Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Prekybos ir pramogų centras „OZAS“

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• music
    replied

Komentuoti:

• LBP
    replied
    Kartais per daug skubam ir pervertinam apsipirkimo procesą. Arba nuvertinam, žiūrint iš kokių pozicijų vertinsi.

Komentuoti:

• WooHoo
    replied
    Parašė music Rodyti pranešimą
    Tavo reklama mane įtikino. Iš tiesų pati geriausia pasaulyje parduotuvė! Nuo šiol tik joje pirksiu, ar galima gauti lojalaus Prizmos pirkėjo kortelę iki gyvos galvos? Ne? Na tiek to, vistiek eilinis tripermarketas ir tiek.
    Beje, aš už mažas parduotuvėles.
    Tavo sarkazmas irgi mane itikino
    man irgi mielesnes mazos parduotues, bet didiesiems apsipirkimams, per didelis malonumas vazineti per 10 skirtingu parduotuveliu..

Komentuoti:

• music
    replied
    Parašė WooHoo Rodyti pranešimą
    nu va, o as jauciu.. dideli platus praejimai, jokiu akciju atrakciju, net kainos visos vienodos spalvos, kainos normalios (ir be akciju) kaip ir visur, spalvos cia skonio reikalas - man patinka - nevargina akiu. Visas tvarkingai ir aiskiai isdeliota, del spalvu tai cia skonio reikalas.

O kai po prismos nueini i bet koki kita prekybcentri, tai pasijauti baisiau nei turguj, viskas mirga marga, praeiti neimanoma, prideliota sh visokio ant tako, kai kur net dezemis, akcijos atrakcijos ant kiekvieno kampo (daugiau nei puse apgavystes - kaina tokia pati kaip ir buvo), apie pravaziavima su vezimeliu isviso nekalbu, ten daug kur pats nepraeini.. Eiles dideles..

Zodziu tulam lietuviui prisma nepatinka, man ten bent nevargina apsipirkinejimas. Ir dabar visada kai apsipirkinesiu visai savaitei - vaziuosiu i prisma.
    Tavo reklama mane įtikino. Iš tiesų pati geriausia pasaulyje parduotuvė! Nuo šiol tik joje pirksiu, ar galima gauti lojalaus Prizmos pirkėjo kortelę iki gyvos galvos? Ne? Na tiek to, vistiek eilinis tripermarketas ir tiek.
    Beje, aš už mažas parduotuvėles.

Komentuoti:

• RamasN
    replied
    Pridedu Ozo vaizdą iš viršaus:

Daugiau vaizdų: http://picasaweb.google.com/ramasn/2...rydisVilniuje#

Komentuoti:

• WooHoo
    replied
    ir dar
    http://www.delfi.lt/news/economy/bus....d?id=24034914

Komentuoti:

• Mjso
    replied
    Mano akim Prisma = ASDA

Komentuoti:

• WooHoo
    replied
    Parašė music Rodyti pranešimą
    Aš nejaučiu. Papasakok man apie skirtumą, kurį jauti tu
    nu va, o as jauciu.. dideli platus praejimai, jokiu akciju atrakciju, net kainos visos vienodos spalvos, kainos normalios (ir be akciju) kaip ir visur, spalvos cia skonio reikalas - man patinka - nevargina akiu. Visas tvarkingai ir aiskiai isdeliota, del spalvu tai cia skonio reikalas.

O kai po prismos nueini i bet koki kita prekybcentri, tai pasijauti baisiau nei turguj, viskas mirga marga, praeiti neimanoma, prideliota sh visokio ant tako, kai kur net dezemis, akcijos atrakcijos ant kiekvieno kampo (daugiau nei puse apgavystes - kaina tokia pati kaip ir buvo), apie pravaziavima su vezimeliu isviso nekalbu, ten daug kur pats nepraeini.. Eiles dideles..

Zodziu tulam lietuviui prisma nepatinka, man ten bent nevargina apsipirkinejimas. Ir dabar visada kai apsipirkinesiu visai savaitei - vaziuosiu i prisma.

Komentuoti:

• EdvinasLeo
    replied
    Manau nieko gero iš šito PC nebus, vaikšto po Gariūnus, siūlo gariūniškiams nuomotis vietas(manau tai prestižo nedaro ...). Greitu metu atsidarys, gal būt jau ir atsidarė Kiniečių parduotuvė(apie 1000kv.m), su gariūninėm prekėm.

