Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Verslo centras „Hero“ Kalvarijų g. (buv. PC „Ibrahim“)
Collapse
X
-
Parašė MartynasT Rodyti pranešimąJeigu šitas IQOS'ų padaužymo koliziejus būtų buvęs sujungtas su "Hero" 3-io (ar 2'o?) aukšto aikštele ir būtų padarytas praėjimas, tai būtų buvę very cool.
Ta didžiulė dėžė lyg tai Flow techninė patalpa?
- 2 patinka
Comment
-
Nu ta dėžė ten stovi dar iki 2012metų pagal Google maps.Ji tik aprengta naujai juoda apdaila, bet dežė likus ta pati, kaip seniau. Aš tai galvoju, kad ten koks labai svarbus serveris
Nes dėžė be langų, su durim aklinom, bet su nebloga ventiliacija ant stogo. Ir stovi 2žingsniai nuo savivaldybės
Nu bet čia jau spekuliuoju...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė spanguolė Rodyti pranešimąTen stovi kažkokia valstybinės reikšmės dėžė, kuri nepriklauso nei Flow nei Hero sklypams, dėl kurios ta jungtis tarp pastatų ir nesuformuota.
Anksčiau buvo 10 kV elektros pastotė
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Red Neck Rodyti pranešimąKažkada Vilniaus barokas buvo tokio lygio kaip Romoje, o dabar džiugu, kad apie kai kuriuos naujus projektus galime pasakyti “toks kaip Vienoje, toks kaip Stokholme”.
- 4 patinka
Comment
-
Na, man keista, kai turi 40+ mln investicijas į sklypą, stengiesi dėl visokių Breeam sertifikatų ir tt, o kažkokia skydinė lieka nepajudinta, dargi jai paslėpti specialiai statai amfiteatrą. Gal aš kažko nesuprantu, bet man čia atrodo keistai.
Parašė liudasbar Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Red Neck Rodyti pranešimąKažkada Vilniaus barokas buvo tokio lygio kaip Romoje, o dabar džiugu, kad apie kai kuriuos naujus projektus galime pasakyti “toks kaip Vienoje, toks kaip Stokholme”.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
Comment