Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Taip.Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąKažką rimto darė su stogu, įtariu dastatė viršutinį aukštą
Fasadą nuplovė, tinką, kuris kai kur buvo atšokęs, iš naujo užtinkavo.
Comment
-
Man atrodo kaip koks renovuotas sovietinio brutalizmo pavizdys.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąOffice 100 by Skraidenis
- 1 patinka
Comment
-
17 Savanorių pr. – „Google“ žemėlapiaiParašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąA, tada žinau apie ką kalba
- 1 patinka
Comment
-
Nesu tikras dėl sovietinio, bet gyvai atrodo monumentaliai ir paįvairina šiandieninę - vertikalių baltų linijų - Vilniaus architektūrą.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąMan atrodo kaip koks renovuotas sovietinio brutalizmo pavizdys.
- 5 patinka
Comment
-
III-jo Reicho administracinis pastatas.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąMan atrodo kaip koks renovuotas sovietinio brutalizmo pavizdys.
T.y. gerai.
Comment
-
Na tai tiek soveitinis tiek vakarietiškas brutalizmas iš esmės iš tos pačios šaknies. Bet jo, gal ir labiau į vakarietišką panašu. Kas blogai nesakau, esu truputi keistas ir man patinka brutalizmo architektūra.Parašė RokasLT Rodyti pranešimąGalima įvairiai interpretuoti, nuo brutalaus socializmo iki JAV administracinio brutalizmo.
Comment
-
Arba Baltarusijos vyriausybės pastatas Minske, stovintis už Lenino, iš 1930-tųjųParašė Sula Rodyti pranešimą
III-jo Reicho administracinis pastatas.
T.y. gerai.
Comment
-
Man Seimo pastatas pakankamai patrauklus, Sporto ir Koncertų Rūmai irgi neblogai atrodytų, jei juos sutvarkytų. P. Amerikoje (ypač Argentinoje), P. Korėjoje, Japonijoje... brutalizmas dabar vėl ant bangos.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Na tai tiek soveitinis tiek vakarietiškas brutalizmas iš esmės iš tos pačios šaknies. Bet jo, gal ir labiau į vakarietišką panašu. Kas blogai nesakau, esu truputi keistas ir man patinka brutalizmo architektūra.
Comment

Comment