Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
    Geriantis, apie ta jautruma kalbek uz save, o ne uz visus vilniecius.
    Ačiū už pastebėjimą. Yra dar Vilniuje tebegyvenančių ir tų, kurie tas trispalves plėšė ir mindė. Tiems mano praeitas postas netaikytinas.
    Aš neliūdnas - aš blaivus

Comment

Parašė J.U. Rodyti pranešimą
      Visai pritariu. Stadionui pačiame miesto centre tikrai ne vieta. Belieka pabaigti statybas prie Akropolio ir viskas.
      Iš kur jūs taip imat ir nusprendžiat kur vietą stiklainiams, o kur vieta stadionui? Pas kitus gal nuomonė (tik samdytų ekspertų nuomonės nekiškit) priešinga? Gal geriau statyti stiklainius ant Ozo kalno, o stadioną Rinktinės gatvėje?
      Aš neliūdnas - aš blaivus

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
        Bet esmė yra kaip ir tame, kad Hanner pirko stadiono sklypą su pastatais ir nuomos sutartimi. Jie nesudarinėjo sutarčių dėl nuomos, jie jas tiesiog nusipirko kartu su visu paketu.
        Taigi, geri teisininkai būtų geriau patarę ne "pirkti", o toliau "nuomoti" tą žemę ... NŽT/Savivaldybė tikrai būtų sutikę su tokiu dealu. Nebūtų dabar šitų problemų ...
        There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

Comment

Parašė nomad Rodyti pranešimą
          Taigi, geri teisininkai būtų geriau patarę ne "pirkti", o toliau "nuomoti" tą žemę ... NŽT/Savivaldybė tikrai būtų sutikę su tokiu dealu. Nebūtų dabar šitų problemų ...
          Nelabai suprantu... jie ir nuomavo toliau tą žemę. Nuomos teisė perėjo jiems iš ankstesnių savininkų (Šiaulių banko, o dar anksčiau Ūkio banko, o dar anksčiau kažkokios draugijos). Jie pirko kaip suprantu visą paketą: stadioną su nuomos sutartimi.

O leidimus išdavė savivaldybė gi. Ir tie leidimai kaip ir teisėti, niekas jų neginčija. Hanneris teisėtai griovė stadioną, teisėtai dabar stato viešbutį (ir dar du mėnesius teisėtai galės statyti).

Comment

Parašė geriantis Rodyti pranešimą
            Ačiū už pastebėjimą. Yra dar Vilniuje tebegyvenančių ir tų, kurie tas trispalves plėšė ir mindė. Tiems mano praeitas postas netaikytinas.
            Jautrumas ne Lietuvos patriotizmui, o sitam sportui. Jei gerai saves nepastebi, tai apsizvalgyk, tu cia vienas isikandes nagais ir dantim kiauksi del jo islikimo. Siai dienai mes turesim dar viena didele apgriauta teritorija, deka tokiu, kaip tu.

Comment

Iš kur jūs taip imat ir nusprendžiat kur vietą stiklainiams, o kur vieta stadionui? Pas kitus gal nuomonė (tik samdytų ekspertų nuomonės nekiškit) priešinga? Gal geriau statyti stiklainius ant Ozo kalno, o stadioną Rinktinės gatvėje?
              Nusprendžiu labai paprastai. Stadionas didumą laiko stovi tuščias, tik retkarčiais sulekia minia pasižiūrėti kaip 11 buhajų nepasidalina kamuolio ir viskas. Gyvenami namai tai ne tik stiklainiai kaip sakot bet ir gyventojai juose. O tie gyventojai vaikšto po centrą pėsčiomis, eina į kavines ir restoranus, slankioja po parduotuves ir atgaivina miesto centrą.

Comment

Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                Nusprendžiu labai paprastai. Stadionas didumą laiko stovi tuščias, tik retkarčiais sulekia minia pasižiūrėti kaip 11 buhajų nepasidalina kamuolio ir viskas. Gyvenami namai tai ne tik stiklainiai kaip sakot bet ir gyventojai juose. O tie gyventojai vaikšto po centrą pėsčiomis, eina į kavines ir restoranus, slankioja po parduotuves ir atgaivina miesto centrą.
                Jūsų poste gyventojus pakeitus stadiono lankytojais, sirgaliais taip pat viskas labai gražiai tiktų. Nėra čia labai ką plėstis, mano galva stadionui vieta čia ar kitur prie miesto širdies yra ideali. O vat prie akropolio po renginio ar prieš renginį tai nežinau ką veikti, išskyrus akropolį.

Comment

Va va, o po to tokie žinovai ir taip pat tokiais klausimais kaip "stadionui miesto centre ne vieta" skundžiasi, kad po darbo miesto centras

Comment

Parašė k0fis Rodyti pranešimą
                    Jūsų poste gyventojus pakeitus stadiono lankytojais, sirgaliais taip pat viskas labai gražiai tiktų. Nėra čia labai ką plėstis, mano galva stadionui vieta čia ar kitur prie miesto širdies yra ideali. O vat prie akropolio po renginio ar prieš renginį tai nežinau ką veikti, išskyrus akropolį.
                    Na, galima kelti kitą klausimą. Pavyzdžiui, kaip stadione vykstantys koncertai arba rungtynės paveiktų netoliese esantį trapų Gedimino kalną, kuris kenčia nuo visų vibracijų (net gi fejerverkų kiekį reikia limituoti per Naujuosius). Plius kaip į stadione vykstančias rungtynes reaguotų aplinkinių namų gyventojai.

