Parašė mindakas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos ir pramogų centras „OZAS“
Collapse
X
-
Oficialios nuomonės tokiu būdu pateikti negaliu, bet asmenine pasidalinčiau. Čia juk forumas, ar ne?
-
Pritariu. Paragavau vieną kartą KFC Lenkijoj ir nenoriu daugiau nei kiek. Senas geras kebabas kur kas geriauParašė JohnNesuprantu, kas gali valgyti tuose KFC? Negana to, kad Amerikietiški fast-food'ai Lietuvoje brangūs (įprastame restorane galima pavalgyti už panašią kainą), KFC apskritai atrodo kaip šlykščiausias ir nemaloniausias iš visų populiarių fast-food'ų. Nesinorėtų, kad ir Lietuvoje įsigalėtų tokios užkandžiavimo tradicijos.
Komentuoti:
-
beje, biškį ne į temą, bet kažkada artimiausiu metu visi visokio junk food'o fanai galės pasidžiaugti ir dar vienu KFC, ant berods buvusio Hyundai salono, Pamėnkalnio g., šalia legendinio "Muzikinio angaro", kabo reklamos, kad "greitai čia bus "KFC". Vieta tinkama "drive through", Centre tokio dar nebuvo, turėtų būt busy spot..
Komentuoti:
-
Įdomu, ar čia tik sutapimas: "Laurmit"Parašė Laurmit Rodyti pranešimąIdealiai dirbantys statybininkai ir statybinių medžiagų gamintojai dar neišveisti. Kai 180,000m2 pastatas statomas 10,000m2/mėn "iki rakto" greičiu (arba savivaldybės pastatas gatavas per pusantro mėnesio) per ekonominę suirutę, defektų mastai tolerancijos ribose.
KFC pasaulyje turi virš 20,000 restoranų, kodėl vilnietiškas turi būti Kauno KFC kopija? Nors visi jie yra franchiziniai, pagal tą patį kurpalių. Užtat nuolat eilė prie jo stovi. Skanu.
ir
http://www.cityout.lt/daiktai/articl...ruomeneje_fotoOzo“ atstovai sako, kad šis centras skirtas vidutiniam vilniečiui ir, žinoma, lietuviui. „Komplektavome nuomininkus taip, kad jie būtų savi, kad nebūtų svetimas kūnas“, – teigia centro nuomos vadovas Laurynas Mituzas.
Jei tai nesutapimas, tai gal galima šiaip visokių klausimų užduoti
Turėtume daugiau mažiau oficialią nuomonę
)
Komentuoti:
-
Straipsnis apie nieką, tik kabinėjimasis prie visko "Oze".Parašė mindakas Rodyti pranešimąPasipiktinusių runkelių įspūdžiai iš "OZO"
„Ozo“ šalis be burtininkų
http://www.lrytas.lt/-12582711411257...nink%C5%B3.htm
Tačiau visuose bumbėjimuose ir kritikoje yra vienas bendrumas - "Ozas" atsidarė pusiau įrengtas, žmonės atėjo, pamatė statybas ir susidarė nuomonę. Priviliot nusivylusiuosius (vyksta statybos, klaidus parkingas, nerandam prizmės, nėra kur paėst, nėra pusės parduotuvių) juos antrą kartą bus sunku, net jeigu visos nusivylimo priežastys ir išspręstos.
Komentuoti:
-
Apie Ozą žmogus kalba - apsiraminkit, nėra Google'j jokių vaizdų...Parašė Laurmit Rodyti pranešimąGoogle -> Pictures -> "Pizza Hut express" -> Search (sočiai paveiksliuku).
Ir iš kur jų bus, jei tik prieš porą dienų teko jiems įrangą vežioti...
Komentuoti:
-
Google -> Pictures -> "Pizza Hut express" -> Search (sočiai paveiksliuku).
Komentuoti:
-
Yra čia tų foto. Tik nereikia tingėti paieškoti pora puslapių anksčiau.Parašė skeiter Rodyti pranešimąTai gal kas foto įdėsit?
