oi kiek daug darbu yra like;]]
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] "Švyturio arena"
Collapse
X
-
o štai kokia galėjo būti arenaBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąAtvaizdas
o štai kokia galėjo būti arena
Comment
-
minicas
Comment
-
Comment
-
Parašė PauliusO Rodyti pranešimąArba reikejo tankiau dėti tas žaliuzes, arba reikejo tamsinti stikla
Arba gal reikia, tiesiog pazysti. Nes tas blogai anas, viskas man čia ok, kad ir nepatinka kas, bet jau nieko nebe pakeisi.
Comment
-
Parašė Švertas Rodyti pranešimąArba gal reikia, tiesiog pazysti. Nes tas blogai anas, viskas man čia ok, kad ir nepatinka kas, bet jau nieko nebe pakeisi.
Comment
-
Parašė Remix Rodyti pranešimąAušrinė, kada bus atveztos kedes ir prades jas montuoti? Tiek to laiko jau beliko, bet vistiek kazkaip nesitiki kad jie suspes viska uzbaigti iki kovo 31d."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Nesuprantu kuo tas jums fasadas neįtinka, man gražiai žiūrisi. Gal jums reikėtu ją pamatyti gyvai ir taip pakeistumėt nuomonę... Už 50 mln. tokia arena, jus ką žmonės ? Čia gaunamas pats geriausias koki tik galima buvo sukurti arenos vaizdą... Fasadas jau dabar gražiai žiūrisi, o ji užbaigus išvis bus CooL. Taip pat palaukite naktinio varianto, apšvietus tas žaliuzes gausis gražus šviesos kontrastas ir manau ne vienas čia kritikuojantis pakeisite nuomonę.Paskutinis taisė aviDer; 2011.03.01, 18:57.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė Stigas Rodyti pranešimąTikru LIETUVIU komentaraiParašė Sefas20 Rodyti pranešimąNemažai šitame forume esančių narių tik verkia viskas jiems blogai ir daugiau nieko nedaro.
O arena isties atrodo nuostabiai, ypac atsizvelgus i jos biudzeta. Ideali ji niekad nebuvo ir nebus, visiems neitiktu net ir uz 500 mln litu. Graziausia arena Lietuvoje, nors ir labai tikejausi tai pasakyti apie Kauno arena...
Comment
Comment