Stato tikrą monstrą, smarkiai užgošiantį Trejybės priemiestį; be to, visiškai banalaus NVS'iško stiliaus. Lyg negana, kad šalimais jau seniai stovi komiblokas-soliteris, smarkiai bjaurojantis Minsko centro panoramą.
Kalbant apie apšvietimą, tai naktinis Minskas man paliko neišdildomą įspūdį; padirbėta kūrybiškai, profesionaliai ir apgalvotai.
Nu jo... Įspūdinga ir kartu žiauru... O dėl apšvietimo - galima paminėti, kad Minskas - kaip teko girdėti, ryškiausiai apšviestas miestas Europoje Bet tai juk propagandos dalis, tam metamos milžiniškos lėšos nepaisant prastos finansinės padėties...
Prieš savaitę svečiavausi Minske.Dvejopi įspūdžiai. Žavi tvarka ir švara viskas. Kai kuri jų naujoji architektūra man primena tolimus rytus, bet ne Europą. Po kelių dienų įkelsiu savo nuotraukos.
Aleksas666 teisingai pasakė - primena Maskvą.
naktimis nesibastėm po naktinį Minską, bet sutikti baltarusai pasakojo,kad važiuoja linksmintis į Vilnių (neva pas juos prastas naktinis gyvenimas), o kai kurie vietiniai "gidai" teigė, kad
po vidurnakčio išjungiamos Minske šviesos
. Kadangi to pats nemačiau, būtų įdomu sužinoti, ar jie juokavo, ar kalbėjo rimtai.
Rusija tiekdavo nemažai elektros, o dabar įvedus apribojimus, manyčiau logišką būtų pataupyti energiją. Na bet čia ir ne Šiaurės Korėja, kuri užsidariųsi nuo viso griešno pasaulio . Jiems turizmas duoda vieną kitą skatiką dėl kurio neapsimoka tamsinti miestą.
Prieš savaitę svečiavausi Minske.Dvejopi įspūdžiai. Žavi tvarka ir švara viskas. Kai kuri jų naujoji architektūra man primena tolimus rytus, bet ne Europą. Po kelių dienų įkelsiu savo nuotraukos.
Aleksas666 teisingai pasakė - primena Maskvą.
naktimis nesibastėm po naktinį Minską, bet sutikti baltarusai pasakojo,kad važiuoja linksmintis į Vilnių (neva pas juos prastas naktinis gyvenimas), o kai kurie vietiniai "gidai" teigė, kad po vidurnakčio išjungiamos Minske šviesos. Kadangi to pats nemačiau, būtų įdomu sužinoti, ar jie juokavo, ar kalbėjo rimtai.
Nors dėl krizės statybos kiek ir stabtelėjo Minske, tačiau vienas iš pradėtų dangoraižių (130m, 33a., kaip mūsų Europos bokštas Vilniuje), intensyviai statomas toliau.
Komentuoti: