Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Aukselis
    replied
    Tadux, jei gali tada dar padaryk nuotrauku is tos puses kur yra registru centro laiptine.. Jei supranti apie ka kalbu..aciu..

Komentuoti:

• tadux
    replied
    Is situ nuotrauku nesimato didelio skirtumo. Jei ziurima kampu tokiu kad stiklai atspidi sviesa skirtumas tiesiog akivaizdus. pasistengsiu padaryt rytoj nuotrauka.

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Šioje nuotraukoje irgi gan aiškiai matosi, kad vienas stiklas atrodo ne taip kaip kiti:
    http://foto.terpe.lt/inkelti/20070306/61.jpg

Šiaip kolkas viskas neblogai. Priešingai nei deepui, man ir parūdijusiom plytelėm dengta dalis atrodo visai normaliai, nors realybėj aš dar nemačiau.

Komentuoti:

• Valiukas
    replied
    Nu praėjau per pietus ir aš, apžiūrėjau. Tikrai vienas langas paraudonavęs toks, bet kolega visai protingą mintį numetė - gal ten kokia apsauginė plėvelė ant to lango likus ir dėl kažkokių priežasčių nenulupta?

Komentuoti:

• deep'as
    replied
    Parašė Inflex
    kur matei kad apdailine medziaga (siuo atveju stiklas) tame paciame objekte naudotu skirtingu gamintoju...?
    Tokios galimybės atmesti negalima. Ką gali žinot ką rangovas ar projektuotojas prisigalvos? Jeigu sugebėjo ant vieno fasado sudėti parūdijusias plyteles kartu su pilkom metalinėm kasetėm tai ir stiklus gali skirtingus sumontuot. Gal ir klystu ne tiksliai įvardindamas apdailines medžiagas, bet esmės nekeičia. Vaizdelis tikrai nekoks.

Komentuoti:

• Svecias
    replied
    Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
    Vakar vakare, stovėjau prie šviesoforo Kalvarijų/Šeimyniškių kampe. Du lakštai aiškiai kitokio (bordo ar pan) atspalvio. Labai gerai matėsi.
    Negasdinkit jūs rangovų su tais atspalviais
    Taip gali atrodyti dėl to, kad pastatas dar kiauras, vienam aukšte praeina daugiau, kitame mažiau šviesos, šviesa ateina atsispindėjusi nuo skirtingų paviršių ir pan. Gali būti ir daugiau priežaščių

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    Vakar vakare, stovėjau prie šviesoforo Kalvarijų/Šeimyniškių kampe. Du lakštai aiškiai kitokio (bordo ar pan) atspalvio. Labai gerai matėsi.

Komentuoti:

• deep'as
    replied
    Parašė Inflex
    objekte kitu kampu paziurekit. kaip gali buti skirtingi stiklai kai pas viana ir ta pati gamintoja gaminami, ir viena stiklo uzvezimo partija tai neimanoma...
    O iš kur mes žinom, kad vienas ir tas pats gamintojas ir kad atvežta tuo pačiu vežimu. Mes komentuojam tai ką matom ir ant dviejų stiklų matom kitą atspalvį. Galbūt kitu kampu pažiūrėjus atspalvis bus kaip ir visų stiklų.

Komentuoti:

• boo
    replied
    mano neįgudusi akis rausvumų neįžiūri

Komentuoti:

• toshas
    replied
    na išties - atidžiau pažiūrėjus matosi:

Komentuoti:

• deep'as
    replied
    Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą
    i 6,7 foto atkreipkit demesi, antroje eileje nuo virsaus langai meta rausva atspalvi.
    Tikrai. Pora stiklų meta kitą atspalvį.

Komentuoti:

• Cholerikas
    replied
    i 6,7 foto atkreipkit demesi, antroje eileje nuo virsaus langai meta rausva atspalvi.

Komentuoti:

• taimis
    replied
    Šiuo metu daugiausiai uždengta dalis atrodo gerai http://foto.terpe.lt/inkelti/20070306/81.jpg.

Neįžiūriu jokių nesusipratimų ir jeigu taip ir toliau visas fasadas manau gausis švarus, tvarkingas, modernus ir solidus. Ir žinoma tas stiklinis fasado pratęsimas viršuje sustiprins efektą.

Komentuoti:

• toshas
    replied
    dėkui už foto.
    man čia atrodo lyg ir viskas tvarkoj, lyg ir vienodi tie stiklai. ydomu bus išgirst kolegų, nužiūrėjusių spalvotus langus, nuomonę
    mano spėjimu, pagal "elementarią logiką" kita spalva galėtų atsirasti nebent užpakaliniuose fasaduose su laiptinėm, kurie ir renderiuose atrodo šiek tiek neaiškiai.

Komentuoti:

• Cholerikas
    replied

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Dėl stiklų dydžio, tai koks skirtumas. Jie ir nebus visi vienodi. Man įdomiau ką ten sugalvojo dėl spalvų. Tokie pagrąžinimai kažkodėl populiarūs tik Lietuvoje ir jie kaip taisyklė viską tik sugadina. Net lenkai, kurie paprastai mėgsta visokius margumynus tokių nesąmonių nedaro.

Komentuoti:

• Aukselis
    replied
    Butu idomu pamatyti kas ten per raudoni stiklai...

Komentuoti:

• Quack
    replied
    Parašė Edd Rodyti pranešimą
    Vėl kažkokią makalynę padarys? Negali normaliai uždengti visko vienodu stiklu. Lauksim nuotraukų ir žiūrėsim ką jie ten sugalvojo.

Jo.. Ka gi, belieka laukt dar oranziniu atspalviu atsirandant iki pilnos laimes

Komentuoti:

• Setas
    replied
    Ir del stiklu spalvu, tai kur jus tuos spalvotus stiklus matet? Visi stiklai vienos spalvos, nebent koks pavizdelis dar buvo uzsilikes.

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    Parašė tadux Rodyti pranešimą
    Tel stiklu dydzio aisku galejau ir suklyst. Bet kad keli stiklai ideti kitokios spalvos tai tikrai
    Tą patį šiandien pastebėjau.

Komentuoti:

Working...
X