Komentuoti:

• Depeche
    replied
    Prisma tai pasirode baisi, na o Ozas tai toks ko ir tikėjausi, nieko labai įspūdingo ten nėra, patiko gal tik automobilių stovėjimo aikštelė

Komentuoti:

• aesde
    replied
    per šviesu ten. maniškė, man akys paskaudo, toko dėti akinius nuo saulės.

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Labai nejaukus interjeras Prismos,
    klaikus, sakyčiau ko jau verta prekių skyrių simbolika, man grynai priminė rusiškus "univermagus" arba pirmas "Vilniaus prekybos" parduotuves, dar iki "Maximos"

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Labai nejaukus interjeras Prismos, o kainos tokios pat kaip ir visur, kiek pastebėjau tik vaisiai ir daržovės pigesni.

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Prisma rulezzz...
    ar jauciat skirtuma tarp kitu lt turgu maximu iki rimi ir norfu??
    Visiškas fuflo ta "Prisma", buvau neseniai. Dizainas priminė tarybinius laikus, o rusiškas popsas, garsiai grojantis per visą salę, tą priminimą dar labiau paryškino. Kainos tikrai ne mažesnės nei kitur. Vienintelis atradimas buvo, kad daug suomiškų prekių. Bet kam man, pvz., suomiški spagečiai, jei aš galiu už tokią kainą kitur nupirkti tikrus itališkus Tai kad, manau, buvau ten pirmą ir paskutinį kartą. Visai kitoks įspūdis nuo "Ozo", kaip supratau, ten ir kinas turėtų atsdaryti, tai jau didelis plisas.

p.s. žinoma, parkingas yra siaubingas, bet gal dar sutvarkys ten iki galo.
    Paskutinis taisė oranger; 2009.09.11, 13:52.

Komentuoti:

• Ragutis
    replied
    jauciu kad prismoj vaniajat kaip norfoj senais laikais

Komentuoti:

• music
    replied
    Prisma rulezzz...
    Aš nejaučiu. Papasakok man apie skirtumą, kurį jauti tu

Komentuoti:

• WooHoo
    replied
    Prisma rulezzz...

Komentuoti:

• Rimantas
    replied
    Senos naujienos, bet šiek tiek nuotraukų ir iš manęs

Komentuoti:

• dariusn
    replied
    Buvau sestadieni siame PC. Skaitau jusu postus ir nesuprantu apie kokia Prisma eina kalba, as tokios niekur neradau... ir siaip kazkokia painiava su liftais teko stebet kaip vyras su zmona riejasi, tipo ka tu paspaudei! ziurek i kokius garazus atvaziavom )) mano nuomone nieko gero, Panorama kur kas geriau

Komentuoti:

• fredis
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą
    Buvo smagu, kai iš parkavimo aikštelės apie 20 žmonių liftu pakilome į 3-ią aukšta "Prekybos centras". Atsivėrus lifto durims atsidurėme kažkur ant stogo, ar pagalbiniuose plotuose ir draugiškai bėgom atgal
    Be to, galima į humoristinę laidą siųsti rodykles šalia rodančias visiškai skirtingas kryptis "Prekybos centras".
    Mes taip pat išgirdome tą magišką žodžių derinį PC trečiame aukšte ir bandėme išlipti jame

Parkingas tai tragiškas, važiuoji ir nežinai kur vietos ieškoti.

Norėjome valgyti, tai sakome vis tiek Oze tikrai bus kur pavalgyti. Užkilome į trečią aukštą, o ten tiek daug ploto restoranams, bet gaila, kad tušti, tai teko kažkokių lievų kebabų pirmam aukšte įmesti. Netikiu šio PC perspektyvomis yra tik kelios parduotuvė dėl, kurių aš ten draugę dar ne kartą užvešiu, bet tik tiek. Dažniau lankomės ir lankysimės "Panoramoje", jis kažkodėl Vilniuje mums priimtiniausiais PC. Tai tiek mano akimis iš Kauno

Ai dar sakau, būtinai pažiūrėsiu Champion parduotuvę, juk NBA ir Žalgirio maikutes pardavinėja. Nu ir ną... kai aš jas pamačiau. Kas gali 159 lt. išmesti ant jų... Aš noriu už tokius pinigus, beveik identiškų maikių, su kuriomis žaidžia krepšininkai...

Komentuoti:

Working...
X