Parašė spitfire
Rodyti pranešimą
tai aisku negreitai...
o gal kaip vyroka
tai ir baigsis visos krizes....
Nebent ufonautai atskristų ir pasakytų: "nuo šiol mes gyvensime čia ir sukūrsim 10000 darbo vietų!". Nes Verslo Uoste tai padėtis tragiška, ten būtų galima kovini filmą filmuoti, kaip po tuščius aukštus tarp statybinių šiukšlių blaškosi kokie piktadariai ir niekšai, o kiti niekšai juos gaudo. Pirmo aukšto vestibiulyje net nejauku būti - erdvės milžiniškos ir nė gyvos dvasios, vos ne šiaudų kūliai vartosi kaip vesternuose vėjui pučiant..
Užjaučiu aš savininkus ir finansuotoją...
tai aisku negreitai...

Nors dabar tai labiausiai prašytųsi kažkas tarp Europos ir Savivaldybės į tą tarpą nuo popsinio foto taško. Ten, berods, Hanner sklypas, ir dar kažkokios neaiškos šaraškino kontoros, kurį sklypą išsivalė ir padarė visų žmonių džiaugsmui nemokamą parkavimo aišktelę.
Būtent tai ir norėjau pasakyti. Šiuo atveju mažėjantis gyventojų skaičius nebūtinai reiškia mažėjančios rinkos. O beje emigrantai grįžta. Tai dar nėra masinis reiškinys, bet skaičiai didėja... Aišku, vargiai tai kažką gero duos...
Žinoma, mano minėtos aplinkybės gali ir nesutapti, tad natūraliai aš galiu ir klysti dėl prielaidos, kad turėsim antrąjį NT klondaiką. Vis dėlto, rinka ši nuolat vystosi nesubalansuotai ir cikliškai.

Komentuoti: