Parašė Eidvis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaurės miestelis ir Ogmios miestas - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
-
man rodos ne su žmonėms čia problema, o su įstatymais ar jų priežiūra. Nesuprantu kam yra tie reikalavimai mašinų aikštelių, požeminių vietų skaičiui, jeigu norint viso to galima nesilaikyti. Čia kaip kad būtų 'užmiestyje leidžiamas greitis 90, bet kai kurie gali jo nesilaikyti'. Tai arba tokios pačios taisyklės visiems, arba jas apskritai reikia panaikinti ir tada bandyti tikėti žmonių sąmoningumu.
Parašė Lettered Rodyti pranešimąProblema šiuo atveju ta, kad ir taip visos gatvės šiaurės miestelyje užgrūstos ir sunku rasti, kur sustoti, net ir viduryje dienos.Paskutinis taisė Eidvis; 2016.02.10, 12:23.
Komentuoti:
-
Parašė NTfanas Rodyti pranešimąBus nesąmonė tol, kol tokiuose "komerciniuose" daugiabučiuose bus norinčių įsigyti gyvenamąsias patalpas. Nors žmonių sąmoningumas pastebimai auga ir tokių projektų pardavimai stringa.
Komentuoti:
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą/\
nu čia tai biški nesąmonė. Neturėtų būti leidžiama taip išsidirbinėti. Nelabai suprantu kam tie įstatymai, jeigu jų niekas nesilaiko. Toje vietoje prieš tai buvo mašinų stovėjimo aikštelė, tai dabar ne tik jos nebeliko, bet dar ir atsiras daugiabutis, kuris neturės jokių aikštelių. Mano namas už 50 m., jaučiu kad mašinų vietų konkurencija mano kieme taip pat sustiprės, nors mūsų namas pats turėjo ir už požeminius garažus ir už mašinų aikšteles prie namo susimokėt.
Komentuoti:
-
/\
nu čia tai biški nesąmonė. Neturėtų būti leidžiama taip išsidirbinėti. Nelabai suprantu kam tie įstatymai, jeigu jų niekas nesilaiko. Toje vietoje prieš tai buvo mašinų stovėjimo aikštelė, tai dabar ne tik jos nebeliko, bet dar ir atsiras daugiabutis, kuris neturės jokių aikštelių. Mano namas už 50 m., jaučiu kad mašinų vietų konkurencija mano kieme taip pat sustiprės, nors mūsų namas pats turėjo ir už požeminius garažus ir už mašinų aikšteles prie namo susimokėt.
Komentuoti:
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąIr vėl „Svečių namai“. Kažkaip daug tų svečių namų, iš kur Vilniuje tiek besisvečiuojančių?
Juokas pro ašaras, sukčiaujama lyg niekur nieko.
Paskutinis taisė Lettered; 2016.02.10, 07:45.
Komentuoti:
-
Ir vėl „Svečių namai“. Kažkaip daug tų svečių namų, iš kur Vilniuje tiek besisvečiuojančių?
Juokas pro ašaras, sukčiaujama lyg niekur nieko.
Komentuoti:
-
Jei išlaikys pirminį projektą, tai turėtų būti ~8 aukštų su atviru parkingu pirmame aukšte.
Komentuoti:
-
Komentuoti:
-
Buvo apie šitas statybas kažkoks straipsnis su gyventojų pasipiktinimu... Gal kas surasit?
Komentuoti:
-
-
-
Žengtas pirmasis žingsnis link Vismaliukų investicijų zonos įkūrimo
Skaityti daugiau: http://www.ivilnius.lt/naujienos/akt...69643d33343632
Komentuoti:
-
O yra kokių nors vizualizacijų ką jie ruošiasi statyt toje sankryžoje Šiaurės miestelyje?
Komentuoti:
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąReikia statytojus spausti infrastrukturos pletojimo linkme o ne isvis, kad nebestatytu. Beje tam straipsny pirmoj nuotraukoj aiskiai matosi kokia ten dar dykviete o ne miestas
Komentuoti:
Komentuoti: