Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žalgirio gatvės biurų projektai
Collapse
X
-
Apie Ž114 geriau rašyti šioje temoje
Parašė Creatium Rodyti pranešimąŽalgirio g. 114 juda, statys:
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąMan tai įdomiau ar ištikro paliks tokias vitrinas be jokių dalinimų. Nes gana jau stori stiklai turėtų būti (eur) ir mūsų tautiečių fetišas atsidarantiems langams.
Komentuoti:
-
Man tai įdomiau ar ištikro paliks tokias vitrinas be jokių dalinimų. Nes gana jau stori stiklai turėtų būti (eur) ir mūsų tautiečių fetišas atsidarantiems langams.
Komentuoti:
-
Man kiek gal kliūna pastato skalė: su tokiu pločiu norėtųsi, kad jis būtų vienu aukštu žemesnis, o idealiu atveju, ir padalintas vizualiai (vertikaliai) į dvi dalis. Bet čia (Vilniaus kontekste) yra mažos detalės, visa kita atrodo gerai. Pastatas atrodo kaip solidus miesto centro filleris (ko Vilniuje labai trūksta), tikėkimės nenusipigins.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Projektas atrodo tikrai neblogai, bet kaip ir jau buvo pasakyta, viskas priklausys nuo fasado. Jeigu bus kaip vizualizacijose - bus vienas geriausių projektų Šnipiškėse ir by far geriausias ir Likmenų ir Žalgirio gatvėse. Jeigu bus dažytas betonas ar tinkas - bus šūdas.
Dar žinant Vilniaus aklinų sienų fetišo lobistus, norėtųsi pamatyt projektą iš visų pusių, nes kažkaip įtartinai nėra vizualizacijų iš svarbiausio taško...
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Pagrindinis klausimas, kiek fasado apdaila realybėje skirsis nuo vizulkių. Dėl medžių, tai neabejoju, kad jų ten nebus.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
"Cloud biurai" ir "Cloud namai" iš pietryčių pusės, nuo Šilutės gatvės
Foto 2022.02
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Kol pakalnis vadovaus tas senas tarybinis krienas tol tokius ir statys zalgirio g.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąĮdėjau palyginimui senas šios vietos nuotraukas, nes, atrodo, kažkas juda su "Domus galerijos" / "Domus centro "pastatu.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąInrealas ir Zalgirio g. state verslo centra - is graziu vizualizaciju gavos kazkoks skarda apkaltas pastatas, kuri tik naktinis apsvietimas gelbeja.
O čia kaip gavosi realybėj:
Man atrodo kad gan panašiai gavosi kaip ir vizualizacijose. Kita vertus aišku norėjosi kažko geresnio bet tarkim yit ofisų projektai šalia yra prastesni. Žalgirio g. bendrai tai išvis nuvilianti.
Šiuo atveju kad ir tie prasčiausi [Krokuvos 24-26] konkursiniai variantai man atrodo visai ok, nebent po konkurso juos suprastins ar išvis bus dar kitas konkursas kuriame kažką blogesnio išrinks. O dėl realizacijų matysim, visko gali būti.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąEilinį sykį nusipiginta ir vietoj gražaus pastatyta š***. Tie balti plastikiniai langų rėmai aplamai kažkas nesuvokiamo.
Paskutinis taisė Kristupas0220; 2021.12.13, 23:28.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąDaug kartų sakiau, kad iš šitos pusės pastatas atrodys siaubingai, bet net negalvojau, kad bus taip blogai... Galvojau ten 2 aušktai parkingo, o ten net 3 (+ketvirtas po žeme) ir dar kažkoks gynybinis griovysKad ir kiek čia kai kuriems nepatiktų mano kritika savivaldybei ir kiek jie begintų jos veiklą, paaiškinkite man kaip yra įmanomas tokio monstro atsiradimas, jeigu VMS tikrai atlieka tą darbą (kelia aukštesnius arch. reikalavimus, vykdo kontrolę ir t.t.), apie kurį skelbia viešai savo reklaminiuose post'uose facebook ir apie ką meras ir vyr. architektas kalba kiekvieną kartą, kai ateina į kokią nors laidą? Tik nepasakokite man tokių nesąmonių kaip "O vat Aurea home pirminio projekto nepraleido kol jie nesutiko padaryt vieną sieną iš klinkerio o ne šiaip tinkuotą! Todėl matai, VMS viską kontroliuoja", nes tai yra visiškas bullshit'as ir lašas į jūrą, o ne aukštesni standartai, reikalavimai ir kontrolė. Kaip tada praeina tokie monstrai? Tai nėra Senas projektas ®, tai yra 2019 metais VMS patvirtintas projektas, tais pačiais metais, kai meras prirašė visą straipsnį apie Šnipiškes, kuriame pasakojo koks blogis yra tokie parkingai ir kaip jų daugiau nebeatsiras. Taip kaip tada atsirado? Ar čia vėl yra tos asmenybės sutrikimų problemos ir kitą kartą pas Ramanauską apie Videniškių gatvę, kuri yra pilnai suprojektuota per šios savivaldybės kadencijas, sakys "Blemba, nū ta Videniškių gatvė kažkaip manęs neįkvepia..." O gal šita kontrolė ir aukšti reikalavimai yra taikomi tik pasirinktinai?
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Tai cia Zuokas kaltas darJei projektas geras - Simasius ir Pakalnis saunuoliai. Jei blogas - dar nuo Zuoko laiku cia
- 9 patinka
Komentuoti:
-
Daug kartų sakiau, kad iš šitos pusės pastatas atrodys siaubingai, bet net negalvojau, kad bus taip blogai... Galvojau ten 2 aušktai parkingo, o ten net 3 (+ketvirtas po žeme) ir dar kažkoks gynybinis griovysKad ir kiek čia kai kuriems nepatiktų mano kritika savivaldybei ir kiek jie begintų jos veiklą, paaiškinkite man kaip yra įmanomas tokio monstro atsiradimas, jeigu VMS tikrai atlieka tą darbą (kelia aukštesnius arch. reikalavimus, vykdo kontrolę ir t.t.), apie kurį skelbia viešai savo reklaminiuose post'uose facebook ir apie ką meras ir vyr. architektas kalba kiekvieną kartą, kai ateina į kokią nors laidą? Tik nepasakokite man tokių nesąmonių kaip "O vat Aurea home pirminio projekto nepraleido kol jie nesutiko padaryt vieną sieną iš klinkerio o ne šiaip tinkuotą! Todėl matai, VMS viską kontroliuoja", nes tai yra visiškas bullshit'as ir lašas į jūrą, o ne aukštesni standartai, reikalavimai ir kontrolė. Kaip tada praeina tokie monstrai? Tai nėra Senas projektas ®, tai yra 2019 metais VMS patvirtintas projektas, tais pačiais metais, kai meras prirašė visą straipsnį apie Šnipiškes, kuriame pasakojo koks blogis yra tokie parkingai ir kaip jų daugiau nebeatsiras. Taip kaip tada atsirado? Ar čia vėl yra tos asmenybės sutrikimų problemos ir kitą kartą pas Ramanauską apie Videniškių gatvę, kuri yra pilnai suprojektuota per šios savivaldybės kadencijas, sakys "Blemba, nū ta Videniškių gatvė kažkaip manęs neįkvepia..." O gal šita kontrolė ir aukšti reikalavimai yra taikomi tik pasirinktinai?
- 5 patinka
Komentuoti:
-
Ir dar YIT kausta, kurie siaip atrodytu is normalesniu… anrekos stiliaus sud**
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: