Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • Sinouku
    replied
    Mano manymu tas ,,Nokia" užrašas tikrai netinka, tik tiek, kad Pasaulyje žinomas veidas. O dėl senosios ,,Nokia" tikrai gerai palyginai

    Komentuoti:


  • Tomizmas
    replied
    Tas didesnysis pastatas su užrašu "Nokia" dabar primena tą senąją Nokia 3310. Forma panaši.

    Komentuoti:


  • P`q
    replied
    Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
    Ir kam tas "watermark'as" ant tokios "kokybės" nuotraukos?
    nesvarbu kas svarbu kad butu

    Komentuoti:


  • Valiukas
    replied
    Ir kam tas "watermark'as" ant tokios "kokybės" nuotraukos?

    Komentuoti:


  • mamamia
    replied
    ne tokia dali, bet dar kartą NOKIA

    Komentuoti:


  • Nikas
    replied

    Komentuoti:


  • xxl
    replied
    2009 02 01







    Komentuoti:


  • spitfire
    replied
    Aciu uz grazias nuotraukas ET tai ispudingai atrodo degant tiek sviesu

    Komentuoti:


  • vtomux
    replied
    2009-02-06





    Komentuoti:


  • Maxas
    replied
    Na štai dar kelios praeito savaitgalio nuotraukų spaudžiant šaltukui













    Aciu Aurimui uz kompaniją.

    Komentuoti:


  • [sp]
    replied







    ir dar keli snapshot'ai








    Paskutinis taisė [sp]; 2009.02.04, 17:35.

    Komentuoti:


  • Aukselis
    replied
    Žadėtos nuotraukos 2009.02.01.









    Už kelionę po Vilnių, savaitgali spaudžiant dideliam šaltukui labai Dėkoju Maxui.
    Paskutinis taisė Aukselis; 2009.02.03, 18:16.

    Komentuoti:


  • TH1
    replied
    ech... Fantastiškai atrodytų kokių 30 aukštų bokštai dvyniai

    Komentuoti:


  • xxl
    replied
    Kitoje temoje buvau imetęs. 2008 09 14

    Komentuoti:


  • spitfire
    replied
    Pats pastatas tai grazus, taciau gaila, kad nera juokio fasado apsvietimo... Issiskyria tik laiptine, kuri turi apsvietima.. o nuo Baltojo tilto nakti sito grazuolio is vis nesimato...

    Komentuoti:


  • Aukselis
    replied
    2008.10.26.

    Na čia yra labai mažai nuotraukų kaip atrodo baigtas Vilniaus Verslo Uostas. Tai įdedu keletą.







    Priešais bokštus stovi skulptūra. "Banga"



    Bus ir daugiau, ir naujesnių...
    Paskutinis taisė Aukselis; 2009.02.03, 18:53.

    Komentuoti:


  • Qbazzz
    replied
    Koba nepatingėjo apvažiuot miestą ir suskaičiuot kie ofisų statybų jau pradėta - šitiems kelio atgal jau nebėra, juos įmanoma suskaičiuot ir jų tikrai yra daug... Deja internete jų naujausios apžvalgos nematau, negaliu linko duot.

    Iš mindako išvardintų variantų į planuojamus patektų pirma ir gaaal kai kas iš antros grupės. Kiti ekspertinio vertinimo būdu būtų pripažinti nerealiais Vystytojų ne tiek daug ant Lietuvos, visi juos pažįsta ir daugmaž žino kas pardavinėja, o kas turi pinigų... ir dar proto šiuo atveju

    Komentuoti:


  • mindakas
    replied
    Man visada buvo idomu suzinoti ka reiskia savoka "Planuojami biurai". Pashka, ir Analitikas Pletra, kiek kvadratu is Jusu "planuojamu" projektu tame milijone patenka i kategorija "A" ??????????????

    a) Turiu sklypa. Esu vystymo kompanija, jau ivykdziusi bent viena projekta. Turiu pinigu statyboms (nuosavo kapitalo dali reikalinga gauti banko finansavima), turiu parenges sklypo isvystymo koncepcija, rengiu biuro pastato (ar pastatu komplekso) techinini projekta. Paskelbiau, kad statysiu biurus.

    b) Turiu sklypa. Esu vystymo kompanija, jau ivykdziusi bent viena projekta. Neturiu pinigu statyboms (nuosavo kapitalo dali reikalinga gauti banko finansavima), bet turiu parenges sklypo isvystymo koncepcija, rengiu biuro pastato (ar pastatu komplekso techinini projekta). Paskelbiau, kad statysiu biurus, su mielu noru parduociau sklypa kam nors kitam.


    c) Turiu sklypa. Esu vystymo kompanija, jau ivykdziusi bent viena projekta. Neturiu pinigu statyboms (nuosavo kapitalo dali reikalinga gauti banko finansavima), turiu parenges sklypo isvystymo koncepcija, neturiu pinigu ir biuro pastato (ar pastatu komplekso) techininiam projektui. Paskelbiau, kad statysiu biurus, bet is tikruju ieskau sklypo pirkejo.

    d) Turiu sklypa. Nesu vystymo kompanija, jau ivykdziusi bent viena projekta - tiesiog valdau zeme gana geroje vietoje. Neturiu pinigu statyboms (nuosavo kapitalo dali reikalinga gauti banko finansavima), turiu parenges sklypo kazkokia isvystymo koncepcija. Paskelbiau, kad statysiu biurus, bet is tikruju ieskau sklypo pirkejo.

    e) Turiu sklypa. Nesu vystymo kompanija, jau ivykdziusi bent viena projekta - tiesiog valdau zeme gana geroje vietoje. Gal turiu pinigu statyboms (nuosavo kapitalo dali reikalinga gauti banko finansavima), neturiu parenges sklypo isvystymo koncepcijos. Is viso nezinau ka darysiu su sklypu, bet NT analitikai mano, kad geriausia jame tiktu biurai.

    Komentuoti:


  • pashka
    replied
    Na gal nereikia taip ironizuoti, pritariu Pletrai mano nuomone rinkoje yra perteklius biuru dabartinemis kainomis. Siuo metu arba jau turi imones kurioms reikejo biuru arba neisgali-nenori moketi dabartiniu kainu, be to zinau keleta atveju kur kompanijos mazina sanaudas ir eina i prastesniu-mazesnius ir pigesnius biurus. Manau poreikio nelabai yra A klases su 70lt uz kvadrata... Na dar keletas uzsienio imoniu gal bus kur uzpildys keleta-keliolika tukst kv metru toliau jau nezinau... Jauciu prastai.
    Siaip manau pasirenkant galima apibrazti kokia metodika skaicuojama tada kiti lengviau supras, nors kalbant paprastam zmogui suprantamais skaiciais as irgi galvoju kad Vilniuje apie 1min kv metru planuojamu(ne pirmineje stadijoje)+pastatytu) na bet yra tikimybe kad pristabdys tempus kompanijos "protingos" (jei i zeme sukisti milijonai tai gal ir verta nestabdyt jei pirkta seniau manau gali skaiciuotis) arba turesime konkurencija didele kas yra sveika ir mus ant kainu arba pustuscius ofisus kas pridarytu problemu esamiems nuomininkams imant Verslo uosto pavysdi del velavimo ir kitu islaidu kaip administravimo ir t.t.

    Komentuoti:


  • mindakas
    replied

    O kodel tik milijonas? Jei rasai visus "suplanuotus", pridek kokia Kuro aparatura - turesi dar kokius 200'000, pridek Siaures miestelio potenciala (visokios Ogmios, Megrame, medzio centro teritorijos), bus dar 500'000. Pamirsai gal dar, kad Rubikono teritorijoje ir Perkunkiemyje dar daug laisvos vietos liko - dar 300'000. O kur dar Skaiteksas, Audejas, WTC, Zalgirio stadionas, Lazdynu siltnamiai ir dar visokios Naujamiescio ir Snipiskiu teritorijos? Dar ir trecia milijona greitai paskaiciuosim.... TRYS MILIJONAI - va kiek laukia biuru! Slepkites visi ir nieko nestatykit, nes bus pasaulio pabaiga!

    Komentuoti:

Working...
X