Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nesinervuok taip stipriai pasaulio valdove. Visi senai žino, kad stadiono nebus nei Rinktinėje, nei Šeškinėje, nei Grigiškėse. Ateis hanerio ar panaši chebra ir vėl apvogs vilniečius. Nesuprantu, tik kodėl tuo reikia didžiuotis? O besimėtantis tokiais žodžiais nevykėlis, lūzeris ar panašiai, žinok dažniausiai atrodo kaip berniukas su trumpom kelnytėm.
    Aš neliūdnas - aš blaivus

Comment

Vakar ryto nuotrauka iš viešbučio statybų

Comment

/\ Labai ačiū už nuotrauką.
        Laikas grįžti į projekto temą.
        Paskutiniai keli puslapių diskusijos buvo labiau verti vietos kažkur "Prospekte"

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
          /\ Labai ačiū už nuotrauką.
          Laikas grįžti į projekto temą.
          Paskutiniai keli puslapių diskusijos buvo labiau verti vietos kažkur "Prospekte"
          Temos pavadinimas irgi turėtų keistis, nes žmonės klaus: "Kokio dar Žalgirio stadiono? Nieko apie tokį nežinau". Diskutuota dėl jo atstatymo, gal nėra visai ne į temą...

Comment

Man jau ne pirma karta kyla abejones del sito forumo moderatoriu objektyvumo. Dabar busiu nubaustas kokia nors korta ar ispejimu uz nuomones reiskima kaip senais gerais sovietiniais laikais.

Diskusija del stadijono atstatymo ar neatstatymo yra tiek pat aktuali kiek diskusija apie viesbucio kranus ar pozeminius parkingus. As neesu uz atstatyma, bet neesu ir uz cenzura.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
              Temos pavadinimas irgi turėtų keistis, nes žmonės klaus: "Kokio dar Žalgirio stadiono? Nieko apie tokį nežinau". Diskutuota dėl jo atstatymo, gal nėra visai ne į temą...
              Beje, lyg tarp kitko pasižvalgiau po senus žemėlapius kitoje forumo temoje. Nors oficialiai teigiama, kad stadioną "pastatė" vokiečių belaisviai po antrojo pasaulinio karo, bet tai galima būtų pavadinti veikiau "rekonstrukcija", nes 1935-1944 metų žemėlapiuose yra pažymėta stadionas ar aikštė. Netgi radau 1925 metų planą, kur matosi kažkoks apskritimas pievoje. Taigi funkcinė erdvė susiformavo prieš beveik šimtą metų.

Comment

Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
                Beje, lyg tarp kitko pasižvalgiau po senus žemėlapius kitoje forumo temoje. Nors oficialiai teigiama, kad stadioną "pastatė" vokiečių belaisviai po antrojo pasaulinio karo, bet tai galima būtų pavadinti veikiau "rekonstrukcija", nes 1935-1944 metų žemėlapiuose yra pažymėta stadionas ar aikštė. Netgi radau 1925 metų planą, kur matosi kažkoks apskritimas pievoje. Taigi funkcinė erdvė susiformavo prieš beveik šimtą metų.
                Ten buvo carinės kareivinės, todėl logiška, kad ir kažkokia aikštė/stadionas galėjo būti.
                Post in English - fight censorship!

Comment

Futbolo sirgalių planus statyti „Žalgirio“ stadioną vertina ekspertai

Comment

Šiaip futbolo sirgalių planą sudarinėjo irgi ekspertai, tai čia kažkoks ekspertų mūšis gaunasi Ir Avulis meluoja, kad klausimas dėl stadiono buvo išspręstas - klausimas buvo sprendžiamas, bet buvo sprendžiamas kreivai ir iki galo nebuvo išspręstas, o kodėl taip įvyko? - gal pinigų otkatilino per mažai? čia jau Avuli, klausk tų kurie prastai įvykdė zadanija, o ne pyk ant futbolo sirgalių, kurie visai suprantamai nori turėti patogią vietą futbolui žiūrėti.

Comment

https://www.youtube.com/watch?v=ny42...layer_embedded

Comment

Atleiskit, bet aš tokioje prestižinėje miesto vietoje nenorėčiau tokios architektūros matyt

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                          Atleiskit, bet aš tokioje prestižinėje miesto vietoje nenorėčiau tokios architektūros matyt
                          Čia ne architektūrą norima parodyti, o tai kad stadionas skirtas tik futbolui neužima daug vietos ir jį įkomponuoti galima tokioje vietoje, kaip kad ir parduotuvės stogas ar pan. Reikia tik noro ir fantazijos.

Comment

Parašė geriantis Rodyti pranešimą
                            Čia ne architektūrą norima parodyti, o tai kad stadionas skirtas tik futbolui neužima daug vietos ir jį įkomponuoti galima tokioje vietoje, kaip kad ir parduotuvės stogas ar pan. Reikia tik noro ir fantazijos.
                            Ir pinigų. Ir poreikio tam.

Comment

Parašė geriantis Rodyti pranešimą
                              Galim nacionalinį stadioną pastatyti ant Akropolio!

O šiaip variantas įdomus. Suderinus fasadus galėtų atrodyti tikrai neblogai. Tik kaina matyt neblogai išgąsdintų

Comment

''Marriot'' viešbutis Rinktinės g. 2016.12.19

Paskutinis taisė Edvard; 2017.01.21, 17:37.
                                "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
                                Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

Adam Mickiewicz

Comment

2016.12.19

Paskutinis taisė Edvard; 2017.01.21, 17:39.
                                  "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
                                  Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

Adam Mickiewicz

Comment

Savaitgalį pro jį praėjau. Atrodo, bent jau dabar, kad kiek per siauras.

Comment

Ką reiškia šis pasakymas?
                                      N N N

Comment

Parašė LBP Rodyti pranešimą
                                        Ką reiškia šis pasakymas?
                                        Tą ir reiškia, kad stovint nugara į miesto centrą, pastatas atrodo jog bus labai siauras. Gal čia ik vizualiai taip atrodo, bet kažkaip tikėjaus, jog jis bus platesnis, t. y. masyvesnis.

Comment

O kodėl turėtų būti platesnis?
                                          N N N

Comment

Working...
                                          X