Smalsu gi, o internete niekur nėra...
Komentuoti:
-
Nesi mates, nes kogero nesi buves AnglijojeParašė ZRimaZ Rodyti pranešimąAs ir nerasiau, kad kaunietiskas KFC yra pavyzdys - anaiptol... KFC kaip KFC - ju visokiu buna, bet tokios Pizza Hut man dar neteko matyti, o esu ju fanas ir tikrai ne viena esu aplankes...
Komentuoti:
-
As ir nerasiau, kad kaunietiskas KFC yra pavyzdys - anaiptol... KFC kaip KFC - ju visokiu buna, bet tokios Pizza Hut man dar neteko matyti, o esu ju fanas ir tikrai ne viena esu aplankes...
Komentuoti:
-
Idealiai dirbantys statybininkai ir statybinių medžiagų gamintojai dar neišveisti. Kai 180,000m2 pastatas statomas 10,000m2/mėn "iki rakto" greičiu (arba savivaldybės pastatas gatavas per pusantro mėnesio) per ekonominę suirutę, defektų mastai tolerancijos ribose.
KFC pasaulyje turi virš 20,000 restoranų, kodėl vilnietiškas turi būti Kauno KFC kopija? Nors visi jie yra franchiziniai, pagal tą patį kurpalių. Užtat nuolat eilė prie jo stovi. Skanu.
Komentuoti:
-
Siandien turejau reikalu sostineje, tai pakeliui uzsukau i Oza pasiziureti. Nezinau, bet man vaizdas tikrai nykus - daugelis darbu vis dar daroma, o tie, kurie jau padaryti, pradeda griutiParašė skeiter Rodyti pranešimąŠiandien, 12h, trečiame aukšte išalkusiems duris atveria „KFC" ir „Pizza Hut" . Gal eis kas nors įamžinti to ir pasidairyti kas ten gero?
http://www.cityout.lt/Maistas/articl...idaro_siandien
Nuejes i 1a tualeta nusisvirksti pastebejau, kad veidrodinis langas prie prausyklos (ten pusiau skaidrus veidrodis, kaip kad per kriminalus rodo
), kuris priklijuotas prie sienos - jau pajuodes, siena virs jo jau sutrukinejusi... Leidziantis i parkinga is pirmo auksto, betonine sienele jau apie gera metra trukusi, raudonai dazytu sienu paruosimas - kraupus, gipsas per siules issiziojes...
Uzsukau ir i virsutini auksta, nes skrandis jau grojo - tikejausi kokioj normalioj vietelej ji nuraminti. Taciau... KFC ir Pizza Hut jau kaip ir dirba, bet vaizdelis visiskai neprimena ju kitur (kad ir Kauno Akropolyje, nors tai tikrai nera geras pavyzdys) matytu standartiniu "restoranu". Nutariau pasisitiprinti pas greta esancius kiniecius, bet ten irgi dziungles
Komentuoti:
-
Jeigu visiems taip blogai, tai kokio velnio ten važiuoja? Tikrai kad runkeliai.
Komentuoti:
-
Prekybos ir pramogų centro "OZAS" eksploatacija
Nu, vyriukai, ir pavarot. Žmonės dar nesugėbėjo pilnai prekybcentrio įrengti, o jūs jau temą užrakinot. Kagi, teks kurti naują
Man tai visai įdomu, kaip ten reikalai klostosi...
Pasipiktinusių runkelių įspūdžiai iš "OZO"
„Ozo“ šalis be burtininkų
http://www.lrytas.lt/-12582711411257...nink%C5%B3.htm
Komentuoti:
-
Jei jau diskusija krypsta tokia linkme tai ko gero laikas rakinti temaParašė skeiter Rodyti pranešimąŠiandien, 12h, trečiame aukšte išalkusiems duris atveria „KFC" ir „Pizza Hut" . Gal eis kas nors įamžinti to ir pasidairyti kas ten gero?
http://www.cityout.lt/Maistas/articl...idaro_siandien
Komentuoti:
tegu daro, žmonės atsirinks
Komentuoti: