Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Analitikas PlėtRa
    replied
    Kai sėjau optimizmą, kad viskas gerai, burbulo nėra ir nenorėkit, kad sprogtų, gyvenkit savo malonumui, tai mane visi puolė kaip žvėrys ir draskė į gabalus, fine, patys norėjot, here I am - evil me. dabar kai konstatuoju realybę - vėl blogai. kada nors lietuviams būna gerai, po perkūnais, ar ne? statistika netinka, melas netinka, tiesa irgi nelabai, nes nemaloni..

Let's face it, John spėlionės atrodo gan realios. Šiandien. taip kad kantrybės laukiantiems "išskirtinio Europoje" pastato, labai apgailestauju, kad mano pranešimai Jums numuša nuotaika, bet kitaip nieko nebus, atlieku šviečiamąją misiją.

Komentuoti:

• Budulis
    replied
    Projektas gražus, o kaip seksis realizuoti - pamatysim.

Komentuoti:

• music
    replied
    Parašė spirit Rodyti pranešimą
    Nebūtų Analitikas PlėtRa jei imtų kitaip rašyti

O jei rimtai tai aš su juo visiškai sutinku, kad kad ir kaip geras šis projektas atrodytų, dabar, esant tokiai situacijai jį statyti nėra laiko. Geriausiu atveju mums teks palaukti kokius metelius, kol išvysim buldozerius toj vietoj.
    Aš dar pabūsiu kantrus

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Parašė White_horse Rodyti pranešimą
    Tavo pranesimai dazniausiai tokie smarkiai nuotaika numusantys
    Nebūtų Analitikas PlėtRa jei imtų kitaip rašyti

O jei rimtai tai aš su juo visiškai sutinku, kad kad ir kaip geras šis projektas atrodytų, dabar, esant tokiai situacijai jį statyti nėra laiko. Geriausiu atveju mums teks palaukti kokius metelius, kol išvysim buldozerius toj vietoj.

Komentuoti:

• White_horse
    replied
    Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
    uo, geras, PlėtRos fotkės..

Pamirškit. Dar Verslo Uostas neužpildytas toli gražu, tai poreikio dar 60 tūkst. kv. m su jau 10 proc. nedarbo prognoze artimiausiu metu - nerasta. Norėtųsi, aišku, gražūs, bet...
    Tavo pranesimai dazniausiai tokie smarkiai nuotaika numusantys

Seip del dvynuku, tai butu labai puiku, kad sita ideja juos pastatyti butu igyvendinta, nes tai tikrai butu gana iskirtinis pastatas ne tik Vilniui, bet ir Europoje, kazkaip dar neteko kazko panasaus matyti kitose salyse.

Komentuoti:

• Analitikas PlėtRa
    replied
    uo, geras, PlėtRos fotkės..

Pamirškit. Dar Verslo Uostas neužpildytas toli gražu, tai poreikio dar 60 tūkst. kv. m su jau 10 proc. nedarbo prognoze artimiausiu metu - nerasta. Norėtųsi, aišku, gražūs, bet...

Komentuoti:

• Aukselis
    replied
    Terminai dar nėra aiškūs, nes projektas dar ruošiamas. O be to dabar yra ta vadinama krizė. Šiaip aš parašiau į Vėtrūną, bet kol kas negavau atsakymo. Gal atsiras ir kitų kurie parašys. O vieta tai va makete, kairėje pusėje esantys balti dvynukai.

Komentuoti:

• Inžinierius
    replied
    Tikslesnė vieta ir terminai?
    Tema žinoma reikalinga.

Komentuoti:

• Aukselis
    replied
    Manau kad apie šį įspūdingą objektą galima diskutuoti atskiroje temoje. Moderatoriai manau perkels senesnius pranešimus apie šiuos objektus.

Komentuoti:

• Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)

Vėtrūna teigia jog: Jau parengta daugiaaukščio biurų pastatų komplekso koncepcija, kuri pratęs ir papildys „Vilniaus verslo uosto“ sostinėje inicijuotą naują architektūros kryptį. Kompleksą sudaro du 25 aukštų bokštai dvyniai ir 6 aukštų žemutinis korpusas, 4 aukštų antžeminė ir 3 aukštų požeminė stovėjimo aiktelės. Naujojo objekto bendras plotas sieks iki 70 000 kv. m.
    Planuojama statybos data: 2009 - 2011 m.

www.archpalete.lt
    Paskutinis taisė Aukselis; 2009.03.19, 18:25.
Working...
X