Parašė toshas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"
Collapse
X
-
Kiek galima įžiūrėti iš nuotraukos tai ten pilkos metalinės kasetės. Tokios pat kaip galinėje Helios fasado pusėje, tik spalva skiriasi.Parašė Edd Rodyti pranešimą
Man irgi įdomu kas ten per balta medžiaga, fasado apdaila ar dar ne?
Gal yra nuotraukų iš arčiau?
Comment
-
Kiek atsimenu buvo rašyta, kad metalinių kasečių čia nebus.Parašė deep'as Rodyti pranešimąKiek galima įžiūrėti iš nuotraukos tai ten pilkos metalinės kasetės. Tokios pat kaip galinėje Helios fasado pusėje, tik spalva skiriasi.
Metalinės kasetės ant Helios yra šiek tiek blizgios, o čia į tai man visai nepanašu.
Beje, tam 16-aukščiui jau 17-ą aukštą stato, nors matyt tą pirmą "dvigubą" aukštą laiko vienu.
Comment
-
Iš nuotraukos man panašu į jas. Galiu klysti.Parašė Edd Rodyti pranešimąKiek atsimenu buvo rašyta, kad metalinių kasečių čia nebus.
Metalinės kasetės ant Helios yra šiek tiek blizgios, o čia į tai man visai nepanašu.
Comment
-
Jau pradedi užknisti - f = floor (anglų kalboje - aukštas. floors - aukštai).Parašė x21 Rodyti pranešimą>..1. Europa Tower 129 m. 33 f.
kas yra f.?
Comment
-
Dėkuj, tadux už nuotraukas. Kolkas dar sunku spręsti, bet atrodo, kad fasadai bus geresni nei Europos daugiabučio oranžinės dalys.
Šaltos ir "nerėkiančios" spalvos biurams labiausiai ir tinka, o ne šlykščios oranžinės, kurių jau per daug. Aišku įdomiausia kokį stiklą parinks aukštuminėms dalims.
Comment
-
Na bent jau vizualizacijoje ir parodyta kad sestas aukstas bus sviesesnes apdailos nei kiti, tad dar neverta spresti apie galutini varianta, kol nepabaige...Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Mano manymui isgriuve dar geriau... sveiki visi... as toks gezas kuriam irgi rupi vilnius nors jame dar negyvenu... :-)
Tai kiek suprantu cia vienas pastatas su dviem bokstais, tiesa isduokit man kiek aukstu numatyta???Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
O tu pats paimk visą NMC iš tos vietos.Parašė deep'as Rodyti pranešimąNelabai mano manymu tinka updateam šitie išgriuvę kadrai. Nieko neina įžiūrėt
Beje, Mantai, gražios nuotraukos
Comment

.
Comment