Man, kaip eiliniui piliečiui NT atrodo, kaip investicija, net į mano vaikų gerovę, kurią jie galės pajamti kai užsilenksiu... O ir pensija, gal bus iš NT
Pačių komercinių pastatų gyvavimo ciklas, kaip produkto, yra sąlyginai trumpas, t.y., kaip pastatas jis aišku gali stovėti 100 metų, bet kaip traukos vieta ji gali būti žymiai trumpiau, pastatas sensta, ateina modernesni, pigesni, geresni konkurentai, kurie nutraukia nuomininkus, rezultate reikia renovuotis, o kainą turi mažinti, tai tie 3-5 proc. dėl labai nedidelių pokyčių pastato gyvybingumo labai greit gali persiversti žemiau 0 ašies į neigiamą pusę. Srautinis projektas laikomas tik tuo atveju, jei ketini užsiimti NT vystymu toliau, ir turėdamas srautą, gali drąsiau eiti pas banką finansuotis ant to srauto naują projektą. Srautinis turtas, kuris yra tas stabilus garantas, domina labiausiai NT investicinius fondus, nes tai garantuotos pajamos gan stabilios + vertė, kuri ekonomikos augimo fazėje didėja, bei naudojamas diversifikavimui kokiuose nors alternatyviuose ar pensijų fonduose.
Tokius projektus ir aš užsimerkęs vystyčiau, jei sklypus nemokamai miesto centre dalintų.
O vieno pagrindinio stambaus nuomininko (taip vadinamo - inkarinio nuomininko) visada buvo ieškoma prieš pradedant projektą. Net ir geriausiais laikais bankai prašė išankstinių nuomos sutarčių.

O vieno pagrindinio stambaus nuomininko (taip vadinamo - inkarinio nuomininko) visada buvo ieškoma prieš pradedant projektą. Net ir geriausiais laikais bankai prašė išankstinių nuomos sutarčių.
dabar kai konstatuoju realybę - vėl blogai. kada nors lietuviams būna gerai, po perkūnais, ar ne?
statistika netinka, melas netinka, tiesa irgi nelabai, nes nemaloni..
taip kad kantrybės laukiantiems "išskirtinio Europoje" pastato, labai apgailestauju, kad mano pranešimai Jums numuša nuotaika, bet kitaip nieko nebus, atlieku šviečiamąją misiją.

Komentuoti: