Katamaranas jau arti kranto, grazu ziuret. Tos dvi pirmos foto puikiai iliustruoja, kaip vizualiai kinta fasadas priklausomai nuo apsvietos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] "Švyturio arena"
Collapse
X
-
Parašė Siauliai Rodyti pranešimąNežinau kaip jums, bet man tai pati gražiausia arena. Nedauk stiklo ir tai super!!!!!!
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimątik 100% arenos stiklu padengta
Comment
-
-
Parašė ieconn Rodyti pranešimąfasadas 97 ,vidus 65, sale 40%;] tai 67 procentai visos arenos, bet sunkioji dalis jau padaryta
Comment
-
Parašė ieconn Rodyti pranešimąkai vyrukai persikels dirbt i sale ,tai ja pabaigs per pora savaiciu(kedziu montavima ir parketa) tad +20procentu akimirksniu atsiras. isoreje taip pat greitai padarys viska,todel dabar visas pajegumas sutelktas i vedinima ir apdaila kolkas.
Comment
-
Taip.ne tie patys viska daro,bet kai baigs savo darba dazytojai, tada jau gales rangovai islaikyt kedziu montuotojus ir sugebes leist visas pajegas i kedziu montavima. Bet man idomu jei bus ta kedziu mozaika, tai reikes juk intelekualiu montuotoju , su didelemis meno ziniomis;DPaskutinis taisė ieconn; 2011.03.20, 17:14.
Comment
-
Parašė ieconn Rodyti pranešimąBet man idomu jei bus ta kedziu mozaika, tai reikes juk intelekualiu montuotoju , su didelemis meno ziniomis;D
Comment
-
Parašė ieconn Rodyti pranešimąTaip.ne tie patys viska daro,bet kai baigs savo darba dazytojai, tada jau gales rangovai islaikyt kedziu montuotojus ir sugebes leist visas pajegas i kedziu montavima. Bet man idomu jei bus ta kedziu mozaika, tai reikes juk intelekualiu montuotoju , su didelemis meno ziniomis;D
Comment
Comment