Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Radisson Blu viešbučio plėtra

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Evier
    replied
    Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą

O bet tačiau tai nėra Dubajus, ir ne Dubajus mes wannabe, Kopenhaga? Oslas? - galbūt
    ​​​​​​, tad parodykit man naujų projektų šiuose miestuose, kur centre esantis pastatas turėtų front parking? Ačiū.
    Jei Rinktinės g. Hanner būtų įrengusi stovėjimo aikšteles priešais gatvę, taip, atrodytų nekaip. Jei Konstitucijos pr. visur priešais dangoraižius būtų parkingai, taip, atrodytų nekaip, bet tokioj vietoj kaip būsimas Teltonikos pastatas, ar Viados biurai, tai jokios skirtumo ar front, ar back, ar over..
    O be to ne Oslas, nei Kopenhaga man neimponuoja. Man Vilnius patinka toks, koks yra.

Komentuoti:

• Ciurlionis
    replied
    Parašė Evier Rodyti pranešimą

Kai kuriems forumiečiams reikėtų grįžti į realybę ir nustoti laukti kiekviename projekte kosminio laivo, ir dar kad parkingo nesimatytų - tegul kiša po žeme arba perkelia į kitą dimensiją...
    Aš sutinku, kad norėtųs, jog kiekvienas pastatas pritrauktų dėmesį, bet tiesiog taip nebus, net ir Dubajuje pilna niekuo neišsiskiriančių pastatų, tačiau svarbi visuma.
    O bet tačiau tai nėra Dubajus, ir ne Dubajus mes wannabe, Kopenhaga? Oslas? - galbūt
    ​​​​​​, tad parodykit man naujų projektų šiuose miestuose, kur centre esantis pastatas turėtų front parking? Ačiū.

Komentuoti:

• Evier
    replied
    Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
    Nykus kaip Brežnevo laidotuvės. Nors gal kam ir jos patiko.
    Kai kuriems forumiečiams reikėtų grįžti į realybę ir nustoti laukti kiekviename projekte kosminio laivo, ir dar kad parkingo nesimatytų - tegul kiša po žeme arba perkelia į kitą dimensiją...
    Aš sutinku, kad norėtųs, jog kiekvienas pastatas pritrauktų dėmesį, bet tiesiog taip nebus, net ir Dubajuje pilna niekuo neišsiskiriančių pastatų, tačiau svarbi visuma.

Komentuoti:

• manometras
    replied
    Normalus neišskirtinis skandinaviškas pastatas, utilitarinis (puikiai atliks savo funkcijas), neišsišokantis. Gal kas pavargęs nuo neišsiskiriančių, nes visas sovietinis gyvenimas buvo pilkas, bet dabar gyvenimas įdomus, nėra būtina, kad kiekvienas pastatas išsišoktų kaip baroko bažnyčia.

Komentuoti:

• Obi-Wan Kenobi
    replied
    Nykus kaip Brežnevo laidotuvės. Nors gal kam ir jos patiko.

Komentuoti:

• Evier
    replied
    Parašė Horn Rodyti pranešimą
    Aš čia turbūt vienintelis, kuriam patinka šis pastatas
    Ne vienintelis.

Komentuoti:

• evvt
    replied
    Jis ir atrodo iš nugaros ne taip beviltiškai. Pastebėjau kad ne pirmas atvejis kada šūdarchitekčių darbuose fasadą jiem pavyksta padaryt baisiau negu iš kiemo pusės kur beveik nieks nemato.

Komentuoti:

• Creatium
    replied
    Man jis iš nugaros patinka, o iš priekio - ne.

Komentuoti:

• Horn
    replied
    Aš čia turbūt vienintelis, kuriam patinka šis pastatas

Komentuoti:

• John
    replied
    Bet tai dieve dieve, kaip blogai jis atrodo. Lyg ir galima matyti, kad buvo kažkokia idėja su tūriais ir formomis, bet ar tai dėl pinigų ar dėl architekto talento trūkumo gavosi kažkokia 70's stiliaus dėžė, kuri atrodo kraupiai ir yra visiškas eyesore. Labai gaila, kad taip gavosi

Komentuoti:

• dr-rox
    replied
    Link pavasario

Komentuoti:

• Creatium
    replied
    Merko tinklapyje radau vasarą darytą jų nuotrauką, tai atrodo visai neblogai iš šio kampo:

Komentuoti:

• alexas
    replied

Komentuoti:

• Bartas1
    replied
    Vyko Grand opening ceremonija su 250 svečių

Komentuoti:

• justinas adam
    replied
    Parašė giuffro Rodyti pranešimą
    Night surprise
    Čia kokia proga, ar visada bus taip ašviesti?

Komentuoti:

• alexas
    replied
    Jo vakar nakti maciau vaziuodamas tai gerai atrode

Komentuoti:

• giuffro
    replied
    Night surprise

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Click image for larger version

Name:	F32678E0-8E0A-464F-BCDF-1F3A9F3D3676.jpeg
Views:	586
Size:	247,5 kB
ID:	1665925

Komentuoti:

• Tomizmas
    replied
    Parašė Creatium Rodyti pranešimą
    Tikėjausi kiek gražiau sutvarkytos aplinkos, ypač gatvės pusėje.
    Gatvės pusėje dar neatsidarė tos kavinės, ar kas ten turėtų būti. Kai atsidarys, turėtų būti žymiai gyviau ir įdomiau.

Tuo tarpu nuo priešingos pastato pusės įrengta labai faina erdvė, kuri atrodo labai moderniai dėl 3 pastatų kaimynystės, ir bus visai superinė, kai bus pastatytas Libeskindo pastatas.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Matyt ne iki galo perskaitei:
    Po statiniu įrengta dviejų aukštų požeminė automobilių stovėjimo aikštelė. Iš pagrindinio viešbučio pastato į naująjį priestatą lankytojai taip pat pateks požemine galerija. Šalia priestato įrengiama pačiu statiniu nuo judraus Konstitucijos prospekto atskira pėsčiųjų erdvė su terasa ir suoliukais. Ji turėtų tapti dar vienu miestiečiams ir Vilniaus svečiams patraukliu dešiniojo Neries kranto akcentu.

Komentuoti:

Working...
X