Kokia proga Kernavės Lvivo gatvės kampo velėną stumdo?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Jeigu kalba eina apie Lvivo g. 59, tai tikriausiai pagaliau išjudėjo "Horizontų" projektas: https://citify.eu/lt/horizontai-rele...g-59-1-etapas/Parašė viva Rodyti pranešimąKokia proga Kernavės Lvivo gatvės kampo velėną stumdo?
Comment
-
Šiandien pravažiavau pro čia, tai panašu, kad parkingas bus.Parašė silkiokas69 Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
Man pasirodė, kad ten ne laminatas, o tokios ale vonios plytelės. Bet gal klystu.Parašė John Rodyti pranešimąTie laminato intarpai man nusižiūri (kaip ir ant netoli esančio Cozy Life pirmo etapo), biški trūksta aukųčio ir aišku integracija su gatve ne tokia, kokios norėtųsi, bet visumoj atrodo gerai.
Comment
-
ir zinoma sugeba pagadint su laiptais , ten galima butu gana nebloga reljefa isspaust .Parašė _JJ_ Rodyti pranešimą
Comment
-
Na čia ne esmė, aš labiau apie tai, kaip jis atrodo (o atrodo kaip medžio imitacija), o ne iš ko tiksliai padarytas. Kažkaip ta imitacijos/laminato idėja kažkam kažkur pasirodė gera, nors, imho, tai tiesiog neatrodo gerai.Parašė _JJ_ Rodyti pranešimą
Man pasirodė, kad ten ne laminatas, o tokios ale vonios plytelės. Bet gal klystu.
- 1 patinka
Comment

Comment