Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• deep'as
    replied
    Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
    Dėl tu skardų tai sry, bet ir Pilsoto nugara man asmeniškai atrodo tragiškai, tik jo niekas nepeikia.
    Tuo tarpu, mano nuomone šis projektas net nepanašus į tokį nevykusį, kaip anie.
    Sunku suprasti kokiais kriterijais vadovaujiesi, nes kiekvienas vertina pagal savą suvokimo lygį bei skonį. Architektas mato vienaip, statybininkas kitaip, architektūros bei dangoraižių mėgėjas dar kitaip, tiesiog vertintojas dar kitaip. Plius dar kiekvienas turi savą skonį.

Komentuoti:

• taimis
    replied
    Dėl tu skardų tai sry, bet ir Pilsoto nugara man asmeniškai atrodo tragiškai, tik jo niekas nepeikia.
    Kaip tai ne, žinoma kad peikia, dar ir kaip.

Komentuoti:

• Muzungus
    replied
    Parašė deep'as Rodyti pranešimą
    Kai nėra prie ko prikibt tai niekas ir nekimba. Helios kaikam irgi labai puikiai atrodė net kai skardas kabino, dabar matom kas išėjo. O žinant, kad čia tas pats architektas ir suprojektuoti pastatai turi panašių bruožų tai reikia viską vertinti atsargiai

Tuo tarpu, mano nuomone šis projektas net nepanašus į tokį nevykusį, kaip anie.

Komentuoti:

• kukaracha
    replied
    Ir apskritai kaip gali buti toks dalykas kaip "galinis fasadas" juk miestas is visu pusiu ir matosi taip pat is visu ir jeigu statai aukstumini pastat tai daryk taip jog is visu pusiu atrodytu vienodai.

Komentuoti:

• deep'as
    replied
    Jei norima prikibt, tai ir prikibsit.
    Man kolkas viskas atrodo puikiai x]
    Kai nėra prie ko prikibt tai niekas ir nekimba. Helios kaikam irgi labai puikiai atrodė net kai skardas kabino, dabar matom kas išėjo. O žinant, kad čia tas pats architektas ir suprojektuoti pastatai turi panašių bruožų tai reikia viską vertinti atsargiai

Komentuoti:

• Muzungus
    replied
    Jei norima prikibt, tai ir prikibsit.
    Man kolkas viskas atrodo puikiai x]

Komentuoti:

• deep'as
    replied
    2007.04.07

Keletas pastebėjimų:

1. Kam šovė tą juostą padaryt iš aliuminio Kodėl toj vietoj ne plytelės kaip visam likusiam šios pusės fasade? Tikiuosi pastebės šitą nesamonę ir ištaisys.

2. Labai keistai atrodo ta berėmio stiklo juosta viršuje. Mano supratimu ten taip pat reikėjo sudėti profilius kaip ant visų langų, arba visus kitus langus daryti berėmius.

Galinis fasadas. Jau beveik sudėti visi šios pusės stiklai. Visa likusi dalis turėtų būti aptaisyta plytelėmis kaip ant žemojo korpuso.

Tai tokie pastebėjimai.

Komentuoti:

• Paulius
    replied
    O man labai patinka. Tik dabar išaiškėjo kaip jiems ūgio trūksta

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Taigi matėt vizualizacijas, kolkas lyg nuo jų ir nenuklysta. Kaip toliau bus - pamatysim.

Komentuoti:

• deep'as
    replied
    Parašė John
    Ta zalia spalva mane gasdina... ar nesugalvos jos taip ir palikti neapdengtos stiklu? Kazkaip net nebejuokinga, prisiminus Vyroko, Europos apartamentu ir Helios skaudzia patirti su "apdaila"
    Čia žalias gipskartonis, kuris vėliau bus aptaisytas rudomis plytelėmis tokiomis kaip žemutiniojo RC. Taigi turėsim galinį fasadą. Kolkas nesiimu spręsti kaip atrodys galutinai šis pastatas, bet tai ką matau nė truputėlio manęs nedžiugina.

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    O estai informuoti apie šiuos pasikeitimus (ir dar Hansabanka su Teo)?

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    2007 04 02

2007 04 04

Komentuoti:

• Artyi
    replied
    Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimą
    Turbūt čia jau kai kam atsibodau su savo verksmais, kad Vilniuje nenaudoja atspindinčių stiklų
    Bet pagaliau galima pasidžiaugti! Šitas pastatas atrodys gražiai bet kokiu oru ir bus lengvas, nemasyvus, ko nepasakysi apie savivaldybę, Vilniaus vartus, Helios, Europos daugiabutį ir t.t.
    Sutinku...

Ispudingai atrodys.

Komentuoti:

• Andriusm
    replied
    Sveiki.

Gal kas žino ar buvo skelbtas konkursas del apsaugos, video, praėjimo kotrolės šiam projektui?

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    Šitie stiklai ir man labai patinka

Komentuoti:

• Rimas_OK
    replied
    Turbūt čia jau kai kam atsibodau su savo verksmais, kad Vilniuje nenaudoja atspindinčių stiklų
    Bet pagaliau galima pasidžiaugti! Šitas pastatas atrodys gražiai bet kokiu oru ir bus lengvas, nemasyvus, ko nepasakysi apie savivaldybę, Vilniaus vartus, Helios, Europos daugiabutį ir t.t.

Komentuoti:

• fėja
    replied
    Vienas iš nedaugelio Lietuvoje esančių projektų, kuriam drąsiai galima atlenkti nykštį aukštyn. Abu aukštaūgiai puikiai įsipaišo į jau pastatytų dangoraižių aplinką ir jos negadina. O ir medžiagos matosi nepigios ir neatsitiktinės. Smagu.

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    2007 03 28

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Ačiū, bet medžiagų įvairovės mums jau užtenka. Turim daugybę nesąmonių visai šalia šio pastato. Niekur kitur tokių nesąmonių nedaro kaip čia. Tad tikiuosi, kad bus kaip vizualizacijose ir stiklo nepamažins.

P.S. Nebearchitektai, neskubėk ir geriau parašyk taip, kad visiems būtų lengviau skaityti. Normalia lietuviška kalba, su didžiosiom raidėm, aiškiais sakiniais ir t.t.

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    Atsispindi tas stiklas, kiek mačiau įvairiu paros metu.

Komentuoti:

Working...
X