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                      Na, galima kelti kitą klausimą. Pavyzdžiui, kaip stadione vykstantys koncertai arba rungtynės paveiktų netoliese esantį trapų Gedimino kalną, kuris kenčia nuo visų vibracijų (net gi fejerverkų kiekį reikia limituoti per Naujuosius). Plius kaip į stadione vykstančias rungtynes reaguotų aplinkinių namų gyventojai.
                      Aišku, kad gyventojai reaguotų neigiamai. Įpatingai naujakuriai iš pilies apartamentų. Čia kaip ir visi tie naujakuriai iš žveryno, kur dabar skundžiasi dėl vingio parko triukšmo.

Comment

Tai reikia suprast kad visi, kas yra prieš stadioną ten, yra prieš miesto interesą turėti ten sutvarkytą erdvę? Nesuprantu, kam reikia ginti šitą vergų statytą stadioną, kuris eilę metų buvo tapęs "kabančiais Babilono sodais".

Parašė k0fis
                        Tai turim LFF stadioną, kuris yra netoli senamiesčio ir kuris užpildytas būdavo gal tik per rinktinės varžybas. Antro stadiono miesto centre tikrai nereikia.
                        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                          Tai turim LFF stadioną, kuris yra netoli senamiesčio ir kuris užpildytas būdavo gal tik per rinktinės varžybas. Antro stadiono miesto centre tikrai nereikia.
                          Jei LFF būtų normalus stadionas tada taip, dabar tai lenkijos miestelio komandos lygio stadionas.

Comment

Parašė mag Rodyti pranešimą
                            Va va, o po to tokie žinovai ir taip pat tokiais klausimais kaip "stadionui miesto centre ne vieta" skundžiasi, kad po darbo miesto centras
                            Atsižvelgiant į tai, kad LFF stadionas užpildytas būna labai retai, tai tai dar vienas stadionas "centro ištuštėjimo po darbo" tikrai neišpręs.

Miestai.net FB

Comment

Atsižvelgiant į tai, kad LFF stadionas užpildytas būna labai retai, tai tai dar vienas stadionas "centro ištuštėjimo po darbo" tikrai neišpręs.
                              Manai, kad priežastis kodėl jis retai pilnas yra dėl jo vietos?
                              Aš manau, kad dėl to, kad jis apgailėtinas ir kaip nė kartą parodė praktiką, per prastą orą ne tik su šeima neateisi bet ir renginiu normaliai nepasimėgausi.
                              Bet kaip suprantu, tai pagal tave Vilniui stadiono išvis nereikia?

Comment

Jei LFF būtų normalus stadionas tada taip, dabar tai lenkijos miestelio komandos lygio stadionas.
                                Na tai buvo planai jį rekonstruot. Tik neaišku kokiame užstrigimo lygyje jie yra dabar. Kitąvertus, tai abejoju ar LFF stadiono rekonstrukcija pritrauks kažkiek daugiau pastovių lankytojų. Greičiausiai tai bus tik visokie pižonai, kurie ateina į rungtynes tik du-tris kartus per metus ir tie, kurie norės užsidėt varnelę kad aplankė rekonstruotą stadioną.

Miestai.net FB

Comment

Na tai buvo planai jį rekonstruot. Tik neaišku kokiame užstrigimo lygyje jie yra dabar. Kitąvertus, tai abejoju ar LFF stadiono rekonstrukcija pritrauks kažkiek daugiau pastovių lankytojų. Greičiausiai tai bus tik visokie pižonai, kurie ateina į rungtynes tik du-tris kartus per metus ir tie, kurie norės užsidėt varnelę kad aplankė rekonstruotą stadioną.
                                  Čia aš sulyginčiau su VT, kol bus požiūris į žmogų kaip į gyvulį, kad jam nereikia nei AC nei nieko tol normalūs žmonės ir nevažinės.

Comment

Galima būtų teigti taip, kad net šiame stalininiame stadione būtų bent kelios aukšto lygio rungtynės per savaitę su ~50% užpildytomis tribūnomis, tai gal niekas net nebūtų kėsinęsis jo griauti.
                                    Gal net būtų surinktos lėšos naujam stadionui.
                                    Kodėl sportininkai patys leido ten užaugti miškui?? Kada jį galima būtų pakrutinti? Kai pušys kaip Vingio parke užaugtų?

Comment

Manai, kad priežastis kodėl jis retai pilnas yra dėl jo vietos?
                                      Ne, aš taip nemanau. Taip, priežastys yra kelios. Taip, jis yra prastos būklės, bet didesnė problema yra tame, kad futolas pas mus vis dar nėra toks populiarus kaip vakaruose. Ką jau kalbėt apie tuos mačus kai geru oru susirenka gal tik koks dešimtadalis žiūrovų.

Bet kaip suprantu, tai pagal tave Vilniui stadiono išvis nereikia?
                                      Nežinau iš kurio piršto šitą išlaužei, bet aš to nesakiau.

Miestai.net FB

Comment

Ne, aš taip nemanau. Taip, priežastys yra kelios. Taip, jis yra prastos būklės, bet didesnė problema yra tame, kad futolas pas mus vis dar nėra toks populiarus kaip vakaruose. Ką jau kalbėt apie tuos mačus kai geru oru susirenka gal tik koks dešimtadalis žiūrovų.
                                        Nežinau iš kurio piršto šitą išlaužei, bet aš to nesakiau.
                                        Kai labai akcentuoji būtent tą, kad niekas nesusirenka, tai taip ir atrodo, kad jo išviso nereikia. O jei ir bus toliau kažkokios mokyklos lygio aikštelės tai ir toliau niekas nesirinks, mano nuomone.

Comment

Diskutuodami apie stadiono užimtumą, nepamirškit, kad ant šeškinės kalno siūloma projektuoti ne futbolo stadioną, o multifunkcinį sporto/komercijos centrą. Pastarojo užimtumas teoriškai būtų daug didesnis nei futbolo ir dainu šventės stadiono

Comment

Working...
                                          X