pratrūkti. Ypač ta vieta video, kur jaunas kareivis grąsina P.Korėjai tos čiūčėlos fone. Čia jau primena Radijo Šou su lėlėmis.
Man tai tu merginu burys patinka, kur "hand on hand combat skills" rodo .
O kas gali garantuoti, kad tie filmukai nėra nufilmuoti P. Korėjoje???
Kaip ir daugelis pranešimų Vakarų spaudoje nėra sukurpti CŽV ar kitų JAV bei pačios P. Korėjos spec. tarnybų?
O kas gali garantuoti, kad mes dabar sėdim ne Matricoje?
O kas gali garantuoti, kad tie filmukai nėra nufilmuoti P. Korėjoje???
Kaip ir daugelis pranešimų Vakarų spaudoje nėra sukurpti CŽV ar kitų JAV bei pačios P. Korėjos spec. tarnybų?
Aš nesuprantu... negi jiems patiems nejuokinga žiūrint ir skaitant tokius pareiškimus? Nagi negali visi visada laikyti tokių rimtų veidų. Kas nors turi pratrūkti. Ypač ta vieta video, kur jaunas kareivis grąsina P.Korėjai tos čiūčėlos fone. Čia jau primena Radijo Šou su lėlėmis.
Tai yra paprastas tos pačios nesąmonės kalimas į galvą iš dienos į dieną jau 60 metų. Sovietų sąjungoje irgi buvo durnelių, kurie tikėjo, kad viskas kas Amerika, tas blogis, o Š.Korėja tai dvigubo intensyvumo durninimo aparatas.
Tik laikinai matyt, viskai buvo gerai vakar. Tuos filmus, kuriuos jie parduoda po 25 eurus galima susirasti youtube ir pažiūrėt su angliškais subtitrais. ( jei iškentėsit iki galo )
O ko čia stebėtis, juk Korėjos liaudies demokratinė respublika yra pimaujanti valstybė pasaulyje, pagaminanti daugiausia ir geriausios kokybės prekių ir savo turtingiems bei laimingiems piliečiams užtikrinanti sotų ir saugų šviesų rytojų
Sunku pasakyt kaip yra, bet mane stebina sios valstybes makroekonominiai rodikliai.
O ko čia stebėtis, juk Korėjos liaudies demokratinė respublika yra pimaujanti valstybė pasaulyje, pagaminanti daugiausia ir geriausios kokybės prekių ir savo turtingiems bei laimingiems piliečiams užtikrinanti sotų ir saugų šviesų rytojų
Sunku pasakyt kaip yra, bet mane stebina sios valstybes makroekonominiai rodikliai.
O ko čia stebėtis? Kaip kažkada esu pasakęs, dabar pasikartosiu: Jeigu matai užrašą "Made in Korea", tai dar nebūtinai reiškia kad daiktas pagamintas P. Korėjoje
Komentuoti: