Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Žirmūnai - projektai ir statybų eiga

Collapse

X
- 

O ką, neužstos? Užstos ir dar kaip pusę kvartalo nuo gatvės. Viso labo vienas namas bus arti gatvės, kitiems jokio skirtumo.Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ kas čia sakė, kad užstos prekybos centras dalį kvartalo nuo Tuskulėnų plento?
Comment
 - 

Jau net ir plentu pasidarėParašė andyour Rodyti pranešimą/\ 3 namai prie gatvės, o 2 gaus pusėtinai triukšmo ir taršos. Tik 2 namai bus užstoti.
Matyt, kad nelabai įsivaizduoji kas yra Tuskulėnų plentas - nuo kietujų dalelių pajuodavusios palangės ir triukšmas.
 Tuskulėnų g. nėra kažkuom išskirtinė ar ypač perkrauta eismu. Eismas intensyvesnis daugelyje aplinkinių pagrindinių gatvių (pvz. Žirmūnų, Žalgirio ir kt.)

Comment
 - 

Tuskulėnų gatvė, palyginus su kokia Žalgirio, Šeimyniškių, ar Žirmūnų gatve, yra tik ganėtinai vidutiniškai apkrauta. Joje net niekada nebūna kamščių! Mano paties langai yra atsukti į Šeimynišių gatvę ir man jojkie pastatai jos neužstoja, bet aš dėl to dar kažkodėl nenumiriau, nors gyvenu čia jau 13-a metų. Todel paskaičius apie Andyour bandymus įteigti kad gyvenimas prie Tuskulėnų gatvės yra kenksmingas sveikatai man darosi juokingaParašė sleader Rodyti pranešimąJau net ir plentu pasidarė
 Tuskulėnų g. nėra kažkuom išskirtinė ar ypač perkrauta eismu. Eismas intensyvesnis daugelyje aplinkinių pagrindinių gatvių (pvz. Žirmūnų, Žalgirio ir kt.)

Paskutinis taisė spirit; 2016.06.26, 11:23.
Comment
 - 

Jo, o palyginus su čigonu taboru net gi geriau atrodo.Parašė sleader Rodyti pranešimąTuskulėnų g. nėra kažkuom išskirtinė ar ypač perkrauta eismu.
Comment
 - 

Ką tu čia nusišneki dabar? Kiek kartų esu ten vaikščiojęs piko metu tai nė karto nemačiau kamščių "per visą plentą". Maksimum kelioliką mašinų prie žiedo, ir panašiai tiek pat prie maximos šviesoforo.Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ kamščiai link centro per visą plentą po darbo valandų.
Galiu garantuot kad žmonės ten butus pirks pagrinde ne dėl vaizdo į "plentą" (iš kur tu tą "plentą" ištraukei?), o dėl to kad šalia yra centras ir senamiestis. Pas mus ir prie labiau apkrautų gatvių stato namus, bet žmonės juose perka butus.Vertinate per entuziazmo prizmę, o pirkėjai vertina per realaus gyvenimo prizmę. Nes jiems reikės pasiimti 100000 eurų paskolą(plius ~150000eur procentai bankui) ir padėti už pliko betono celę su langais į plentą.
Comment
 - 

Ne nu tai aš žinau kur aš gyvenu ir kurt tu gyveniParašė andyour Rodyti pranešimąJeigu ką, tai aš gyvenu prie Tuskulėnų pl., o tu prie Šeimyniškių g.
 Bet ką tu norėjai tuo pasakyt? Ir baik vadint Tuskulėnų GATVĘ plentu 

Comment
 - 

Diskusija jau iš daug anksčiau prasidėjo nuo to, ar užstos prekybos centras tuos naujus namusParašė Ciurlionis Rodyti pranešimąŠiaip ar taip miestų tankinimas yra teigiamas procesas, kas atpigina daugelį paslaugų, infrastruktūros vystymas, tai jau kitas klausimas.

Comment
 - 

Na perkant butą mieste ir nereiktų tikėtis, kad saulė švies nuo ryto iki vakaro, aplink bus tik medžiai ir niekas nieko neužstos.
Tada reikia žvalgytis į projektus už miesto. Butai centre ir su tavo išvardytom sąlygom turėtų būti elitiniai ir kainuoti po 250 k eurų

Aviate, navigate, communicate
Comment
 - 

Bet mažėja žalumos (kas nėra teigiamas faktorius).Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąŠiaip ar taip miestų tankinimas yra teigiamas procesas, kas atpigina daugelį paslaugų, infrastruktūros vystymas, tai jau kitas klausimas.
Comment
 - 

Kartoju - nėra ten jokio prekybos centro iš tos pusės. Dar prieš griaunant kepyklą buvo akivaizdu kad tas VERSLO centras ten nieko neužstos.Parašė andyour Rodyti pranešimąDiskusija pasidarė apie komfortą, nors ji turėjo pasibaigti ties tuo, ar užstos prekybos centras daugiabučių rajoną.
Comment
 - 

Bet su kuo diskutavau, jam atrodė, kad užstos. Pirmas aukštas vien prekyba, galima tokiu atveju dažnai ir apsirikti per daug nesigilinant į neaktualius dalykus.Parašė spirit Rodyti pranešimąKartoju - nėra ten jokio prekybos centro iš tos pusės. Dar prieš griaunant kepyklą buvo akivaizdu kad tas VERSLO centras ten nieko neužstos.
Dabar diskusija jau net nebe apie komfortą, o apie kitą pastatą ir jo paskirtį. Kažkas šiandien neturi ką veikti

Comment

Comment