Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujasis Skansenas
Collapse
X
-
Na Caffeine atsidarė InReal ofisų pastate, tas kur ant Žalgirio/Kernavės kampo. Taigi, visos sąlygos gyventi "miesto ritmu" yra. Beje, "Miesto ritmu" tai yra jų, Inreal, projekto pavadinimas. Ir man atrodo, kad su juo jie pataikė į 10. Tiek tiems, kurie supranta tiesiogiai, tiek tiems, kurie mato pavadinime perkeltinę prasmę.
-
Parašė Upper Rodyti pranešimą
Sandėlių gal ir nebus (klausimas), bet:
- Bus vienas didžiausių užterštumų mieste dėl Žalgirio spūsčių ir netoli esančio Geležinio Vilko g;
- Turės visiškai neįkvepiančią aplinką - nei gamtos, nei architektūrinio jaukumo - aplink ofisynai ir kiti mega projektai. Net tų pačių Caffe In kavinių nėra- turėsi vistiek pėdinti link senamiesčio;
Beje, iki Katedros aikštės ne taip ir arti - 36 min. pėstute pėdinti pagal google maps
Nesakau, kad tas Baltupių projektas yra geriausias už bet ką, bet Skansenas mano nuomone nesilygina, o ypatingai turint omenyje, kad yra brangesnis. Jeigu kaina būtų -200 EUR / kv.m. - gal ir konkurentas.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Upper Rodyti pranešimą
Sandėlių gal ir nebus (klausimas), bet:
- Bus vienas didžiausių užterštumų mieste dėl Žalgirio spūsčių ir netoli esančio Geležinio Vilko g;
- Turės visiškai neįkvepiančią aplinką - nei gamtos, nei architektūrinio jaukumo - aplink ofisynai ir kiti mega projektai. Net tų pačių Caffe In kavinių nėra- turėsi vistiek pėdinti link senamiesčio;
Beje, iki Katedros aikštės ne taip ir arti - 36 min. pėstute pėdinti pagal google maps
Nesakau, kad tas Baltupių projektas yra geriausias už bet ką, bet Skansenas mano nuomone nesilygina, o ypatingai turint omenyje, kad yra brangesnis. Jeigu kaina būtų -200 EUR / kv.m. - gal ir konkurentas.Man tas Baltupiu projektas geras jei turi buta su vaizdu i miska. Kitu atveju - tiesiog butas miegamajam rajone salia turgaus.
Del uzterstumo pritariu - VMS neturi jokiu kiausu stabdyt kurenima trobelese centre. Taip pat manau Zalgirio gatve galima butu padaryt A juosta + 1. Ir aplamai padaryt jaukesnius saligatvius. Dabar tiek konst g, tiek Z eit labai nejauku.Paskutinis taisė Zygis; 2021.01.11, 10:34.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Teisybes delei - sandeliu aplink Skansena niekur nebus.
Veikmes projektas man labai patiko, bent jau ta dalis butu su vaizdais i miska. Tiesa, kaip Baltupiams - kainos pasirode aukstokos.
Nesakau, kad tas Baltupių projektas yra geriausias už bet ką, bet Skansenas mano nuomone nesilygina, o ypatingai turint omenyje, kad yra brangesnis. Jeigu kaina būtų -200 EUR / kv.m. - gal ir konkurentas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
Skansenas yra prestižiniame, visų geidžiamame NMC! Vien vaizdai kokie - šiferiniai trobų stogai ir sandėliai! Tikras miestas! Šalia net projektas “Miesto ritmu” yra. Miesto ritmas, miesto kvapas. Tikriems miestiečiams iš Raseinių ir Prienų.
Ką ten Baltupiai, kaimas. Ryte net kavos iš Caffeine nenusipirksi.
Veikmes projektas man labai patiko, bent jau ta dalis butu su vaizdais i miska. Tiesa, kaip Baltupiams - kainos pasirode aukstokos.
Komentuoti:
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimą
Čia kuriame aukšte ir kiek kvadratų? Lapkričio gale 2k >50m2 2 aukšte dar buvo 2250-2300 eur.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Upper Rodyti pranešimąMano akimis Veikmes parko namai Baltupiuose yra daug kartų geriau nei Skansenas. O ir kaina dar keliais šimtais EUR/ kv.m. žemesnė.
Ką ten Baltupiai, kaimas. Ryte net kavos iš Caffeine nenusipirksi.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Mano akimis Veikmes parko namai Baltupiuose yra daug kartų geriau nei Skansenas. O ir kaina dar keliais šimtais EUR/ kv.m. žemesnė.
Komentuoti:
-
Parašė arturiux Rodyti pranešimąMarkučiuose Merko 2700 už kv.m. prašo ir dar ragina paskubėti, nes pasiūlymas galioja tik savaitę, po ko kainos peržiūrimos, žinoma, į didesnę pusę, o ir butų liko ne per daugiausiai.
Komentuoti:
-
Markučiuose Merko 2700 už kv.m. prašo ir dar ragina paskubėti, nes pasiūlymas galioja tik savaitę, po ko kainos peržiūrimos, žinoma, į didesnę pusę, o ir butų liko ne per daugiausiai.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąIdomu ir tai, kad snipiskese pardavimai nelabai eina - tiek skansene, tiek k17 letai labai
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Idomu ir tai, kad snipiskese pardavimai nelabai eina - tiek skansene, tiek k17 letai labai
Komentuoti:
-
Komercinis aukštas stipriai pagerino bendrą vaizdą, bet kas ten vyksta su aplinka tai kažkoks absurdas, maža to siauro šaligatvio prie pat vitrinų, krūmų ir beprasmės pievos, atskiriančios komerciją nuo gatvės, tai dar kažkam į gatvą atėjo nuostabi idėja už 2 metrų nuo langų pasodinti tokio aukščio medžius, kad uždengtų vitrinas... VO
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Foto net blogiau atrodo nei realybeje. Tikrai atrodo labai kokybiskai. Yra sioks toks skirtumas lyginant su Anreka
Komentuoti:
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąFasadų apdaila, langai, balkonai, iš esmės viskas atrodo labai gerai. Gal tik ta apdailos juosta virš pirmo komercinio aukšto kiek gadina vaizdą. Bet po Anrekos mėšlo tikra atgaiva.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė architip Rodyti pranešimąSutinku ir su Creatium ir su Obi-Wan Kenobi. Bendras vaizdas pakankamai geras, Namu galai prastokai derasi su pagrindiniu fasadu. Bet jejgu kiti namai panasios kokybes, taik tikrai butu geras naujas miesto audinis.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Sutinku ir su Creatium ir su Obi-Wan Kenobi. Bendras vaizdas pakankamai geras, Namu galai prastokai derasi su pagrindiniu fasadu. Bet jejgu kiti namai panasios kokybes, taik tikrai butu geras naujas miesto audinis.
Komentuoti:
-
Fasadų apdaila, langai, balkonai, iš esmės viskas atrodo labai gerai. Gal tik ta apdailos juosta virš pirmo komercinio aukšto kiek gadina vaizdą. Bet po Anrekos mėšlo tikra atgaiva.Paskutinis taisė Obi-Wan Kenobi; 2021.01.10, 08:55.
- 8 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: