Siandien maciau buvo atvaziaves kaz koks sunkvezimis panasu kaip su grezimo irenginiu.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
Viską iškirto be skandalų?

Teritorija didelė, kažin ar dar kam pavyks NMC sukrapštyti tokio dydžio sklypą:

- 9 patinka
Komentuoti:
-
Gerai, kad uždengs tą baisią Arfą, o šiaip šitam parke trūksta medžių.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Gyvenamieji nuo kelinto auksto? Idomu ar labai kas nores uz 5k zemutiniame aukste pirkt, Arfa netoliese vargo ir spjaudesi net spaudoj, kaip sunkiai parduot sekas. Baltarusiai isgelbejo, bet ir tada dejavo, kad nekoks “deal”.Parašė L_K Rodyti pranešimą
Taip, jau pradejo isankstines rezervacijas. Kainos 5-7k eur/kv. m. Baigtumas bus 85 proc.
Komentuoti:
-
Parduoti jau parduoda,o idomu,kada statybu pradzia? ????Ar kol nebus rezervuota bent puse neprades statybu.
Komentuoti:
-
Taip, jau pradejo isankstines rezervacijas. Kainos 5-7k eur/kv. m. Baigtumas bus 85 proc.Parašė silkiokas69 Rodyti pranešimąGasdina pirkimais
Komentuoti:
-
Horizontai.com, bet ten nieko beveik nėra, tik užklausos forma. Tiesa reklama apie pardavimų startą soc. tinkluose pasileido šiandien.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Ar galima gauti nuorodą?Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąHorizontai pradėjo butų pardavimus, tai gal ir statybų pradžia neužkalnų.
Internete randu tik horizontai.lt kas yra visai kita vieta.
Komentuoti:
-
Galima nuorodą?Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąHorizontai pradėjo butų pardavimus, tai gal ir statybų pradžia neužkalnų.
Komentuoti:
-
Horizontai pradėjo butų pardavimus, tai gal ir statybų pradžia neužkalnų.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Na tai galima jų ten paklausinėti ir kažko apie projektą, o šiaip tai buvau prisijungęs prie Čeikinių g. 2, tai prisimenu pasakojo, kad labai saugos visus medžius ir nieko nekirsParašė Creatium Rodyti pranešimąNežiūrėjau, bet galiu pasakyt, kad toks pranešimas yra tiesiog informavimui gyventojų dėl kertamų želdynų. Su pačiu projektu ypatingai nesusiję.
Komentuoti:
-
Nežiūrėjau, bet galiu pasakyt, kad toks pranešimas yra tiesiog informavimui gyventojų dėl kertamų želdynų. Su pačiu projektu ypatingai nesusiję.
Komentuoti:
-
kažkaip nepirmą sykį matau šitą singapūrietišką "art deko" pavyzdį,Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Mano pateiktas pirmas pvz. iš NY, Bruklino (abstraktesnė neo-art deco versija), o yra singapūrietiškas pvz. (stilizuota neo-art deco versija).

ir kiek aš į tas nuotraukas bežiūriu - nu man asmeniškai žiauriai neskaniai atrodo šitas pastatas.
kažkas yra ne taip su proporcijomis, detalių išdirbimu, ir beabejo su medžiagiškumu.
čia iki art-deko tiek toli, kiek Kauno priemiesčių 90'ųjų mafijinėms "pilaitėms" toli iki Luaros slėnio karališkųjų pilių.Paskutinis taisė julius; 2023.12.28, 23:39.
- 2 patinka
Komentuoti:

pats negalėjau prisijungt, gal kažkas matėt? Kas nors naujo?
Komentuoti: